Mamici de iulie - august 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 14
geliza spune:
Buna fetelor,
Shinana, La multi ani, sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara, un bebe sanatos si mancacios
Eliza
22+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
bulinuta27 spune:
Buna dimineata la burticute dragute!
fetele va pup mult de tot si mi-a fost tare dor de voi...va multumesc mult de sprijin...sa va povestesc acum:
situatia s-a inrautatit: de fapt a fost o gripa care era sa degenereze intr-o pneumonie...adica am avut un inceput de pneumonie...se pare ca de aia oboseam asa rau si transpiram atat de tare...
ufff tare greu a fost...nici acum nu sunt 100% ok dar incerc sa ma pun pe picioare...colac peste pupaza duminica am lesinat

...pur si simplu...nu se stie de la ce...m-am speriat groaznic atat eu cat si iubi care cred ca mai avea putin si lesina odata cu mine. Noroc ca nu a durat foarte mult...am fost la spital si se pare ca am o anemie.
Mi-am facut analizele saptamana trecuta si au iesit sub orice critica: hemoglobina mica, transaminaze marite, trigliceridele duble fata de valoarea maxima, colesterol marit...
Nu stiu ce sa mai zic...tensiunea imi creste aprope zilnic pana la 13 jumatate...ieri imi scazuse la un moment dat a 10 cu 4
naiba mai stie...
ma duc sa mai citesc ce ati mai facut voi si sa incerc sa ma mai binedispun ca sunt tare suparata...nici la intalnire nu am ajuns si cat vroiam sa va vad... abia asteptam ziua aia ![]()
pup fetele ma duc sa va mai citesc si revin
bulinuta 24+ 
apropo: eu sunt in luna 6 acum dar cand intru in 7 luni in saptamana 26 sau 28? multam
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
pumpkin spune:
Am reusit ieri sa ajung in Cocor si la etajul doi am gasit un magazin foarte dragutz numai cu pijamale, prosoape, papuci si mi-am luat doua camasutze de noapte pentru alaptat(29 lei) si un halatel (55 lei) toate din bbc. M-am pozat aseara ca sa va arat si voua : camasutze alaptat.
P.S. Uitati-va si voi doar la pijamale ca eu sunt racita si eram foarte obosita si am niste cearcane....![]()
Tot in Cocor, dar la etajul 3 am mai gasit un magazin cu imbracaminte pentru femei insarcinate unde aveau bluzite, pantaloni cu burtica, sarafane, blugi, rochitze, camasutze. Eu am probat niste pantaloni de in bej dar erau cam scumpi (99 lei) si nici nu-mi veneau foarte bine. Hainele erau cam ca la Rococo, mai ales culorile nu prea erau pe gustul meu, dar le mai dau o sansa peste vre-o doua saptamani poate imi gasesc o rochitza de vara. Aveau si camasi de noapte dar erau prea groase si prea mari pentru mine si vanzatoarea mi-a recomandat magazinul lor din Victoria.
Miky
29+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
Album intalnire 18 martie
NEW
Album intalnire 15 aprilie NEW 
Cristina_Ioana spune:
Pumpkin, mistoace camasutzele, chiar foarte haioase, sa le porti sanatoasa, iubita. In Cocor exista cumva si magazine cu kestii pt bebelushi? Ti-ai mai gasit ceva?
Bulinutzo, o portie mare de
pt tine, ca prea se tin lantz toate, uffff...
imi pare rau ca esti trista si ingrijorata, dr.T ce mai zice?
Anasia, bine ca e ok bebelina
Ai fost la cabinet in Coravu? Ai cerut tu eco sau cum de ti-a facut?...ca mie nici control nu imi face si nici eco, stam la taclale mai mult...
Dupa-amiaza ma duc si eu la eco la Sanador- Herghelegiu si am emotii...vreau sa ajung odata acolo, sa vad ca e bine, cat a crescut...
Cristina 28+
anasia spune:
cristina ioana, am fost la cabinet, mi-a facut eco si am stat si la taclale, dar tot am uitat sa-l intreb de ce mi-e frica, scurgeri de lichid amniotic;chestii pt bebelusi mai degraba gasesti in victoria dacat in cocor;
bulinuta, ne-ai speriat ca nu mai aveam vesti de la tine, lasa un nr de telefon prin pm sa te putem contacta;multa sanatate!
cat despre prestat, n-am mai
de multisor, de teama, nici pe dr nu l-am intrebat daca exista vreo restrictie (de jena);numai ca acum nu ma lasa visele in pace
;
anasia 24+ 
angelli spune:
Pumpkim multumim de catwalk, mai vrem! Si eu eram in ceata am tot cautat ceva dar toate erau horror cu floricele si niste modele pe care i le-am cumparat eu pentru buni meu la spital.Stiu ca e maternitate dar vreau sa arat bine de nu, ma simt nasol fizic. Si ma gindeam sa-mi iau ceva training cu pantalon ca sunt eu smechera dar m-am dus azi noapte la pee si abia m-am despachetat dar mai atunci?
Mai Cristina Ioana mai lasa-ma cu problemele si cu vodoo ca te bat, potoleste-te!
Woaaaaa innebunesc am vazut iar o nastere la RTL in apa.Era un centru super model arata ca un spa, cred ca ceva particular, mamica era in contractii dar intr-n sezlong de nuiele prins de tavan, in jur erau pereti pictati cu imagini feerice, lumanari muzica de relaxare.Mai tirziu a trecut intr-o cada cu apa cu sotul cu tot.Au urma trei tipete si gata bebe bilbidic in apa.Acma stau in pat cu sampanie si tipa chiar arata bine de parca e in concediu la mare.Fain.
Sabana, e bine ca il obisnuiesti pe bebe cu chestii tehnice, daca tu te simti bine e ok.
A cicel scumpo e greu dar trebuie sa te tii tare.Fa-ti sotul bine si apoi sa fii o printesa sa-l pui sa-ti faca masaje toata ziua si sa-ti implineasca toate dorintele pentru ca meriti.Dar nu stiu daca e chiar bine pentru tine sa te internezi linga el sau poate ai glumit.speram.
Voi vreti sa asiste sotul la nastere? Eu ma gindeam la inceput dar acuma nu mai vreau parca nu as vrea sa ma vada desfigurata toata, daca ar fi dupa mine as chema un make up artist imediat dupa sa-mi refaca fatada.Si poate un maseur frumos aaa si poate un hair stilist.Si daca se poate si un chef mic acolo.Sa dea Doamne Doamne sa ne fie bine la toate imediat dupa.
Si iubi nu cred ca rezista am facut odata o indigetsie de ma tavaleam pe jos si s-a inmuiat tot.
hai ca m-am intins.Aveam o gramada de intrebari dar iar le-am uitat!
[link=http://www.TickerFactory.com/]
[image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20732;28/st/20060722/dt/7/k/3117/preg.png[/image]
[/link]
map spune:
'neata fetelor, sunt si eu iar la munca si am incercat sa mai citesc cate un pic ce ati mai scris. Pe mine ma chinuie o senzatie de voma groaznica, nu stiu ce m-a apucat iar, sunt naiba in saptamana 22 +4 zile. Macar de luni intru doua saptamani in concediu si o s ama odihnesc.
Adevarul este ca si ultimele patru zile a fost fain, am dormit pe saturate, am mers la plimbare mult. Am facut pauze dese dar oricum m-am miscat zilnic mult. Ieri dimineata m-am speriat tare rau insa. Inca din timpul noptii aveam un punct dureros in spate, asa in dreptul rinichiului stang. Spre dimineata durerea s-a accentuat, mi-a cuprins toata partea stanga cu coaste si picior. L-am rugat pe sotul meu sa-mi incalzeasca o perna cu graunte si dupa vre-o doua ore de stat cu ea durerea s-a potolit. Nu-mi dau seama de unde vine durerea, m-a mai durut asa acum cateva saptamani. De la rinichi nu cred ca de mers la toaleta merg normal. Bine ca a trecut si gata.
Chiara25 desi mai tarziu iti doresc si eu La Multi Ani, multa sanatate si un bebe plin de viata si sanatos.
shihana bun venit si La fosrte multi ani, multa sanatate alaturi de bebic si familia ta.
Cristina_Ioana ma bucur ca sti bine acum, multa sanatate.
Bulinita bine ai revenit dar ai grija cu venitul la munca, stai acasa sa te faci bine. Eu am intrebat mai multi medici daca tensiunea 140 cu 90 este mare. Mi-au spus ca-i marita dar nu mare. Data trecuta am avut 130 cu 80, ceea ce mi s-a spus ca-i o tensiune super. Nu stiu ce sa mai cred ca in tara zic altfel. Avand insa in vedere faptul ca apa nu retin nici stop nu-mi fac griji, inelele parca-mi pica mai tare de pe degete decat inainte.
Tie bulinuta de la ce tensiune a spus medicul ca trebuie sa-ti faci griji? te
si sanatate multa, multa. Mergi acasica si stai linistita acolo.
Eu joi am avut placuta surpriza sa vina seful la mine. M-a intrebat iar cum vreau sa-mi planific timpul dupa ce nasc. I-am spus deschis ca vreau sa stua acasa cu bebe si mare mi-a fost mirarea cand a spus ca intelege, si ca sa nu ma stresez, sa lucrez in ritmul meu ca el nu vrea sa ma obosesc. Mi-a spus ca dupa un an sau doi daca ei au de munca ma vor lua inapoi daca vreau sa ma intorc sa fac ce fac acum. Am plecat acasa asa de linistita joi, si am avut un weekend lung la fel de linistit.
Acum incep sa lucrez ceva. Va pupic si o zi buna!
Monica si
21+
pumpkin spune:
Angelli, daca-ti plac camasutzele iti cumpar si ti le trimit prin posta.
Serios. 

Bulinutza, la 26 saptamani si 5 zile intri in luna a 7 a.
Miky
29+ 
NEW
map spune:
uitasem sa-mi schimb semnatura si apar cu mai putine saptamani in mesajul anterior
pumkin la 22s+4 zile cate am acum am intrat si eu deja in 6 luni nu?
Monica si
22+
pumpkin spune:
Map, la 22w2d ai intrat in luna a 6 a 

Mamici vrednicutze, va invit sa continuam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73888" target="_blank">Capitolul 42
Miky
29+ 
NEW