Mamici de iulie - august 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mamanati, mi-ai luat vorba din tastatura
Asta vroiam si eu sa o intreb pe Sabana, de ce mixer si nu originalul? Hihihihihi

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by mamanati

Acicel, imi pare rau pentru sotul tau, insanatosire cit mai grabnica. la burtica.

Multumesc frumos. Din pacate dr e foarte sceptica si spune ca s-ar putea ca doar saptamana viitoare miercur-joi sa il lase acasa. Cred ca o sa merg si o sa ma internez si eu langa el. Cum sa il las singur de Paste? Si apoi e si singur in salon. Asa ca am unde sa stau.

Andreea 23+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Mey, Cristina,sa nu rizi de mine, eu nu degeaba am zis ce-am zis. Ieri inainte de a merge la piscina, mi-am pus un tampon, ca asa mi-a recomandat med., si aveam senzatia ca nu mai incape nici ala,la cit de mic e. Chiar aveam un discomfort si parca si dureri. Si ui-te asa am ajuns eu la concluzia cu virginitatea. Poate pina se naste bebe, mai reusim sa facem cica cica cu sotu cind vine, sa o aduca ... la dimensiunile normale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

Cristina Ioana imi pare rau ca ai avut probleme dar asta face parte din "placerile" sarcinii. Bine ca ti-ai revenit. Sanatate maxima! Si "Bafta la succes !" cum spune un pe care il cunosc.

Iulenca, felicitari pt.contract. Si zau ca te credem. Si pe mine ma apuca sometime cate o lene...

Mamanati,lasa ca daca nu cumva faci cezariana, te " rezolva " dr.cu epiziotomie de toasta frumusetea.

Eu una am uitat cum este . Pai din decembrie... Au fost niscaiva probleme. Dar acum mi-au iesit analizele chiar bine, s-a ridicat si placenta si chiar il voi intreba pe daca imi da verde, miercuri cand merg la control.

July25,cu bb Maria in burtica si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

cristina_ioana, si noi mai prestam, tot cam o data pe saptamana. chestia la mine e ca, spre deosebire de mamanati, nici nu poftesc la mai mult. ce ti-e si cu hormonii astia!

sabana, vorba lui mamanati, cu ce-i mai bun mixerul decat una naturala? eu am auzit ca nu e bine sa prestezi daca ai colul scurt, dar acelasi motiv mi se pare pertinent ca sa iti puna semn de interzis si la mixer. adica de ce una naturala ar face rau, iar mixerul nu?

pumpkin, si eu sunt de acord, in principiu, cu orice data, desi intr-unul din we din mai s-ar putea sa fiu plecata, insa acum nu stiu sigur nici daca si nici cand va fi acel we, sigur e ca nu va fi 20. dar am inteles ca in jur de 20 vin in tara si mamanati si parca si babee, asa ca cred ca ar fi mai bine daca am fixa atunci intalnirea.

luiza 27+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

Sabana, tare faza cu " mixerul". Uite ca eu nu m-am gandit. E si asta o solutie dar mi-e teama sa nu il complexez pe husband. Dar daca stau si ma gandesc bine cred ca fac parte dintre fericitele de pe forum. Pt.ca al meu sotz sta 2 zile acasa si una este " la datorie ". Deci nu apuca sa mi se faca dor de el dar nici prea tare nu ma sufoca.

a.cicel imi pare tare rau pt.ceea ce a patit sotzul tau. Insanatosire grabnica !

July25,cu bb Maria in burtica si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput

July
Bafta la succes, draga mea, sa va dea dr verde pentru tzak-pak

Sabana, acuma de ce nu mai vb cu noi, ha? pai ne arunci pastila cu mixeru'si fugi? zi-ne si noua care e treaba, poate ne bagam si noi sa incercam

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Op si noi.
Amabella nu venim noi acasa ca nu am de ce.She wolf vine ca ea va naste in Bucuresti.

M-ati amuzat nitel cu mixerele si alte cele.

Cristina Ioana sanatate multa si daca vrei un scaun bun folosibil pana la 4 ani zic ei, noi pana la 2 ani juma ca avem elefant de copil poti cauta Concord Ultimax(simplu sau x-line).Am pus poza cu scaunul intr-o alta postare.Dar poti cauta cu google si vei gasi sigur.

A cicel dar ce le mai patiti si voi.Sanatate sotului si tie putere psihica

Eu si asa si asa, am si eu contractii dar ma tratez cu magneziu, iau antibioticul si astept sa treaca infectia asta.

Nu stiu daca voi aveti probleme cu sanii dar eu is terminata.Ma dor sfarcurile si am pur si simplu rani.Nu mai suport decat bustiere si ma dau cu lanolina sa treaca.Prima data nu am patit asa ceva, acum nu stiu ce am.

-----------------------------

Gabriela, Bebelina si Phillip(6.02.2004)

Mergi la inceput

Babee, saru'mana pentru pontul cu scaunul de masina, o sa ma uit

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Cristina sa stii ca e destul de scump dar dupa parerea mea merita toti banii.Poate fi folosit gen cosulet, apoi intors si folosit de la 9 luni.
Uite noi am avut si un accident-usor cu tabla numai- si nici nu s-a miscat .Se prinde foarte bine si asta e cel mai important la un scaun:stabilitatea si siguranta.

-----------------------------

Gabriela, Bebelina si Phillip(6.02.2004)

Mergi la inceput