Mamici de iulie - august 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Salutare fetelor!
Ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire si ca ati avut asa o vreme frumoasa. Sper ca ati mancat si pt mine ceva bun.
Acum am vazut si cateva poze, sunteti toate niste mamici frumoase.
Noi am fost azi la prietenii nostrii care au rupt turta fetitei lor. A fost frumos dar destul de obositor caci a trebuit sa stam in permanenta dupa Eduard care s-a jucat cu toti copiii. Plus ca masina noastra e in service de 2 sapt, trebuia sa o luam ieri dar nu s-a putut asa ca ne-a dus socrul. Din acest motiv nu am reusit sa trec sa va salut.
iulenca, ai grija de tine, sanatate multa si lasa ca recuperam noi la urmatoarea intalnire!
pumpkin, trimit si eu vreo 2 poze pt album!

Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 25+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Bag seama ca v-ati distrat de minune cu pozele.M-a amuzat afirmatia"fetele de la Trident" si noul videoclip.
Burtica lui Pumpkin mi se pare mai mare acum...si tu Mishi ai burtica oricum

Frumoasa intalnire

-----------------------------

Gabriela, Bebelina si Phillip(6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Salutare! M-am uitat pe pozele de la intalnire, sunteti f dragute toate! Sa fiti sanatoase si "La multi ani Floricelelor" si "Paste fericit fetelor catolice"!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

La multi ani tuturor celor cu nume de flori!
"Paste fericit" celor care sarbatoresc astazi pastele!
Iulenca sanatate multa!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Neatza fetelor. ma oftic de mor ca nu am venit la intalnire. Ieri pe la 4 dupa ce cred ca atzi plecat voi de akolo mi-a trecut si mie durerea. Acum sunt ok doar ca tre sa imi continui tratamentul. Iar suntetzi cu o burta inaintea mea. Cand ziceam si eu ca mi-a crescut burta le-am vazut pe ale voastre care sunt ohooooo cu vreo 2 numere mai mari decat a mea. Da ma fac si io mare o sa vedetzi. :)) A vazut un var de-al meu rautacios poza cu fetele dela Trident si a zis ca ii cheama pe aia de la Green Peace - Save the wheals. Nesimtit nu ? Asa rade si de mine da nu il bag in seama.

Multumesc pt urarile de sanatate.

La multi ani inca odata floricelelor.

O zi frumoasa.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

'neata, burtici!

inca o data "la multi ani" celor cu nume de flori si "paste fericit" celor catolici!

iulenca, imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat, dar ma bucur ca acum esti bine. eu nu am avut niciodata infectie urinara, asa ca habar n-am cum e, dar presupun ca nu e tocmai dragutz. si imi pare rau si ca nu ai ajuns ieri la intalnire.

intalnirea a fost super, asa cum v-au spus deja fetele. am facut si eu niste poze, pe care i le-am trimis lui pumpkin si le va pune ea in album. sper ca data viitoare, in mai, cand vom merge la mishi la terasa, sa venim cat mai multe.

va pup si sa aveti o duminica de florii foarte frumoasa! (nu stiu de ce aici e cam innorat, ca au zis aia de la meteo ca si azi o sa fie soare. sa speram ca va iesi totusi mai tarziu, ca eu iar am chef de o plimbare prin herastrau.)

luiza 27+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

LA MULTI ANI FLORILOR!!!!!

PASTE FERICIT CATOLICILOR!!!

calatoria lui
24+,
poza bebe la 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

mishi, mada_mxm, la multi ani sotilor vostri! mada_mxm, parca si pe sotul tau il cheama florin, nu? daca m-am inselat, imi cer scuze.

luiza 27+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ce faceti fetelor?
Cam liniste pe aici, se vede ca este duminica si asa o mare sarbatoare!
Urez si eu LA MULTI ANI tuturor burticilor care poarta si nume de flori sau care au sarbatoriti printre cei dragi.
Deasemenea UN PASTE FERICIT celor care serbeaza azi Pastele Catolic!
Noi am fost la plimbare cu Eduard. Acum baietii mei dorm(mai putin cel din burtica) si eu am pus niste file de merluciu la cuptor si abia astept sa fie gata sa mancam.
Maine dimineata ma duc din nou la cresa asa ca sa-mi tineti pumnii sa rezolv ceva.

Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 25+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Buna fetelor!

Chiara, la multi ani, sanatate, fericire, nastere usoara si un bb sanatos si mancacios.
Andreea, la multi ani, sa ai parte numai de bine.
Paste fericit catolicilor si la multi ani celor cu nume de flori.
Iulenca, multa sanatate!
Babee, sanatate si tie, imi pare rau de infectia aia urinara.
Amabella si eu sunt sigura la parinti, cand eram mica spuneam ca o sa am doar un copil, ceva mai tarziu ca n-o sa am nici unul , iar acum sunt tare bucuroasa ca o sa am doi....si gata. As fi vrut si eu sa fie ceva mai mica diferenta de varsta intre ei, ma gandeam la 2 ani si jumatate-trei, dar n-a fost sa fie...Am ramas insarcinata anul trecut prin februarie, dar am pierdut sarcina foarte devreme, la doar 5 saptamani, dupa care o vreme nu am mai vrut sa incerc. Ar fi fost 2 ani si 10 luni intre ei, asa o sa fie 3 ani si 7-8 luni, dar e ok, poate chiar mai ok, avand in vedere ca Cristi e mai zburdalnic de felul lui si a mai trecut perioada de "tantrumuri". In plus, de-abia am scapat de pampers de o luna si ceva.

Am vazut pozele de la intalnire, super, ati avut si vreme buna si aratati toate foarte bine. Eu o sa vin in tara pe 19 mai, poate reusesc sa ajung si eu la vreo intalnire dupa.

Noi avem astazi o gramada de sarbatorit: Floriile, ziua soacrei mele, Cristi face 3 ani si 4 luni , iar eu intru in luna a 6-a.

O zi buna tuturor!

Claudia (22+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput