Mamici de iulie - august 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Buna fetelor!
As vrea sa va intreb daca voi il simtiti pe bb in fiecare zi. Eu sunt in sapt 25 si in general o simteam pe bebitza zilnic-spre seara dar azi nu si sunt putin ingrijorata.
Am simtit numai contractii care apropo, cum tre sa fie "normale" ? ca eu uneori simt destul de tare, insa nedureros.
Scuze daca vin cu kestii pe care deja voi le-ati discutat, poate ma indrumati spre acele discutii.Pupice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

Taty, contractiile normale sunt ca durerile suportabile de la menstruatie dar neregulate. Adica te doare acum, mai te doare peste 4 ore, apoi poimanine, etc.Sper ca nu spun prostii. Asta pt.ca organismul se pregateste pt.nastere. Se antreneaza.

Este recomandat ca daca nu ai simtit bb-le miscanduse mai mult de 8 ore sa te prezinti la dr. Dar sa stii ca si eu am patit-o cu bebelina mea. O data nu am simtit-o toata ziua si cand intrasem in panica, tocmai seara tarziu a dat si ea semne ca s-a trezit si a inceput aerobica.

Daca nu simti miscari de trupe pana dimineata fa o vizita la spital. Multa sanatate si bafta iti doresc !

July25,cu bb Maria in burtica si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza burticutze

Am ajuns si eu la munca Dar abnia astept sa plec si sa merg la iubi la spital Am vb de dimineata cu el, si zicea ca nu mai are temperatura asa mare ca aseara si se simte putin mai bine. Dar in termina tusea.

Nici eu nu am simtit ieri bebelina, dar cred ca a fost cuminte ca stia ca am de alergat la tati la spital. Seara cand m-am pus in pat a dat de 2 ori din maini si din picioare si apoi m-a lasat sa dorm. Cred ca de la atata alergatura era si ea obosita.

Andreea 23+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

July25 daca durerile menstruale sunt contractii atunci eu am de cand am ramas insarcinata, poate ca din cauza asta mi s-a scurtat colul. Cu noi slabut rau, din cauza colului mi-a fost cam teama, dar sincer parca nici nu mai am chef......am noroc ca sotul e rabdator.... dar mi-a zis ca abia ma asteapta la cotitura si va fi vai de mine

Raluca, parca 28+ (am cam uitat, de....sunt si eu gravida)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata fetelor!
Noi tocmai am aflat ca putem incepe cresa(TitanII) de pe 2 Mai. Asta dupa ce am dat darul de 2 ori. Macar in felul asta vedem cum merge treaba pana sa apara bebe 2. Asa ne-a sfatuit si pediatra ca e mai bine. Altfel s-ar putea simti "gonit" din casa tocmai atunci. Am emotii mari dar ma rog la Dumnezeu sa fie bine.
Legat de , si la noi mai rar de frica contractiilor...dar recuperam dupa alea 6 sapt de lauzie...
Sa stiti ca m-ati rupt cu pozele de la intalnire...mama ce de papica buna acolo....fac ce pot si data viitoare vin....
a.cicel, sanatate multa sotului tau!
pumpkin, multumim ca ne-ai pus pozele in album!

Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 26+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Shihana, La multi ani ! Sa fii iubita si fericita si sa ai un bebe sanatos, frumos si cuminte. Ti-am facut un cadou de ziua ta si te-am adaugat in listutza.

Mishi, te-am prins! Modificand eu in listutza (am adaugat-o pe Shihana care are acelasi DNP cu al tau..)ce-am vazut ??? Ca am uitat sa-ti cer buletinul la intalnire !!! Hai spune-mi dat nasterii ca sa te putem trage de urechi de ziua ta !

Miky 29+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006Album intalnire 18 martie
NEW Album intalnire 15 aprilie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

A.cicel se pare ca mai ai ceva de asteptat pana sa te razbuni. Fruntea sus si fii tare, mai e putin si vei scapa si vei intra in concediu si vei fi o printesa si nu vei mai face nimic! (pana se naste BB-le).
Mishi inteleg ce inseamna sa nu mai "prestezi" de luni de zile: mie mi-a interzis dr. de la prima eco (adica de la 4 sapt si 5 zile); am sperat ca va fi valabila interdictia doar in primul trimestru; dar cand pe la 14 saptamani l-am intrebat direct (bine, am dat vina pe sotu', i-am ca el m-a pus sa intreb), mi-a retezat-o scurt: Nu, fara drept de apel; ce-i drept la colul meu ( 4 saptamani mai tarziu mi-l cuseam, asa ca..). Dar , cum spunea cineva, il astept EU pe sotu' la cotitura cand se va putea .
Taty din cate am citit eu (dar nu mai tin minte exact unde) trebuie sa intrei in panica daca nu ai mai simtit bebeul ca se misca timp de 12 ore, cel putin 10 batai, DAR dupa saptamana 28; din cate am intele tu esti in saptamana 26; eu cred ca doar ca l-ai obosit pe bebe si ca e o.k.
Azi ma duc pe la 12 la viitoarea dr. pediatra a bebeului (care trebuie sa imi spuna exact cand pot intra in prenatal si cica trebuie sa facem nu stiu ce vaccin anti-ceva pe la 32 de saptamani si trebuie sa stabilim data, un vaccin care se face de catre mame, nu am inteles prea bine de ce), iar deseara trebuie sa merg la doppler, la control, unde sper sa fie totul ok cu bebele, ca nu am mai fost la un control de 5 saptamani.
Fetelor, o intrebare: de vreo 3 saptamani am aceeasi greutate, desi eu ma "maresc" pe zi ce trece: o fi normal, s-o ingrasa numai el si mai ia si de la mine? Nu ca m-as supara ca nu ma mai ingras, dar am citit ca in trimestrul 3 se ia in greutate cele mai multe kg, iar eu azi am 29 de saptamani fix, intru in 30. Sper sa nu uit sa il intreb pe dr deseara.

29 fix +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Shihana la multi ani si un bebe sanatos,voinic si norocos!

29 fix +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, fetelor!
shihana, la multi ani!sa fiti sanatosi cu bebe;
am fost ieri la control, bebita este bine, in grafic, a ramas tot fetita, dr mi-a aratat toata "splendoarea", asa ca sa ma linisteasca;
pupici
anasia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

neata, gagici!

Shihana, sa stii ca si sotul meu la inceput a suferit un blocaj, mai ales ca eu am pierdut o sarcina, dar incet-incet si-a revenit, l-am luat cu binisorul si i-a explicat si dr ca nu e nici un pericol la noi...si mie mi-a fost foarte rau la inceput, apoi au inceput contractiile, mai si obosesc foarte repede, dar mergand pe principiul lui July (ai fost mortala iubitaaaa!!! ) ,nu vreau sa aparem la "Tradati in dragoste" ....el este foarte intelegator, dar e barbat si nu cred ca are cum sa perceapa toate schimbarile prin care trecem noi la fel cum le simtim noi...si nu vreau sa il indepartez, asa ca am incercat sa facem cam o data pe sapt, ca sa fie toata lumea ok...

Cristina 28+

Mergi la inceput