Mamici de iulie - august 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
anasia spune:
cristina ioana, neplacuta starea ta, cred ca este si foarte stresant,ai grija de tine;
chiara2005, interesant site-ul;de cursuri vreau sa ma apuc si eu cand voi intra in concediu;
anasia 24+ 
Cristina_Ioana spune:
Anasia iubita, intr-adevar e neplacut, ca la cata grija am avut si am de mine sa ajung sa fac viroza asa fara sa stiu ce m-a lovit...se pare ca m-a luat curentul si pe sub usi, plus praful pe care l-am mai inhalat fara sa vreau, ca se tot depune...in fine, sper sa terminam curand si sa nu mai arate casa ca un garaj 
Vineri plecam la Sinaia si stam pana luni sau marti, asa ca mai iau si eu aer si mai scap de mizerie....
Cristina 28+
anasia spune:
cristina ioana, bine ca pleci, mai iei aer curat, abia astept sa plec si eu din bucuresti, pe vineri sper mai devreme, ca seful e in stare sa ne tina si sambata la munca;
fetelor, nu-mi vine sa cred ca sunt deja in sapt 25 (neimplinita), ne uitam cu tati la burtica, cum da bebelusa cu piciorusele si mai scapa cate una pe col...![]()
anasia 24+ 
Cristina_Ioana spune:
Auliu Anasia si la mine mai scapa cate una pe la ficatzei si coaste, iar daca ajunge pe la vezica, sa ma vezi cum fug la baie zici ca sunt curentata
dar tare drag imi e, mai ales seara cand vine si sotul si avem program de discutii si mangaieri si pupici pe burtica, la care bebe mereu reactioneaza...
Cristina 28+
Cristina_Ioana spune:
Fetele care stiu, io daca ii iau lui bb landou/ cosuletz d-ala as putea sa il culc in el cateva luni la inceput?...adica sa il culc langa patul meu in ala?...
Cristina 28+
Cristina_Ioana spune:
Leti, saru'mana, eu am grija de mine, dar uite ca se mai intampla kestii voodoo care ma depasesc 

Cristina 28+
anasia spune:
crtistina ioana, cumnata mea a tinut-o pe bianca in cos pana i-a venit patutul (cam 1 saptamana), acum il foloseste cand pleaca cu masina, cred ca e mai stabil decat lando-ul;
anasia 24+ 
geliza spune:
Buna mamici,
Cred ca afost super la intalnirea de sambata...ati avut si noroc de vreme frumoasa...m-am uitat la poze...eu cred ca am cea mai mica burta, dar nu-mi fac probleme...
Cristina, da, se poate folosi landoul de la carutz pentru a culca bb...acum depinde la ce cosuletz te referi....cosul de la carutz, adica ,,,"car seat" nu cred ca e prea indicat pentru a culca bebelusul....exista insa cosulet de rachita in care poate fi culcat bb cateva luni...si care cost 40 ron unde pe la Obor...la mamicile de aprilie-mai a fost o discutie despre acest cos
Eliza
22+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
MissJJ spune:
Buna fetele!
In sf apar si eu dupa un weekend super. Am citi eu ceva ceva din urma nu am terminat tot asa ca mai revin.
Amabella da il cheama Florin si multumim mult de urare, i-am transmis si a fost tare mirat, dar in sensul bun! 

Paste fericit tuturor care l-au sarbatorit weekendul asta! 
Iulenca iti urez insanatosire grabnica si ai grija de tine si baby! 
Shihana bine ai venit printre noi si sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si mancacios! 
Fetelor am vazut si eu cateva poze de la intalnire, foarte faina vreme ati avut, toate sunteti super scumpele si frumoase!
Ma bucur ca v-ati distrat. 
Acu sa ma laud si eu ce am facut weekendul asta. Dupa cum stiti Florin a avut concediu, mai are numai maine de miercuri iar raman singurica
, asa ca am profitat de vremea frumoasa de afara si am mers cu inca un cuplu cu masina lor in afara Londrai. Sambata am fost la o grdina zoologica f faina la vreo 1,5 ore de Londra cu masina. A fost super am vazut tigru alb, girafe, elefanti, maimutzele de tot felul, rinoceri, leopard, de toate. Am fost plecati toata ziua, iar dumnica am mers la un parc mare de distractii de aici din uk gen disneyland, se cheama Alton Towers. E la vreo 3 ore cu masina de aici, departe am plecat de dim devreme si abia la 1 am reusit sa intram ca la bilete erau super cozi si la 6 se inchideau masinutzele asa ca am fugarit pe acolo sa apuce ei sa se dea in toate masinutzele astea mai nebunesti. Eu am fost cumintzica si m-am dat numai in niste veveritze si in niste cescutze. Erau cam de copii mici dar cine zice ca nu pot fi copil si la 23 de ani?
Nu am apucat sa vedem tot ca este imens, o sa mai mergem odata dar sa ne cazam acolo la hotelul lor sa apucam sa vedem tot. Aseara am ajuns la 11 noaptea inapoi acasa si eu nu m-am simtit chiar excelent dupa un drum asa lung si alergatura toata ziua dar am resuit sa adorm si m-am mai odihnit.
Azi cand ne-am trezit m-am apucat de rufe ca am strans un maldar daca noi am umblat aiurea. Si mai am dar raman pe maine ca nu mai pot azi.
Cam atat pt acum vin cu poze si restul de poveste mai diseara ca acu ma pun in patutz la nani ca sunt rupta de oboseala dupa un weekend asa aglomerat.
Pupici!
------------------------
21+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby