Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

cred k toate gravidutele din lume au fost azi la plimbare...am vazut o multime
eu am fost la echo si mi-am vazut punctuletul si sunt foarte fericita k e la locul lui unde trebuie.ne-a dat si poza.peste 3 saptamani vom merge din nou sa ii auzim si inimioara . de-abia astept.sunt din ce in ce mai optimista si mai fericita. va pup pe toate si sa aveti grija de voi.
Mirona , la mine data de nastere a mea este 05.06.76,dr la care merg este d-na Lutescu Ioana,iar maternitatea e cea din Constanta
pupici pe burtici
si multe flori k le meritati din plin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

mirona am primit pm

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Sunt o viitoare mamica de decembrie 2006. Joi seara am facut un test de sarcina si a aparut mai intai o liniuta roz si mai tarziu alta liniuta roz dar mai deschisa la culoare. Am fost si la echo azi, si am vazut pe bebe care are 4 mm , dar lasa ca o sa crestem noi mari. Dar am si eu o mica problema: mi-a dat doctorul sa iau cate 5 pastile pe zi,(1 pastila de acid folic si cate 4 pe zi de utrogestan) si mie nu prea imi place sa iau pastile. Voi ati inceput sa luati?

Datele mele 12.02.1978 UM 10.03.2006 si bebe sa vina cand o sa vrea el

Va pup pe toate si aveti grija de burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

aka bine ai venit in , te trec imediat in listutza. Felicitari pentru cele 2 liniute si pentru cei 4 mm.
In legatura cu pastilele iti spun sa stai linistita, eu am 6 utrogestan pe zi si 1 acid folic ... deci nu e prea mult.
Daca nu le suporti oral ... introdu-le ... vaginal.
Se absorb mai bine asa si in plus pe cale orala pot ataca ficatul.
In timp utrogestanul poate sa ti-l scoata din ecuatie ... sau sa-ti dea doza mai mare ... depinde de cum evolueaza sarcina. Speram ca bine si ca nu vei avea nevoie.
Pupici.

Miro10+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Fetelor, ma primiti si pe mine? Sunt o viitoare mamica de noiembrie 2006, mai am 2 fete,(21 iulie 1997 si 4 febr. 2002) iar toata povestea cu sarcina mea o gasiti la "femina intim- gravida cu trompe legate".Cred ca sunt cea mai "batrana" de aici, dar m-am luat cu vorba si sa va dau datele mele: DN=25.01.1971, UM=18.02.2006, DPN=25.11.2006.
Va urmaresc de la inceput, (cand erai singura pe aici, Mirona), dar cu mai mult interes va urmaresc de 2 sapt, de cand am aflat sigur ca sunt insarcinata.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

roxana c. bine ai venit in . Citit povestea ta, sa-ti traiasca printesele si jos palaria pentru decizia de a pastra si sarcina asta. Asta a fost voia Domnului.
Te-am trecut in lista ... esti nr. 27 deocamdata. Iti voi trimite si un PM cu userul si parola comuna ... sa poti sa pui si ceva poze cu printesele tale si apoi cu eco si burtik-ul tau.
Sotul ce spune? Dar printesele tale?
Nu conteaza ca esti cea mai in varsta dintre noi ... conteaza sufletul tanar ... asa-mi spunea Lorym pe mess ... si mai imi spunea ca mai trece si pe la noi ... dar vad ca nu se simte inca in stare. are niste stari foarte nasoale si se simte super slabita ... dar ne citeste. Cand o sa se simta in stare ... va reveni si ea alaturi de noi.

In rest ... de mine ce sa va spun, abia astept sa fac maine RH si grupa de sange ... iar marti restul analizelor. Sa scap de inca o grija.
si mai revin.

Miro10+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Buna dimineata fetelor!

LA MULTI ANI !!! - pentru toate florile de pe acest forum (si eu - primul meu nume e Camelia).

SARBATORI FERICITE! , PASTE FERICIT! tuturor!

Eu sunt bine dar surpriza - am greturi dimineata, la pranz si seara. Seara imi vine s-o iau pe dealuri - de pe la 21.00 pana adorm.
In ultimele trei zile m-am culcat ca sa scap de greturi.
Voi vizitati noaptea toaleta? Eu da , de vreo doua ori pe noapte!
In rest astept sa merg la doctor dupa sarbatori - mi-am cumparat ceva carti cu care ma delectez in acest weekend ploios

Va pup pe toate

Simo 10+

Mergi la inceput

La multi ani pt toate fetele cu nume de flori si Paste Fericit pt cele catolice(daca sunt si pe aici).
Fetelor mele le-am spus ieri, au inceput sa se certe ca cea mare vrea fratior iar cea mica surioara, fiecare vrea sa doarma cu ea/el, sa aiba grija de ea/el...chiar sa chiuleasca de la scoala/camin.
Studiind lista mai cu atentie, am descoperit ca Danita e putin mai mare ca mine, iar Ruxmax e ceva mai mica, dar la al treilea bebe nu mai e nimeni, asa ca-s cea mai tare(din parcare).
Am citit si de cele 2 fete care au pierdut sarcina, sunt cu sufletul alaturi de ele. .
Eu am fost la eco, marti ma duc sa o caut pe doctorita mea sa vad ce analize imi va da sa fac.
Era cineva care intreba de cand se vede bebe la eco, eu am fost la 7 sapt si un pic si mare lucru nu se vede, decat ca e asezat in uter, si i-am ascultat inimioara.Mi-a spus ca la 18-20 sapt sa fac eco morfologica, iar atunci imi va putea spune si sexul- de-abia astept!
Nu prea stiu sa pun poze , asa ca-mi va trebui ceva timp pana "descopar", am mai incercat o data si am lasat-o balta ca m-am enervat.

Roxana

Mergi la inceput

Am uitat sa spun: voi naste la maternitatea din Ploiesti cu d-na dr. Mara Cernat.
Nana, ai aflat ceva preturi informative din spital?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La multi ani tuturor floricelelor si Paste fericit celor care sarbatoresc azi! Va pup pe toate si sa stiti ca va citesc in continuare. Gratiela

Mergi la inceput