Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Mirona, am primit PM-ul. Multumesc

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Vestile mele sint proaste: sarcina oprita din evolutie.Rog pe cine se ocupa de lista sa ma stearga.Numai bine si sa aveti grija de voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

mi se strange inima de cate ori una dintre noi trebuie sa paraseasca listutza.
Idaira imi pare tare rau. Multa putere sa treci momentul ... si ai grija mare de tine.
grati.ela multumim de urari, sper ca esti bine. Gandeste pozitiv siva fi bine data viitoare.
Si voi cele 4 care ati plecat de pe listutza ... sa stiti ca ne gandim inca la voi, sper sa aveti puterea de a o lua de la capat si sa stiti ca odiseea este aici si va asteapta si pe voi. Listutza de care apartineti inca nu e facuta ... dar e acolo si va asteapta.
Doamne ajuta!

Miro10+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salutare fetelor!
Sunt o fericita mamica de fetita, 10 noiembrie 2005 .
m-a apucat deja nostalgia asa ca am intrat la voi sa vad ce faceti, cate sunteti .
In primul rand vreau sa va urez sarcini usoare, bebelusi santatosi si miscaciosi, sa va simtiti cat mai bine, sarcina este o perioada minunata.
Fetele care au pierdut sau carora nu li se confirma testele de sarcina, mult curaj ca ne veti ajunge fte curand din urma. E dureros, insa importanta este speranta in aceste momente
Mai vreau sa va spun sa stati prin zona DC-ului, este un site super, am invatat enorm de multe atat in timpul sarcinii cat si de cand sunt mamica, se creaza grupuri, se leaga amicitii si e o atmosfera excelenta in majoritatea timpului.
In plus, eu cel putin mi-am scutit dra de multe telefoane in momentele de nedumeriri sau mici spaime, intreband aici pe site. Norocoasa .
Mai vreau sa va spun ca eu consider perioada de sarcina a noastra cea mai buna d.p.d. vedere al fructelor, legumelor, lactatelor, plimbarilor.... speram sa nu fie o vara fte calda ca atunci nu e prea placut, dar merge si aia :)
Sper si eu sa raman insarcinata anul viitor tot prin februarie ca anul trecut, pentru mine chiar daca ne-am mutat, am zugravit, am dormit prin moloz sau ne-am enervat pe mesteri deci am avut ultimele 4 luni de sarcina lipsite aproape de cel mai elementar confort, m-am simtit extraordinar de bine si am lucrat pana in seara in care m-au apucat durerile.
Va doresc toate cele bune si .... o listuta cat mai lunga .
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Roxana, sa nu uit, am citit cu sufletul la gura topicul deschis de tine la femina, si iti urez toate cele bune si mult noroc. Asa a fost sa fie la voi si ma bucur ca ati luat decizia cea mai buna. Felicitari pt un sot asa iubitor, a fot fte emotionanta postarea lui.

Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi ziua ,

Am revenit si eu ,saptamana aceasta nu am avut net asa ca nu am putut sa va scriu/citesc dar am recuperat acum ce harnicute ati fost
Eu am avut medical , am stat acasa sa mai ma odihnesc, si ce bine a fost dar de maine iar incepe munca .
Saptamana asta ne-am reamenejat dormitorul(zugravit,parchet... dezordine si ceva nervi cu meseriasii dar a meritat)am pregatit si locul unde sa punem , ce frumos a iesit abia astept sa vad patutul cu bb.
Eu ma simt bine ,inca mai am pete albicioase dar nu mai am dureri de burtica ,acum ma doare spatele foarte tare dar il mai almez cu putin spirt.
Miro sar'mna pt carticica pt bb da asa este ai avut dreptate am vazut-o si la noi in magazine este vreo 3sute o sa o iau cand aflu ce este bb.Sa stii ca si eu ma gandesc de pe acum la hainute care sa-mi vina deja am ramas la 2 perechi de pantaloni cu care sa ma pot imbraca afara si care sa mearga si la munca iar de bluze nu mai vorbesc,mie mi-a cam crescut burticuta deci tre sa incep cautarile.
Fetelor voi cum va descurcati cu mancarea?Mie imi pare cam rau ca nu prea reusesc sa mananc ceea ce trebuie ,cred ca si din cauza programului pe care il am la munca.

Va pup

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Dumnezeule, fetelor...Ce rau mi pare Idaira...
Ce inseamna sarcina oprita din evolutie?
cum poti stii asta, ai singerari?
Mi-e tare teama..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Idaira

Vestile mele sint proaste: sarcina oprita din evolutie.Rog pe cine se ocupa de lista sa ma stearga.Numai bine si sa aveti grija de voi !

imi pare tare rau...totusi ce s-a intamplat?

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Neata tuturor fetelor!Cum va simtiti dupa Florii/Pasti?Eu am o lene de ma doare...Mirona, sunt nascuta 22.01.1978 si voi naste la Elias cu dnul dr. Tutunaru, cu ajutorul lui D-zeu.Am vazut ca Fatima este pacienta drului Tutunaru, va naste mai iute decat mine cu doua sapt (teoretic).Pentru cine doreste sa cumpere hainute de graviduta, magazinul victoria are o oferta destul de draguta si , zic eu, acceptabila calitate pret.
Imi pare tare rau de fetele care au pierdut sarcina!!!Si eu stau cu sufletul plin de teama la orice senzatie de durere...o fi frumoasa perioada de gravi, dar eu de abia astept sa treaca cele trei luni de inceput, cand sunt riscurile mai mari.
De abia astept sa iasa analizele miercuri, toate minunile pe care am dat aproape 7 mil la Cantacuzino si sa merg tot miercuri la Tutu sa vad bebeul.In rest, cu ce sa ma laud:stari de greata non stop, urinari foarte dese, dureri de cap(de la Utrogestan, cred);mai am si un job potential stresoid si de abia astept sa atipesc pe undeva:am adormit in mijloacele de transport, cu capul pe birou la serviciu si chiar asteptand la medicul de familie.Dar nu ma plang, accept orice doar sa fie bine bebelusul!Fatimace tratament de sustinere ti-a dat Tutu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Nu stiu ec se intimpla in primele saptamini/luni de sarcina, eu de ex nu am nici un simptom, daca nu mi s-ar fi oprit ciclul si nu as fi facut echo, nici n-as fi stiut ca sunt gravidutza...
Ce ar trebui sa simt? Tot mi-e teama ca bebele nu mai e acolo daca nu da nici un semn. Iar echo zilnic cred ca nu e cazul sa fac, nu?

Voi ce ziceti? As intra in sapt 6, deci..sunt ff la inceput.

ruxmax

Mergi la inceput