Mamici de iulie - august 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 6
mamanati spune:
July, da tu de unde stii ca al treilea va fi baietel?!!! Si daca vin 2 fete gemene?![]()
Pupici la toate si noapte buna.
Amabella spune:
shihana, bine ai venit printre noi! sa ai si tu o sarcina usoara in continuare, nastere usoara, bb sanatos, destept si cuminte!
fetelor, am uitat sa ma laud ca azi am intrat si eu in saptamana 28 si, cred ca si dupa cea mai pesimista numaratoare, tot AM INTRAT IN LUNA A 7-A!!! 

luiza
27+ si
mic si iubit
shihana spune:
Multumesc pentru primirea facuta,dragi burtici,si acum va rog lamuriti-ma si pe mine cum e cu lunile astea..
Parca auzisem ca nu e ca la matematica ( adica 5 luni=20 sapt s.a.m.d)..Eu daca am 23 sapt si 2 zile in ce luna sunt???...
cristina_ana spune:
Shihana, bine ai venit la noi! itzi doresc sarcina usoara si bebe sanatos!
La 23 sapt. implinite esti in luna 6.
Amabella, felicitari pentru intrarea in luna a 7-a!
Cristina, 29+
July25 spune:
quote:
Originally posted by mamanati
July, da tu de unde stii ca al treilea va fi baietel?!!! Si daca vin 2 fete gemene?
Pupici la toate si noapte buna.
Asa sper eu.
. Dar daca or sa fie
sunt bine-venite. Din mai multe motive : 1. Am deja un baiat si daca toti or fi asa de nazbatiosi...ma lipsesc.
2. Scap de o alta sarcina pt. ca de rusine Oricum, multumesc de intrebare.

July25,cu bb Maria in burtica si Andrei (30.11.1996)
Mia. spune:
Mie mi se intareste burta de simt ca-mi explodeaza in curand!Nu stiu ce sa-i fac...
23+
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
cristina_ana spune:
Mia, alea sunt contractii si intr-adevar sunt foarte neplacute.
Nu stiu ce medicamente aveti voi acolo, ar fi bine sa intrebi medicul ce sa iei. Aici pentru contractii se recomanda no-spa si scobutil, si daca nu cedeaza, gynipral. Si repaus la pat pana trec.
Cristina, 29+
chiara.2005 spune:
Multumesc tuturor fetelor pentru urari! 
Ce frumoase burtici am vazut in poze!!!
Chiara
23+ 
Sabana spune:
Buna dimineata fetele. Ioana pe unde umbli?
Foarte frumoase pozele si ati avut noroc si de vreme buna. Noi ieri am fost in vizita la nasi si am mancat pana la loc comanda. Ma apropii vertiginos de 70 kg. Toata lumea zice ca mai am un pic si nasc. Sunt imensa
si groaznic de
. Saptamana trecuta cand am fost in oras am comandat dupa ce am mancat doua felii de tort, una de un fel, alta de un altul si i-am spus aluia sa se miste ca eu sunt gravida si poftesc. Saracul s-a comformat.
Apropo de gemene. Cunosc un caz. In primul an au facut o fetita, in al doilea a doua si acum s-au gandit sa mai incerce, isi doreau mult baiat si s-au pricopsit cu 2 gemene. Acum nu stiu daca mai incearca. Eu de la 1 mai intru in prenatal. Cica din saptamana 28 nu imi mai poate da medical. Eu sunt fericita. O sa ma mai duc un pic la servici de ochii lumii si gata.
anasia spune:
buna, burtici!
foarte frumoase pozele de la intalnire! din pacate nu am putut sa vin, pentru ca seful a binevoit sa vina la sedinta pe la 13.30 si am stat pana la 5, am zis ca urc pe pereti de nervi;macar de ne-ar fi spus sa fi venit si noi mai tarziu, dar mai am doua saptamani de chin si scap sper pentru totdeauna si de sef si de serviciul asta de ....
sabana, intru si eu pe 2 mai, ca 1 e liber prin lege (in nici un caz la noi);
shihana, bine ai venit! sa ai un bb sanatos!
amabella, sa fii ssnatoasa, practic ai intrat in linie dreapta!
tineti-mi pumnii,azi merg la control sa-mi vad bebelina;
pupici!
anasia 24+