Mamici de iulie - august 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 7
pumpkin spune:
Buna dimineatza viitoarelor mamici, sa avetzi o saptamana usoara, frumoasa si insorita ! 

A fost foarte fain la intalnire, fetele sunt niste scumpe.
pentru Madyn, Cristina_Ana, Mishi si Amabella ! Am reusit sa completez albumul cu pozele de la voi, il gasiti la semnatura mea si pe prima pagina.
Urmatoarea intalnire e stabilita pentru 20 mai la terasa la Mishi. Dar, daca vreti mai repede, putem sa ne intalnim si pe 6 mai. Asteptam inscrieri pentru 6 mai, Iulenca e prima pe lista ![]()
Shihana, bine ai venit, sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos ! Ca sa te pot adauga pe listutza te rog sa-mi spui data nasterii tale, DPN-ul tau, numele doctorului si maternitatea la care urmeaza sa nasti.
Miky
29+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
Album intalnire 18 martie
NEW
Album intalnire 15 aprilie NEW 
Kehleyr spune:
Neatza fetele,
Ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire. Noi am fost in excursie la Sighisoara numai eu, barbata-miu si burta. A fost tare frumos, ne doream de multa vreme sa ajungem dar nu apucam. Ne-am odihnit bine de tot (trezirea la 10:30
), am vizitat, ne-am minunat de cat de primnitori si amabili pot sa fie oamenii in Ardeal...
Referitor la sondaj: eu mi-am dorit intodeauna doi copii si uite ca mi se indeplineste dorinta
. Daca ar fi fost sa aleg sexul, probabil ca asa as fi ales, doua fete... nu stiu de ce, nu prea ma vad eu in postura de mama de baiat, desi probabil daca as fi fost pusa in fata faptului implinit, as fi fost la fel de fericita.
Mia, sper ca te-au mai lasat contractiile. Ar trebui sa ai mereu in casa ceva pentru astfel de situatii, un medicament.
Pediatrul este bine sa vi-l alegeti din timp, daca va pot recomanda prietenele pe cineva, e si mai bine. Sa fie testat(a)
.
Eu m-am cantarit azi dimineata, si, surpriza... de trei saptamani nu am mai pus nimic pe mine. Asa ca am ramas cu cele 12 kg in plus de atunci si sunt foarte incantata. Desi burta este mai mare, poate a mai scazut de prin alte parti.
Noi avem acum o problema cu numele, nu ne putem hotari deloc. Eu as vrea un nume romanesc mai deosebit fara sa fie foarte deosebit
. Acum stau si caut pe net semnificatia sau mai bine zis provenienta unor anumite nume. Adevarul este ca mie cred ca cel mai mult imi placea Ioana, dar are barbata-miu ceva impotriva lui... Si nu putem continua sa ii spunem bb la nesfarsit
.
Kehlyer
27+
anasia spune:
kehleyr, ai pus bine problema cu pediatrul, nu cunosc pe nimeni, dar as vrea pe cineva care sa vina si acasa, mi se pare culmea sa mergi cu un bb de cateva zile la medic la cabinet, in loc sa vina el acasa; asa ca, fetelor, asteptam sugestii de la voi, as vrea sa cunosc dr inainte de venirea bebelinei; la tara vine dr in fiecare zi acasa si noteaza starea copilului, aici in bucuresti, nu prea cred ca vine de bunavoie;
anasia 24+ 
cristina_ana spune:
Si eu sunt cam in ceata cu pediatrul asta. Nu cunosc pe nimeni si nici nu stiu cum sa fac. Ma duc acum la el sau dupa ce nasc?
Cred ca am sa pun o intrebare la mamicile de bebelusi, poate ma ajuta ele.
Pumpkin, multumesc ca ai pus tu pozele in album. Eu sunt de acord cu orice intilnire, asa ca ma trec de acum pe lista la toate. Sper doar sa ma simt bine si sa pot iesi din casa.
Fetelor, am gasit camasi de noapte cu nasturi in fata si cu maneca scurta la Cora din Pantelimon. Ar trebui sa fie si in Cora Lujerului. O sa ma duc sa verific. Costa 200.000 lei si mie mi s-au parut OK. Am fost si la Selgros, dar nu am vazut. Poate nu m-am uitat eu bine, ca Sabana zicea ca sunt si acolo.
Sutiene de alaptat am vazut la Jolidon, doua modele, unul cu 300.000
lei si unul cu 180.000 lei. Dar nu mi-am luat ca nu am stiut ce marime o sa am dupa ce nasc. Sunt cam in ceata si cu asta.
Cristina, 29+
nicole25 spune:
buna fetelor
Super pozele de la intalnire.Din nou regret ca sunt asa departe si nu pot veni si eu.Mi-ar fi placut.
Cu o oarecare intarziere dar eu in weekend nu intru pe net urez
fericit pt fetele catolice si de asemenea
pentru toate fetele si sotii lor cu nume de flori si in special pt chiara2005 .
shihana bine ai venit si iti doresc o sarcina usoara in continuare si un bb sanatos si frumos.
iulenca si babee a doresc multa sanatate si aveti grija de voi.sper ca va simtiti mai bine.

nu mai stie nimeni nimic de bulinuta?Oare cum se mai simte de nu mai da nici un semn si noua?
nicole
27+
chiara.2005 spune:
Vroiam sa va spun ca am inceput sa merg la cursurile care se organizeaza la noi pentru gravide. E vorba de o ora de gimnastica si exersarea tipurilor de respiratii pentru nastere si ulterior o ora teoretica in care se predau si se discuta diverse subiecte. Subiectul de la prima ora la care am fost eu a fost "Alaptarea". Chiar daca deocamdata e prea repede ...fiindu-mi frica sa nu uit mai incolo vreau sa va fac cunoscut un site alaptare.home.ro (bineinteles cu www. in fata dar mi-e frica ca nu se permite postarea de url-uri in aceste pagini) unde veti gasi lucruri interesante.
Imi aduc aminte de cineva cine spunea de ceva solutii de dezinfectat sanul inainte si dupa alaptare....noua ni s-a spus de exemplu, ca inradevar cu ani in urma se zicea ca asa trebuie procedat dar ca acum s-a ajuns la concluzia ca saliva copilasului si un pic de lapte trebuie lasat pe mamelon pentru ca in acest fel ramane mamelonul sanatos. De asemenea inainte de alaptare mamelonul trebuie uns cu lapte. Ziceau ca nici asistentele nu prea spun lucrurile aste in spitale fiindca neffind lucruri care sa li se comunice in cadru organizat le intra pe o ureche si le iese pe alta, deci e bine sa stim noi..Poate v-am plictisit dar mie mi s-a parut interesant...
Chiara
Cristina_Ioana spune:
Pup burticile!
Va spuneam vineri ca ma duc sa ma intind putin ca nu ma simteam prea bine. In final am ajuns la dr de urgenta si am stat tot wd-ul in pat 
Ma intepa burta rau, ma durea spatele jos si de cate ori lovea bb parca ma taia un cutit. Mi-a facut niste injectii si am stat la caldurica si orizontala si zacut cu o stare foarte nasoala ![]()
Se pare ca am facut o viroza probabil de la curentul din casa, de pe sub usi, plus herpesi de la praf si mizerie in toata casa...
Mi-a facut si eco, bb era bine. Azi sunt si eu mai bine, contractiile care in wd au fost destul de dese acum s-au rarit...
Sunteti frumoase tare, am vazut pozele, ma bucur ca v-ati simtit bine la intalneala 
Legat de pediatru, am si eu pe cineva care merge la o prietena si sta pe-aproape de mine, asa ca urmeaza sa ma duc pe la ea cand vine la bebele ei si sa ne cunoastem.
O alta pb care ne-a preocupat pe noi a fost botezul. Tinand cont ca il facem in sept, care este luna de nunti, asa cum am banuit este full peste tot, sambele luate si pana la anul. Am gasit o duminica libera apropiata de ziua pe care o vroiam noi, ca implinim 4 ani de casnicie si facem dublu-chef. Voi v-ati orientat, interesat pe undeva?
Noi facem pe 24 sept, La Provence in Floreasca si am dat si avans, ca sa nu ramanem si fara ziua aia...ca am cautat peste tot si e cam plin...
Cristina 28+
Amabella spune:
cristina_ioana, imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat, dar ce sa zic... bine ca acum sunteti bine, tu si bb. cred ca ai tras o sperietura. ai grija de tine (desi nu cred ca trebuie sa iti spun eu asta ca sa o faci) si multa sanatate!
si vorbind de sperieturi, bine inteles, nu la acelasi nivel, m-ai speriat cand am citit de cautarea localului pentru botez. ne-am gandit si noi ca atunci se vor face si nunti, dar ne gandeam, in naivitatea noastra, ca pt botez de regula e nevoie de un local mai mic decat pentru nunta si nu o sa avem probleme, asa ca vroiam sa ne apucam de cautat imediat ce se nastea bb. dar acum, ca zici, ne apucam si noi sa cautam local, ca si noi vrem tot septembrie, dar vrem musai sambata.
luiza
27+ si
mic si iubit
Cristina_Ioana spune:
Pumpkin, saru'mana pentru mail, imi pare rau ca nu am ajuns
Amabella, si noi ne-am gandit la fel, ca botezul presupune mai putine locuri si e mai simplu...dar nu a fost asa...noi am gasit duminica aia ca fiind singura zi libera din luna sept si asta in ideea in care am cautat pe la multe restaurante...vroiam 50 de locuri, nu mai multe...si totusi sambetele erau luate...eu va tin pumnii sa gasiti sambata...
Fetelor, de cand am intrat in 7 luni a inceput beleaua cu constipatia...nu am avut niciodata pb asta si chiar ma bucuram ca nici in sarcina nu se schimbase nimic...acum am ajuns sa mananc iaurt, cereale, rosii, smantana si fac totul felul de combinatii...degeabaaaa 

am inceput sa beau si o cafea de dimineata, desi nu am baut toata sarcina, nici un efect....
Adelutzo, e intr-adevar neplacuta treaba cu
, membranele nu se rup daca totul e ok acolo, ci doar daca exista undeva o pb, colul posibil scurtat sau deschis, vreo infectie etc dar e bine sa nu fortezi...ti-am zis, eu am patit-o...
Cristina 28+