Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 8
Laura13 spune:
As vrea sa apar pe lista voastra de mamici, poate asa voi incepe si eu sa cred. Data nasterii este 09 august 1980, U.M. 04.02, iar D.P.N. 11.11.2006. Sunt din Iasi, iar doctorita mea este Mihalceanu Elena.
Mie nu imi este rau, dorm non stop si am niste dureri infernale de spate. Cine imi recomanda ceva? Stiti cumva daca am voie sa fac masaj in primele 3 luni?
Va pup, multa sanatate si sa speram ca din luna 4 va fi mai bine!
acs spune:
Multumesc fetelor!
Printesele mele s-au nascut prin cezariana, asa ca si bebelinul va veni pe lume in acelasi mod. Pe bebe3 l-am dorit cu totii (adica si fetitele :)) si-l asteptam cu nerabdare.
Pupici la burtici,
Manuela
roxana c. spune:
Ana, bine ai venit si sarcina usoara, sa dea Dumnezeu sa fie bine acum.
Si eu tot prin cezariana, numai ca mie imi legase trompele si am avut soc cand am descoperit ca sunt insarcinata din nou, dar acum de-abia il asteptam.
Am mai auzit ca a 3-a cezariana este cu riscuri, dar nu cred,pt ca stiu o tipa care era la a 6-a nastere, din care 4 prin cezariana, deci nu cred sa fie adevarat,( si s-a recuperat mai bine ca altele care erau la prima).
Numai bine si sarcina usoara tuturor!
Roxana
Mirona spune:
Laura13 ma bucur ca ai revenit si ca ti-ai dat datele, asa te pot trece in listutza noastra. Asadar Bine ai venit! inca o data.
Suna-ti dr. ta si intreab-o daca nu poti lua no-spa sau scobutil pentru durerile tale. Ba sa crezi ... fiindca nu e neaparata nevoie sa si ai greturi pe durata sarcinii.
Bafta in continuare.
acs(Manuela) bine ai venit in
. Te trec si pe tine in listutza, felicitari pentru bebeline ... si ma bucur ca are Roxana cu cine impartasii sentimente de mama a 2 copii si gravidutza cu al 3-lea.
Sa fiti sanatosi cu totii si sa mergem impreuna in continuare.
Miro
11+am o nepotica talentata
madaluta spune:
am si eu o prietena cu 3 cezariene si este bine si ea si copiii. numai k la cea de-a treia au pus-o sa dea semnatura.de-abia astept sa fiu si eu cu 3 copii ca voi..dar eu ma straduiesc de mult timp sa am macar unul.poate k acum dumnezeu imi indeplineste ruga
roxana c. spune:
De ce a pus-o sa dea semnatura? Ce riscuri pot apare?
Maine ma duc la maternitate sa vorbesc cu doctorita mea(nu-i venea sa creada nici ei ca pot fi insarcinata) si sa vad ce analize imi da.
Ce analize ati facut voi? In afara de RBV, HIV, urina, ati mai facut si altele(toxoplasma, listeria, triplu test, etc).
Numai bine si
fetele si sambureii.
Roxana
alina.n spune:
pupici
acs ,ana si laura13 bine ati venit printre noi si multa sanatate voua si 
laura si au am dureri de spate chiar foarte puternice acum in acesata perioada , am sa o intreb pe doctorita maine ca merg la control sa vad ce-mi spune.
veronici bafta multa la control si te asteptam cu vesti , lasa ca trec ele greturile si sa vezi ce bine o sa ne simtim 

miro da intradevar destul de complicat cu analizele dar de ce nu ai facut si la mediul de familie pe cele pe care le puteai face gratuit?sau ai facut ?
eu m-am simtit rau tare ieri m-a durut capul ingrozitor de tare am avut un fel de migrena a nu stiam ce sa fac si nu am luat nici o pastila ,bine ca pana de dimineata ma simteam mai bine.
Va pupik pe toate
10
Alina
ramsan spune:
Buna ziua burtikutze
Nu am mai intrat de catva timp sa vad ce mai spuneti voi, cum mai merg treburile... si cu bune si cu rele dupa cate vad eu. Mergem inainte.
Eu sunt cu alea rele deocamdata: la urocultura si antibiograma a iesit ca am infectie cu Escherichia Coli. Ma duc maine de urgenta la dr. mea sa vedem ce tratament imi poate prescrie... zice ca reactioneaza la ciprofloxacin, biseptolol, acid nalidixic, ceftazidin, ampicilina+sulbactam, gentamicica, colistin... din toate astea o fi si acel medicament minune care sa-mi poata fi prescris. Oare numai mie mi se pot intampla toate?? A mai trecut cineva prin asta? Ce urmari poate avea un tratament cu antibiotic la 11 sapt de sarcina?
Azi am avut o zi cumplita la servici...foarte stressanta... si bineinteles ca iar am sangerat. Nu stiu ce sa mai fac - ar trebui sa nu ma misc din pat si sa iau pastile cu pumnul.
Poate fi oare de la infectia urinara pe care o am?
Laura13 bine ai revenit, chiar eram curioasa cine iti urmareste sarcina si ma bucur ca avem amandoua aceeasi dr. Mihalceanu si am ramas gravide cam in aceeasi perioada doar ca tu ai avut ultimul CM pe 4.02 iar eu pe 1.02. Super!! Poate ne vom intalni candva si cumva ![]()
va pupacesc pe toate 
Ramona
10+
Speranta moare ultima.
cri19 spune:
Imi cer scuze ca mi-am bagat nasul in subiectul vostru.Eu sunt de la mamici de sept.-oct. si eram curioasa sa vad ce faceti si cum va simtiti.
RAMSAN este chiar infectia urinara.Si eu am facut infectie urinara in sapt. 7 si m-a tinut pana in sapt. 12.Mie dr. mi-a spus ca e exclus sa-mi dea antibiotice pana in sapt. 15-16;mi-a prescris URICOL,este un dezinfectant care iti amelioreaza mult senzatiile neplacute date de infectie.Mie chiar mi-a trecut fara antibiotice.Asa ca ai mare grija cu prescrierea de antibiotice.Ar fi bine inainte sa te hotarasti sa le iei sa mai ceri parerea unui medic.Sper ca ti-am fost de ajutor.
Sarcini usoare si bebei sanatosi tuturor.

18+
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn