Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

bine ati venit noilor burtici..

eu ma bucuram ca o scurta perioada n-am mai vomat si credeam ca gata, s-a sfarsit cu greturile..da' de unde..ieri mi-a fost mai rau ca niciodata, am vomat absolut tot ce am mancat, inclusiv pastilele, si din cauza asta am avut si ameteli..abia stateam in picioare..n-am mai rezistat si spre seara am luat un metoclopramid, a mers, n-am mai vomat, dar greturi tot am avut, am dormit mai toata ziua, sa uit de ele..
abia astept si eu rezultatul analizelor si sa merg din nou la eco..sunt panicoasa ceva de speriat..nu e zi fara sa-mi analizez si interpretez orice simptom, fara sa am vreo neliniste..cea de azi: parca dintr-o data nu mai am sanii asa tari si durerosi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Cum de se lauda toate burticile cu greturi si alte alea si eu nu?
Dar pentru compemsare am ceva si mai si: rîgîi ingrozitor!!!!

Deci cer scuze anticipat daca se aude pana la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Draga fatima,
asa mi se pare si mie ca nu mai am sanii asa durerosi. dar poate asa trebuie.habar nu am si merg la control numai in 15 mai . dar sper ca e OK. ce am observat eu ca mi se vede burtica din ce in ce m ai tare si parca mi s-a latit buricul . voua nu asa vi se pare.

Multumesc lui Dumnezeu ca am scapat de durerile insuportabile de masea dar inca ma doare putin dar muuuuuuuult mai putin. si ma felicit ca nu am luat nimic nimic. cand o sa imi dea medicul unda verde o scot.

In rest ma simt mai bine, mai vomit dar nu asa crunt sunt mai linistita si astept sarbatorile cu drag.
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Cri19 multumesc mult pentru sfat, chiar am nevoie de o alta parere ca sunt disperata. Abia azi dupa-amiaza aflu ce si cum ar trebui sa fac sa-mi treaca infectia asta...ufff. Uricol deci?? Notez la carnetel si o intreb pe dr. mea daca e ok cu el.

Ramona azi 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

CEA MAI FRUMOASA ZI…
18.04.2006
Fetelor, ce m-am gandit eu ieri: sa ma duc pana la farm (eram la serv) si sa-mi iau un test. Daca iese, bine, daca nu, nu. Zis si facut. Am luat testul, am citit Acatistul Sfintilor Ioachim si Ana si m-am dus la baie. Rezultatul: II. M-a apucat tremuratul, plansul, nu va puteti imagina, dar Dzeu este mare! Testul s-a pozitivat intr-o secunda, nu am asteptat deloc!
Ne-a luat teren de Craciun, bebe de Pasti si DPN...tot de...Craciun :))
Asa ca la surioara mea la venit Mos Craciun, iar la mine Iepurasul!
Pupici si multa speranta (uitati-va la mine, ca sapt trecuta eram fericita ca mi-am facut dosarul de FIV, ieri dim mi-am trimis barbatul la analize, iar aseara l-am anuntat ca o sa fie tatic:)) Sunt atat de fericita!

UM: 16.03.2006
Ovulatie: aprox 28.03.2006 (bebe conceput in Caraibe)
Eco 1: 12.04.2006 (z 28)
Test II: 18.04.2006 (4 sapt si 5 zile)
Eco 2: 18.04.2006 - am un punctuletz in burtik, este bine asezat, in fundul uterului:))
Eco 3: 28.04.2006
DPN: 21.12.2006
Dr: Marinescu / Moisa (Giulesti)

In concluzie: ma bagati si pe mine pe listutza?
Pt Miro: ti-am spus eu ca vin repede?

Ingeras 4 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Revin si eu...cu probleme de data asta. Nu se putea sa am pur si simplu o sarcina usoara, fara greturi sau alte belele. Am fost la dr Anca pt primul consult...asta era joia trecuta. Cu toate analizele de la Medicover dupa mine. A vazut el ceva acolo, intr-un test de secretie iesisera cam multe leucocite, si m-a trimis la Medsana pt o analiza de Chlamydia. Eu pe asta am facut-o , tot din secretie, inainte sa raman insarcinata si era negativ. Ei bine, din sange mi-a iesit Anticorpi Ig G pozitiv, Anticorpi Ig A negativ. Din ce-am gasit pe net, inseamna ca microbul este prezent, dar nu e o infectie activa. M-a chemat la el sa-mi dea tratament, antibiotice probabil. Cat o fi de grav? Cine s-a mai confruntat cu asa ceva? Exista riscul sa pierd sarcina? Poate fi afectat bebe de la tratament? Sunt tare catranita

In rest, mi-e bine. Sarcina ar avea cam 9 saptamani, si culmea e ca incepe sa se observe. N-am luat mai mult de juma de kg in greutate, dar mi s-a ingrosat talia, vizibil pt mine si mai vizibil cand trag fermoarul la pantaloni.

Va rog treceti-mi si mie in lista numele dr cu care voi naste (daca o sa mai am ce dupa asta): dr Alexandru Anca, Spitalul Universitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Buna dimineata fetelor!

Am deschis DC cum am ajuns la serviciu si am citit o poveste extraordinara: "Cea mai frumoasa declaratie de dragoste". Roxana, iti doresc un bebe sanatos si putere sa-ti cresti copiii si sa te bucuri de ei alaturi de sotul tau!
Cat despre analize: eu n-am ajuns inca la doctor, de-abia luna viitoare voi merge la cabinet. Dar din ce-mi aduc aminte: HIV, VDRL (parca asa se numeste analiza care determina prezent/absenta sifisului), analizele de toxoplasmoza, citomegalovirus si listeria. Triplu test determina defectele cromozomiale? Daca da, pe acesta l-am refuzat la cea de-a doua fetita (atunci mi l-a propus doctorita) si probabil si acum voi face la fel. Si bineinteles toate analizele curente: calciu, magneziu, fier etc.
Referitor la cea de-a treia cezariana: Din cate stiu, problema care ar putea apare (sau una dintre) se refera la rezistenta uterului. Cel putin asta e problema mea, caci doctorita mi-a spus ca un perete al uterului e foarte subtire si s-ar putea sa nu mai reziste. Adica s-ar putea sa nasc mai devreme sau sa-mi scoata uterul la nastere. Eu sper sa fie totul in ordine, ceea ce-ti doresc si tie!

Celorlalte burticute: Sa treceti cat mai usor peste greturi si dureri de spate!

Multumesc de primire,
Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Buna dimineata
Ce mai faceti azi? Sper ca bine - mama! ce s-a marit listuta noastra- Doamne ajuta la toate sa fim bine .

Eu plec pentru cateva zile si vroiam sa va doresc un PASTE FERICIT! ALATURI DE NOSTRII, alaturi de familiile noastre si de cei dragi!

Fetelor sa fiti cuminti , sa-i lasati pe cei din jur sa va faca toate poftele , sa nu exageram cu friptura ,drobul, ouale rosii, prajiturile alea,alea .

PASTE FERICIT!!!

Pupici la

Simo de maine 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ramsaneu am avut in martie o asemenea infectie si pt k nu stiam dc sunt insarcinata sau nu , nu am vrut sa iau antibiotice si am luat ceaiuri de la plafar. sunt ceaiuri din amestecuri de plante special pt asa ceva.sau ceaiul de coada soricelului este bun.nu cred k mi-a tratat-o dar mi-a luat durerile insuportabile pe care le aveam.am luat apoi, cand mi-a venit Cm ,biseptol.Si eu sunt ingrijorata sa nu imi revina, caci acum chiar sunt insarcinata. ceaiul acela nu avea contraindicatii in sarcina si de aceea l-am luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Felicitari Ingeras!

Deborah nu-ti fa probleme. O sa fie totul bine, o sa vezi. Iti spun din proprie experienta! Eu am avut probleme si a trebuit sa iau antibiotice la ambele sarcini. La prima fetita am fost foarte stresata, caci mi-a iesit toxoplasmoza la analize si nu doar Ig G, ci si Ig M (adica infectie recenta). Mi s-a spus chiar sa renunt la copil (in ultimul trimestru de sarcina). Noroc cu doctorita mea care mi-a dat tratametul adecvat si m-a trimis la multe ecografii si asa am putut vedea ca minunea mea era perfecta. Asa ca stai linistita si nu te mai necaji!

Multa sanatate!
Manuela

Mergi la inceput