Mamici de iulie - august 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 5
July25 spune:
La multi ani tuturor celor care poarta nume de flori precum si tuturor celor dragi care isi aniverseaza astazi onomastica sau chiar ziua ne nastere ! 

Paste Fericit tuturor catolicilor.
Iulenca, insanatosire grabnica !
Fetelor,felicitari pt.intalnire. Sunteti f.frumoase, pur si simplu straluciti,

se pare ca va prieste maternitatea.
Si eu ma oftic de mor ca nu am putut ajunge
pt.ca pareti super ok si de gasca .
Poate imi dati si mie niste amanunte despre meniu,
nu de alta dar trebuie sa il car pe husband pana la City grill sa imi ia exact ce ati mancat si voi. Nu de alta dar dupa tortura pe care am indurat-o la masa soacra-mii cu produse de post
si stat teapana pe scaun aproape 4 ore, timp in care ei au vb.de-ale lor...cred ca merit si eu o compensatie.![]()
July25,cu bb Maria in burtica si Andrei (30.11.1996)
Muuh spune:
La multi ani chiara.
Fetele m-am gandit ieri la voi cand am vazut ca e vreme frumoasa.
Amabella referitor la sondaj eu zic ca vreau 3 baieti. Acum nu stiu daca chiar asa va fi sa dea Dumnezeu sa naca primul copil (poate imi da socotelile peste cap si e fetita) si dupa aia mai vedem. Sanatosi sa fim.
Mitza
25
cristina_ana spune:
July, meniul de la City Grill il gasesti pe site-ul lor citygrill.ro, iar poze cu ce am mancat noi am facut eu si o sa le vezi cind o sa le puna Pumkin in album. Sper doar sa nu ma bata fetele ca le fac pofta.
Cornelia, bafta multa maine la cresa!!!
La multi ani sarbatoritelor de azi!!!!
La multi ani si pentru sotul lui Mishi (Florin), care am aflat ca ne citeste in fiecare seara cu mult interes. Sa ai grija de sotioara ta, care este o bomboana de fata!
Fetelor, eu azi am intrat in saptamana 30. Sunt f. fericita!
Va pup pe toate!
Cristina, 29+
shihana spune:
Buna ziua, burtici!!!
Sper sa ma primiti si pe mine,am ametit colindand prin capitolele voastre, nu stiam cat mai am pana va pot scrie..
Dar s-o iau cu inceputul:1 LA MULTI ANI,FLORILOR!! sa aveti bobocei sanatosi, frumosi si destepti..
2. Bebelina mea are 24 sapt.,asa ca as dori sa ma insciu si eu la mamici de iulie-august..Cum sa fac, cui sa trimit datele?.. 3. Felicitari pentru intalnire,am intrat tarziu pe acest subiect si am ratat-o, desi mi-as fi dorit si eu sa vin..Oricum sunteti toate niste frumoase!!
Sanatate si liniste sufleteasca!!
letitzia spune:
Shihana bine ai venit printre noi. Pumpkin te va trece pe listuta noastra (daca ne vei spune toate datele care trebuie trecute, bineinteles
). Oricum, iti urez o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos, frumos si ascultator!
Cristina_Ana te apropii
...dar sa stii ca mai am si eu o zi si intru in saptamana 30
, sa vedem cine naste prima ![]()
![]()
.

28+ 
AYSHA 2 spune:
anasia,
pt. informatii
amabella, la mine UM este 14 oct.2005, conform Iosup DPN este intre 17 si 21 iulie 2006. Eu schimb saptamana vinerea, cum bine ai observat, dar am trecut ca data nasterii 17 iulie pt. ca am indicele de rezistenta al arterelor uterine cam marit ( conf. eco 3D)iar doctorul a spus ca cel mai probabil o sa fie nasterea pe 17 iulie, adica un pic mai devreme de implinirea celor 40 de sapt. Eu vineri acum voi trece in sapt. 28.
Pt. fetele de la Trident : 

mamanati spune:
Buna seara burtici,
Am fost si azi la aqua aerobica si ma simt super!
Am vazut pozele de la intilnirea burticilor, imi pare rau ca nu eram si eu acolo. Sunteti asa de dragute si pline de viata! Sper in mai sa ne adunam cite mai multe.
Iulenca, Babee, imi pare rau ca ati facut infectie urinara. Stiu si eu cum e.
Si mai stiu ca se poate acutiza in sarcina. Deci tre sa avem grija sa mergem la viceu "pina la ultima picatura". Si la primele semne de discomfort multe lichide! Sa va faceti bine cit mai repede!
Shihana, bine ai venit sarcina usoara si bebic sanatos. 
Muuh, esti prima pe care o aud sa vrea 3 baieti!
Paste fericit pentru catolici si la multi ani celor cu nume de flori!
Nati si bebe in burtic 23.
July25 spune:
Cristina_Ana, multumesc pt.pont.
In mod sigur nu o sa fii batuta de fete.
Eu cu privire la sondaj : am un baiat de 9 ani si jumatate, in iulie se va naste o fata si pe urma, cat mai curand, inca un baiat.
July25,cu bb Maria in burtica si Andrei (30.11.1996)
mishi spune:
cristina ana si amabella, multumesc pentru urari. sotul meu o sa fie tare surprins cand le va citi, cel mai probabil maine dimineata ca in seara asta s-a lasat cu petrecere la noi la pizzerie. eu n-am mai rezistat fumului de tigare si am venit acasa, dar el, deh, e gazda si va sta ceva vreme pe acolo. maine, parca-l aud, "ia sa vad eu ce-au mai scris fetele".
cristina_ana, felicitari pentru schimbarea prefixului (la saptamani) si celorlalte fete care au ajuns la 30.
va pup si noapte buna!
calatoria lui
24+, 
poza bebe la 4D
mishi spune:
pumpkin, pozele le-am pus in albumul nostru. ai tu grija sa ajunga pe prima pagina...ca mai mult de atat n-am stiut ce sa mai fac. sar'na!
poze intalnire 15 apr
calatoria lui
24+, 
poza bebe la 4D