Mamici de iulie - august 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 15
bulinuta27 spune:
Pup fetele 
Pumpkin multumesc mult de raspuns...acum m-am dumirit si eu ![]()
Cristina-Ioana, Anasia, Map pup mult fetele si promit sa am mare grija de mine si mai ales de bebe.
Anasia, Cristina ioana v-am trimis cate un Pm. ![]()
Mai citesc si imi schimb dispozitia
...asa dor mi-a fost de voi...ma duc sa mai citesc ca ma de recuperat...cred ca nu-mi ajung 2 zile..plus ca ma treaba si aici ![]()
Pup fetele mult de tot
bulinuta 24+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
nicole25 spune:
buna fetelor
a.cicel sanatate multa sotului tau si nu mai plange ca nu e bine pt bb.O sa vezi ca pana la paste o sa ii dea drumul acasa.
bulinuta bine ai revenit printre noi.Daca ti-a trecut un cat de cat raceala asta nu insemna ca acum poti abuza si sa stai iar foarte mult la servici.
referitor la
si noi prestam mai rarut.Cred ca e o teama din partea amandorura.
Am vazut ca zicea cineva de vaccin.Am fost si eu ieri la medicul de familie care mi-a zis ca in saptamana 34 si 38 parca trebuie facut vaccinul anti tetanos.Si mi-a mai zis ca prenatalul se da doar de la 31 de saptamani implinite.
Vad ca mai toata lumea se plange de una de alta asa ca sa fiu si eu in ton cu voi nici eu nu ma simt prea bine de duminica
.Ma cam doare burta inclusiv seara cand ma pun in pat si ma intorc de pe o parte pe alta si mai am si contractii pe deasupra.Ieri seara am plecat la plimbare dar dupa 5 minute zici ca ma impungea cineva cu un cutit in burta in partea de jos.Atrebuit sa ma intorc acasa.Azi merg la medic sa vad daca e totul in regula pt ca eu ma sperii imediat si mi-e teama sa nu se intample ceva cu bb.

nicole
28
pumpkin spune:
Va invit sa continuam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73888" target="_blank">Capitolul 42 .Acest capitol a ajuns la pagina 10 si va fi inchis.
Miky
29+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
Album intalnire 18 martie
NEW
Album intalnire 15 aprilie NEW