Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 2
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Mirona
desiree stiu ca esti noua, nu ai PM activat (deci du-te sus la Mesaje private-optiuni si activeaza-le) apoi iti voi trimite eu un mesaj.In el vei afla userul si parola comuna, cu astea ai acces la mailul nostru comun, la albumele de poze si mai ales in mail am facut o prezentare despre cum se deschid capitolele, apoi cand te vei crede in stare vei putea face si tu modificari in lista, deschide noi capitole.
Bafta.
nushulica vezi ca barza a dat multe rateuri ... in schimb Clear Blue e ffff sensibil ... si in primele zile de intarziere nici nu detecteaza sarcina. Eu am facut la 3 sapt. de sarcina 2 dr. Sigur si o barza si au fost toate slab pozitive. Abia la 4 sapt. jumatate a fost testul profund pozitiv.
Miro10+
am o nepotica talentata
merci mult de informatie am sa merg sa-mi iau si un dr.sigur si le fac pe amandoua o data ca sa vad ce dif iese
Nushulica si finutza
Ingrid(11.12.2005)
RUXMAX spune:
aha, uitase, cine ma trece pe lista si pe mine?
Deci data nasterii 04.08.71...DPN 14 dec(?)
Inca nu am medic ca sa ma urmareasca, sper sa rezolv si asta poate chiar cu ajutorul vostru..
ruxmax
madaluta spune:
Mironamultumesc mult . Intr-adevar dr mea m-a pus sa fac Bhcg marti (11.04)=642,5 si azi (14.04)=30053.e o evolutie buna?dupa analiza de azi ma incadrez la sarcina de 5-6 sapt, asa cum se fapt si are sarcina mea.maine voi face echo sa fiu sigura macar k nu e extrauterina.
madaluta spune:
RUXMAX:ai vazut k 2 liniute inseamna BB?ma bucur mult pentru tine si sa avem sarcini usoare si bb sanatosi. eu maine merg la echo. tine-mi pumnii.
avdanaarhire spune:
As vrea sa ma bucur si de lista pe care sunt trecute mamicile de noiembrie decembrie 2006. Astfel, dana nasterii este 03.12.1974, U.M. 05 martie 2006 si D.P.N. 10 decembrie 2006. Please...
dolores spune:
Miro...sa-ti dau restul de informatii, MATERNITATEA GIULESTI, DR. MOISA.
merci 
dolores
6+
nushulica spune:
fetelor doua negative
...merg la dr. sa vad ce se intampla
Nushulica si finutza
Ingrid(11.12.2005)
Mirona spune:
nushulica imi pare rau ca n-a fost sa fie. Mergi la dr. sa vezi ce e cu dereglarea asta. Tin pumnii pentru luna care vine.
dolores s-a executat.
avdanaarhire bine ai venit in
, te-am trecut si in listutza. Ne spui si un prenume? Ca ai un user super super greu de tinut minte.
Laura13 nu a mai dat nici un semn de viata. Nu o pot trece in listutza fara minimum de date. Laura daca vezi mesajul meu ... si mai doresti pe listutza noastra ... noi te asteptam.
Fetelor ... nu vreau sa ma repet - dar cele care nu au inca acces la mailul comun ... spuneti. De acum inainte voi trimite doar la fetele care apar noi pe listutza ... voi cele vechi, veteranele se presupune ca v-ati saturat de cat v-am spus ... si deja ati facut-o.
Noi suntem bine ... abia asteptam sa facem analizele saptamana viitoare si sa vina odata saptamana 12 sa facem controlul cel mare si sa primim si noi odata poza aia mult ravnita.
Adevarul e ca o sa-mi para rau dupa perioada asta ... eu tot mai repede as vrea sa treaca sa vina odata bebelu, sa ma vad odata cu el/ea in brate. Am mai auzit o chestie super super adevarata:
acum in sarcina esti tu ca si gravidutza pe primul loc, toti te intreaba cu te simti, se poarta frumos cu tine, iti zambesc, iti ofera tot felul de chestii. Dupa ce nasti ... tu treci pe locul 2 si bebelul ... e totul pentru cei din jur. Asa ca ... enjoy.
Daca o sa treaca prea repede ... o sa ne para rau.
... si cu toate astea ...
... cat mai e frate pana in noiembrie???
Miro
10+am o nepotica talentata
paxela spune:
buna fetelor
as vrea si eu in grup
vostru, eu sunt deja o mami de nov-dec ( 2004) si parese o viitoare mami de dec 2006
astept controlul viitor pt aflarea varstei
caci se pare ca o luna ne-a pacalit CM si a venit peste
datele mele 20.10.1981
27.11.2004 um 10.(02/03). 2006 
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
Mirona spune:
paxela bine ai venit in grup. Felicitari pentru bebe Silviu si felicitari si pentru bebe 2. Pana afli varsta sarcinii te-am trecut cu U.M. 10.03.2006
Se pare ca ai o chestie cu perioada nov-dec, iti prieste.
Bravos.
Fug sa-ti trimit si tie PM cu mailul comun si userul comun.
In rest fetele? Cum va simtiti? Noi am fost putin pana in piata, ne-am plimbat printre randuri si cu mare regret am constatat ca bluzite cum se purtau anul trecut ... din acelea (ca de gravidutze) nu se mai gasesc. Si asa de mult imi placeau. Mi-am luat si eu anu trecut 2, si mai voiam si acum ... poate mai la vara. Ce nu am observat din nou ... sunt salopetele de gravidutze ... daca nu le gasesc in piata unde sa ma duc? ca io nu vreau numai haine de gravi ... ci dintr-acelea pe care sa le pot purta si dupa ... am pretentii nu?
Pupici.
Si nu in ultimul rand:
PASTE FERICIT! celor ce-l serbeaza acum ... si La multi ani! celor cu nume de flori. Sarbatori fericite!
Miro
10+am o nepotica talentata