Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

madaluta, ce mai faci?
Cum te simti, ceva simptome?
Te astept pe forum sa mai scrii ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ruxmax ,stai linistita eu la prima sarcina nu am avut nici un fel de simptom nici greturi, nici dureri,nici oboseala, nimic nimic am simit bebele de cand a inceput sa miste in rest totul a fost perfect dar de cand a miscat prima oara sa terminat linistea aveam un program tare ciudat ma culcam la 3-4 dimineata altfel nu ma lasa si era un zburdalnic ( asa e si acum)

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

fetelor dragelor eu una sunt disperata. de 3 zile ma omoara pur si simplu o masea de minte care acum si-a gasit sa creasca.
am niste dureri insuportabile de azi noapte am ajuns la urgenta la stoma. m-a curatat putin acolo si m-a spalat cu apa oxigenata.nu amd ormit aproape deloc de 3 zile nici eu nici sotul
oare am voie sa iau antibiotice?. stomatologul zicea ca ambilicina nu trece de bariera placentara. sunt umflata si fara antibiotice putine sanse sa imi revin.
mi-e frica sa nu pateasca bebe ceva. atatea ganduri am dar ma doare de nu mai pot. azi mi-am luat liber ca nu puteam sta la servici de durere.
ce sa fac?
in rest sarcina merge bine nu mai vomit nu mai am asa greturi, acum treaba asta cu maseaua ma termina. cand sa fie si la mine totul bine...
va pup. poate ati mai trecut careva prin asa ceva sau aveti cunostinte. ceva remedii naturale. habar nu am. orice fac numai sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Iote la ele ! Am lipsit 3 zile si s-o umplut lista de gravidutze. Ca ciupercile dupa ploaie. Pupa mama pi voi de frumoase !
Cum o duceti ?
Eu am avut 3 zile libere(de Pashte) si am crezut ca daca lenevesc imi trec gretzurile. Da de unde ! tot vomit in fiecare dimineatza si am gretzuri si dupamasa pana seara tarziu. E deja un obicei la mine: primul lucru cand ma scol e sa-i dau o ´calda imbratzisare wc-ului´.Azi noapte ne-am trezit la 3 si ceva si n-am mai putut dormi. Am visat ca o sa am 2 gemeni.Nu cred ca se implineshte ca am mai si visat ca-mi trec gretzurile si nu mi-au trecut.Ce sa-i facem ?

Va pup pe toate si bun venit noilor mamici
Dbunny 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata,
Roana, orice tratament cu antibiotic il faci sub supravegherea medicului ginecolog. Exista multe antibiotice care nu afecteaza fatul, dar trebuie sa ti le prescrie ginecologul. Sfatul meu e sa nu te tratezi numai la indicatia stomatologului.
Numai bine si sarcina usoara!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Ma bucur ca vad atatea fete noi pe aici! Vreau si eu sa aflu cum e posibil sarcina fara simptome, ca mie ba imi e greata, ba nu pot sa dorm, ba dorm bustean, ba ma doare burta, ba ma doare spatele....sa fiu eu paranoica cumva?!
Astazi imi iau rezultatele la primul set de analize, si cam stau cu sufletul la gura ...la cum sunt eu de prapastioasa ma gandesc la toate tampeniile!
Eu am facut ecograful la 6 saptamani si 3zile si a avut ce sa se vada ...inclusiv inimioara care batea!
Cam atat...astept cu nerabdare sa treaca astea 3 luni ca o sa mor de griji!
carla2005 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi26 spune:

Da...si eu sunt f.mirata de ce nu vomit.8+
In rest, dureri de burta, oboseala cat mai des, mai am ceva greturi uneori, dar nu insuportabile. Cred ca fac parte din categoria femeilor de 1% care nu vomita in primele luni de sarcina.
Pentru dureri de burta mi-a dat sa fac Gravibinon, 1 fiola la 3 saptamani si sa iau No-spa 2/zi + Duphaston 2/zi. Voi ce parere aveti de asemenea tratament?
Imi pare nespus de rau pentru prietenele noastre de pe acest forum pentru ce li s-a intamplat. Sa ne rugam si pt. ele sa revina in cel mai scurt timp pe o asemenea lista a gravidutelor.
Mirona, nu am vazut la mine trecuta data naterii bebeului DPN 11.11.2006, Maternitatea Cuza Voda, Dr. Onofriescu Mircea.Multumesc pt. amabilitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna burtici....si eu ma simt tot mai obosita cu fiecare zi care trece...si sunt abia la inceput de drum.

imi pare tare rau cand se intampla necazuri asa cum au patit fetele care au pierdut sarcina. si eu stau cu sufletul la gura sa fie totul bine. ma rog zilnic la Doamne Doamne.....maine o sa-mi iau rezultatul la niste analize.....la primul set sa zic asa....iar pana pe 2 mai o sa am toate rezultatele.sper sa fie bine.
cand iti faci echo ca sa auzi si bataile inimioarei trebuie sa fie un aparat mai special fata de cel la care faci echografia sa vezi bebele?

va pup si tot inainte

dolores 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Salutare burticute

Eu sunt o aspiranta, deci fara burticuta, dar va citesc zilnic pentru ca visam ca am sa ma alaut grupului vostru, n-a fost sa fie, dar va citesc in contiunare.

Roana - sotul meu e stomatolog l-am intrebat de situatia ta - el e de parerea sa scoti maseaua de minte, deoarece daca durerile sunt atit de mari pastilele n-o sa ajute, s-apoi in asa dureri mari trebuie analgezice foarte puternice, nu e vorba de antibiotice acestea nu au legatura cu durerea ta. Desi el a accentuat ca in primul trimestru si ultimul de sarcina nu este de dorit sa se faca extractii - insa daca si daca se face - anestezia nu trebuie sa contina adrenalina, care de regula o contin aceste substante. L-am telefonat acum - era ocupat si mi-a spus repede, cind se elibereaza il mai sun odata si-mi spune mai concret.

Incearca sa afli informatie si din internet - trebuie sa fie ceva.

Sanatate burticute - liniste si caldura in sufletele voastre si in familia voastra.

Cu drag

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

E posibil asa, sa fi intrat in a 7-a saptamina de sarcina si sa nu am nici un fel de simptome? Nu am greturi, nu vars, nu prea mi-e somn... E adevarat, mi-e cam lehamite sa maninc, dar, in rest...nimic. La voi cum se manifesta? Daca nu ar fi intirzierea de menstruatie, daca nu mi-ar fi iesit pozitive 2 teste de sarcina si nu mi-ar fi spus doctorita la echo ca se vede, ca e bine amplasat, nici nu as sti ca sunt insarcinata. E de bine, nu ?

Mergi la inceput