Mamici de iulie - august 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

La multi ani Chiara2005, multa sanatate, o nastere usoara si un copil care sa iti aduca multe bucurii!
La multi ani Andreea-Diana, sa cresti mare si sa ai parte de multa fericire in viata!
Amabella in ceea ce priveste sondajul pe care vrei sa il faci: teoretic, ma repet - teroretic, si eu as mai dori un copil; dar nu as putea baga mana in foc ca il voi face sigur, nu stiu cum vor decurge lucrurile, si cat de mult ma voi schimba sau ma va schimba. Important e ca de dorit imi doresc si pe cel de al doilea .
Fetelor va doresc azi o zi superba, distractie placuta si sa va ganditi si la noi, cele care nu putem fi cu voi.
[pu]
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

netza fetele. Din pacate am o surpriza neplacuta. Nu pot veni azi la intalnire desi eu eram convinsa ca nu se poate intampla nimic care sa-mi dea planul peste cap. Aseara , az-noapte am facut o colica renala si de frica sa nu fie ceva rau am ajuns si la urgente. Ma doare in continuare in spate, un rinichi si radiaza durerea in burtica deci e super neplacut. Mi-a dat no-spa si o sa iau si antibiotic ampicilina. preferam sa iau de luni dupa ce faceam urocultura dar pana luni nu am unde sa o fac si nu pot sta asa doar cu calmante. Fac si pipi cam des. Am vb cu Dr. T si mi-a zis ca probabil e o infectie provocata de o litiaza renala ( pietricele, nisip )Sper ca macar durerea sa imi treaca pt ca e super enervant, nu potsa stau in nici o pozitie. Mi-a facut aseara tuseu la urgenta si mi-a zis sa stau linistita ca bebe e ok col inchis lung deci ce stiam totul super bine. Ideea e ca dimineatza m-am speriat. Idiotul de medic de la urgenta mi-a scris pe reteta colica renala posibila infectie urinara amenintare de avort. Eyu nu am vazut asta aseara dar dineatzacanda plecat sotul la farmacie ia zis farmacista. Si a venit akasasuper speriat. e idiot mie imi zice ca e ok si el trece akolo un diagnostic ca sa aiba el acoperire. Am vazut ca mai sunt fete care au facut infectii urinare. Poate imi scrietzi nu de alta dar ma mai linistesc. Daca eu nu am avut probleme pana acum aseara m-am cam speriat un pic mai ales ca eram si trezita din somn, am si vomat, un pic de frisoane.
va pup si distractie placuta la intalnire

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Buna dimineata fetelor. Si eu mai vreau un bebe 2 si foarte repede, ca sa fie apropiati de varsta. Asa sunt eu cu sora mea si e tare bine. Ne intelegem si ne sprijinim reciproc.
Iulenca imi pare rau pentru ce ai patit. Ce medic idiot. Eu una am scapat de infectia urinara cu o amarata de ampicilina dupa ce m-am chinuit cu alte neamuri de antibiotice. Si am urmat si sfatului lui mamanati cu lichide. Nectar de poame nu am gasit, dar am baut de coacaze vreo 3 litri, de la Cappy si urina a iesit sterila. E bine sa iti faci oricum urocultura si nu la centrul Medical Unirea, aia dau antibiograma aiurea.
Fetelor distractie placuta la intalneala. La multi ani celor cu nume de flori si celor care sarbatoresc Pastele Catolic, Sarbatori Fericite.
Chiara La multi ani si multa sanatate, sa ai un bebe voinic. Dar inainte de toate nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

fetelor cum e la city grill? eu acum m-am ridicat din pat un pic si parca as veni si io asa hodorogita cum sunt. da stau linistita ca stiu ca efortul agraveaza durerea. Ma oftic rau ca tocmai mie mi sa intamplat si tocmai azi cand aveam planuri. Da ma fac io bine si mai punem de o intalneala dupa Paste.

Chiara La multi ani!! si La multi ani floricelelor pt maine

Sabana sarumana pt sfaturi. Beau si eu ceiutz de coacaze matase de porumb si coditze de cirese. Totul e sa nu ma mai doara ca masperii, in rest daca fac tratament intre 5-7 zile e ok.

va pup. poate mai intru. acum o tai in pat sa imi pun cevacald laspate

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Iulenca insanatosire grabnica. Sper sa te faci bine cat mai curand. Stiu cat e de neplacut. Incearca sa iti mai pui un fular de langa in jurul salelor. Si nu umbla prea dezbracata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
M-am intors de la intilnire, unde a fost f.f.f. frumos. Ne-am simtit foarte bine, am discutat de toate si am mancat numai lucruri bune. Am avut noroc de vreme buna, asa ca am putut sta pe terasa. Imi pare rau ca nu au venit mai multe fete (am fost doar 5), dar data viitoare poate reusim sa ne intilnim mai multe. Am facut si poze, dar o sa i le trimit lui Pumpkin si le pune ea in album.

Iulenca, imi pare tare rau ca nu te simti bine. Stai cumintitca in pat si ingrijeste-te, ca o sa mai ai ocazia sa te intilnesti cu noi.
Apropo de asta, am hotarat ca urmatoarea intilnire (cea din mai) sa fie la pizzeria lui Mishi. Eu una de-abia astept.
Va doresc la toate un week-end cit mai frumos!
Cristina, 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Iulenca sanatate multa.Eu am scris ieri ca am o infectie urinara, pana acum nu am experimentat decat doua si nu stiu ce sfaturi sa-ti dau.Mi s-a recomandat sa beau multe lichide(apa de preferinta) si sa iau antibioticul.

Astept pozicile de la intalnire.Parca trebuia sa fiti mai multe, nu?

-----------------------------

Gabriela, Bebelina si Phillip(6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

buna fetelor! am ajuns acasa de la intalnire de ceva vreme dar nu am reusit sa ma conectez pana acum. am avut o vreme superba, ati aflat deja ca am stat pe terasa. burticile s-au simtit bine si cred ca ne prinde bine sa ne intalnim mai des.
tot timpul am crezut ca burta mea e micuta dar, vazand pozele pe care le-am facut azi mi-am dat seama ca sunt chiar babana si mai eram si in negru care, chipurile, subtiaza.
incerc sa pun acum pozele in albumul principal, sper sa reusesc.

calatoria lui
24+,
poza bebe la 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Buna burtici. Atat de rar am reusit sa intru in ultimul timp pe forum (din cauza job-ului ) ca abia acum am vazut anuntul cu intalnirea de azi. Imi pare rau ca am pierdut-o si sper sa vin la urmatoarea. De pe la mijlocul lui mai cred ca o sa cer program de munca de 6 ore, ca e prea mult stres si incepe sa ma oboseasca. Nu vreau sa-l stresez pe bebe.
La multi ani fetelor cu nume de flori si celor care sarbatoresc maine Pastele.
V-am pupat,

Ancutex 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

fetelor, avem aici poze intalnire 15 apr

calatoria lui
24+,
poza bebe la 4D

Mergi la inceput