Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Cum o fi fara greturi?Ma trezesc dimineata si ma intreb cum va fi ziua asta? La mine greturile sunt prezente de parca mi le-a prescris medicul,de trei ori pe zi:dimineta,pranz si seara!
Bun venit noilor gravidutze si sincere pareri de rau fetelor care au pierdut sarcinile. Eu merg la control a treia zi de Pasti si sunt tare nelinistita,oare sunt ok amandoi bebeii?

http://photos.yahoo.com/verocika2002
8+ de doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Roana mama incearca sa faci gargara cu solutia sarata / apa plus multa sare/ - aceasta este o solutie antiseptica excelenta, de asemenea in situatia in care ai acolo o rana si mai estepuroi / sper sa nu fie/ atunci sarea are proprietatea de a ,, suge ,, purioul de acolo. e bine de facut aceasta procedura dupa fiecare masa.
O noapte usoara

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ag3gis spune:

numele meu este
mai aveti loc de o gravidutza in lista voastra? va urmaresc de mult timp si ma bucurat/intristat fiecare din trairile voastre.
povestea mea este urmatoarea:
-sarcina ectopica in 2001
-sarcina oprita in evolutie in 2005
-acum, sper din tot sufletul, sarcina normala de aproape 5 saptamani.(DN 20.03.1978, UM 15.03.06, DPN 20.12.2006, Constanta - Dr Stefanescu)
as vrea sa-mi spuna cineva daca durerile de burta si de spate sunt normale. Medicul meu spune ca sunt, insa dupa antecedentele mele imi doresc din suflet sa aud si alte pareri.
va multumesc si astept parerile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Draga Aliona,
am facut gargara cu ceai de salvie si m-a mai lasat durerea. e super Ok acum adica m a mai doare dar pot manca vorbi mult mai bine si sper ca va fi tot mai bine.
iti multumesc din suflet pentru ajutor si sotului tau.
medicul meu a spus ca inca nu pot lua nici un antibiotic si nici anestezie pentru a scoate maseaua. inca vreo 2 luni. sper sa nu mai fie nevoie decat dupa nastere.
va pup si inca o data multumesc.chiar m-ati ajutat.

Durerile de burta la inceputul sarcinii sunt absolut normale. toate am trecut prin asta asa ca noile gravidute sa nu isi faca griji.

astazi e vreme mai frumoasa. va pupa pe toate si va doresc o zi fara greturi si griji.

Pupici pe burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

ag3gis (Ana) bine ai venit in . Te voi trece imediat si in listutza. Stai pe pace ca sunt normale durerile de spate si de burtica in primele luni de sarcina. Hormonii tai se joaca acum cu corpul tau si se produc diferite transformari. Linistita si cu o sustinere de sarcina la palmaresul tau( de care iti spun regrete) ... si speram sa fie OK.
veronici iti doresc sa vina ziua aceea fara greturi. Te simti normal, dar incepi sa-ti faci alte griji: de ce nu mai simt nimic? De ce nu mai mi-e rau? de ce nu ma mai doare spatele, burtika.
E altfel, o sa vezi.

NOI - am facut azi si restul analizelor, maine luam rezultatul. Am renuntat la faza cu platitul din partea firmei ... ca era prea de tot cum trebuia procedat ... mie nu-mi convin faze cu pile si relatii, trebuia sa merg la laborator, acolo sa-mi sun dr. de fam, el sa le dea prin intermediul telefonului meu relatii la asistente ce analize sa-mi faca ... iar trimiterea mi-o facea abia luna viit. pe la inceput pentru a o putea trece prin casa de asigurari.
Apoi ... asa "floricele pe campii" mie nu-mi trebuie. Am fost la laboratorul meu preferat, particular, am dat 2.700.000 pe ele si am fost tratata ca o doamna. Porcarii dintr-astea sa faca cu altii nu cu mine.

In rest fetelor ... va pe toate si sa ne auzim cu bine.

P.S. nu stiu daca urmariti careva mailul personal ... dar avem o noua fata: camic - care ne scrie acolo, dar nu stiu zau de ce nu poate intra si aici. Am incercat deja si i-am scris vre-o 3 mailuri ... sa vedem daca reuseste sa intre.
In rest? A citit careva mailul cu prezentarea in power point pe care am facut-o? A reusit cineva sa inteleaga cum ii mersul cu noul capitol?
Nu de alta ... dar dupa 1 mai voi fi plecata pentru o saptamana si trebuie sa-mi ia cineva locul ... macar cu capitolul nou ... ca lista o pot completa cand ma intorc.
Se inccumeta careva?

Miro11+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Mi-am luat si eu rezultatele la primele analize ! Si din cate am inteles eu sunt toate OK, adica sunt in limite! Am grupa O1 si RH pozitiv! Asa ca mi s-a mai luat o piatra de pe inima! Azi ma duc la medicul de familie sa imi spuna daca e totul in regula ca la ginecolog ajung dabea saptamana viitoare ...vin la Buc.
Ma ingrijoreaza ca mie nu mi-a dat medicul pana acum nici un tratament de sustinere a sarcinii...
In rest am greturi, ma doare burtica...dar nu prea rau si nu pot sa dorm !
carla2005 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ag3gis: bine ai venit consanteanco...! ma bucur k mai este cineva din constanta pe lista burticilor.si eu am avut probleme in anii trecuti, dar acum sper din tot sufletul sa fie bine.iti doresc si tie la fel, k de altfel tuturor fetelor de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Buna fetelor frumoase! (v-am vazut albumele ;))

Ma primiti si pe mine?

Ma numesc Manuela (DN 9.02.1975) si am doua fetite minunate: Maria (3.07.2002) si Ioana (23.02.2004). Si un bebelus la purtator: UM 1.03.2006, DPN 6.12.2006, Bucuresti - Dr. Petrache.

Va doresc multa sanatate atat voua cat si mititeilor din burtica. Sarcina usoara!

Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

bine ai venit manuela

esti binevenita in clubul nostru...

sarcina usoara...
desiree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Acs, vreau sa fiu prima care-ti spune:BINE-AI VENIT, ne luam de mana, nu sunt singura cu 2 fetite +bebe la purtator. Cum le-ai nascut pe celelalte 2 si cum vei naste a treia oara? S-a intamplat, sau l-ai vrut si pe bebe nr.3?

Roxana

Mergi la inceput