Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Avem un dintisooooorrr!
Mami e in al noualea cer, a capiat toata familia cu dintisorul nostru.
Care apropo, e incisivul central din stanga sus, nu jos. O fi ok?

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Ralu, nu exista norme 100% valabile, fiecare copil are ritmul lui.. e adrevarat ca 90% apar primii dintisorii de jos, da' cum ar fi o regula fara exceptii!!! sa-l "stapaniti sanatosi" si cu calm. daca iese drept si nu oblic e perfect

tuturor celor care s-au gandit la floricica mea!!!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salutare !

mihaela - mi-a parut tare rau sa aud ce ati patit ... dar de la ce oare ? cand mai intri, scrie-ne si noua daca in afara de diagnostic ti-au dat si ceva motive pentru ce s-a intamplat.

RaluD- felicitari pt dintzos; si luca are gingiuta albita in dreptul caninilor.

Meems - asa am patit si eu cu luca si culcatul; am observat ca are nevoie sa doarma si ziua cateva ore; cand nu doarme ziua, se trezeste noaptea. voi o culcati ziua pe rianna ?

La multi ani florilor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Buna dimineata! La multi ani tuturor floricelelor, mamici si bebelusi, sa fiti sanatoase si fericite!

PISCHI si LAVIsanatate bbilor, of, tare greu e cu copiii bolnaviori...ce e bine, e ca daca nu au ceva f grav, e ok, isi revin spectaculos si nu raman probleme.

Negaracristina,cum e cu cianoza aia? Apare numai in jurul gurii? Cand? Cat e de intensa? Observa si tu: apare cand e mai frig, cand se agita mai mult? La unghii apare cumva? oricum, daca stati bine la capitolul finante, ar fi bine poate sa mergeti sa o vada un medic dintr-un oras mai mare, gen Iasi (bucuresti ar fi ideal). Asta pt ca acolo au aparate sa faca o echocardiografie. Acolo se vede dc are ceva.

In alta ordine de idei, am primit raspuns surprinzator de rapis de la francezi, care a fost pozitiv, asa ca din septembrie plec la Nancy. Toata lumea ma felicita, dar pe mine m-a lasat cam rece...cand ma gandesc ca o sa o las aici pe iulia nu mai am chef de nimic. Ma rog, asta e. De fapt, si dc ar fi trebuit sa invat pentru rezidentiat aici tot la mama ar fi stat...Dar e altceva...

Am fost din nou plecata...De data asta la Focsani, la bunica sotului meu. Deci Iulia si-a vazut pana acum toti strabunicii...Doar ca am fost intr-un sat izolat, fara conditii...A fost nasol rau din punctul asta de vedere, dar asta e...Si de Pasti plecam iar, la Fagaras, la Sambata de data asta..Mama, ce am mai plimbat-o pe Iulia..

Astazi e zi mare. Incepem diversificarea. Ma duc sa curat storcatorul ca facem suc de mere.

Va pup...Poate ne vedem prin parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza mamici pe la pranz!!!!

Noi ne-am sculat pe la 9.00, si...am citit ce ati scris si...ne-am gandit sa raspundem.

Cristina sa-ti traiasca floarea care face azi 5 lunisoare, sa fie sanatoasa si sa abe noroc in viatza.
Alinush sa va bucuratzi de printzesica si...de multa sanatate si fericire sa aiba parte.
Anamarisa va traiasca Liam!!
Tania z sa avetzi un barbat sanatos si voios!!!

Ripley, Paulai frumoase poze si freumoase fete!!

Pischi imi pare rau sa aud ca atzi fost in spital si ma bucur ca suntetzi pe drumul cel bun!!!

Si pentru Lavi un si sa se faca bine Tudor!!!

Acum ma duc la

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

BUNA FETELOR,

Cu intarziere urez LA MULTI ANI!!!!!!!! FLORILOR si PASTE FERICIT!!!!!HRISTOS A INVIAT!!!!! celor care ieri au sarbatorit invierea domnului

mandra mea este DEPENDENTA de mamiiiiSa va povestesc: ieri pe la 15 hranesc copila si o pun in carut si afara cu ea la plimbare cu bunica-sa iar mami pleaca in cora la cumparaturi,toate bune si frumoase,insa mandra trebuia sa pape la 17,oo o duce mama in casa si fata se uita peste tot si incepe a plange,si plange si urla si nu vrea bibe ,incat biata femeie nu mai stia ce sa faca ,o pune sa o culce,nimic nu o facea sa se opreasca.Se uita spre usa si plangea si suspina incat socrela ainceput si ea sa planga in final a adormit vreo 10 min si apoi s-a trezit si iar urlete,...................nu a vrut sa pape si cand am ajuns eu acaas dormea cu lacrimile inca in ochi,i-am vb putin i-am dat bibe,ca nu mancase de 6 ore a papat si a inceput sa gangureasca ca si cum nimic nu s-ar fii intamplat!!!!!ce ma fac eu cu ea??????????ca nu sta fara mine
asa de tare ma strangea de deget cand ma venit acasa ca ma topisem toata

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Neata,mamici!

Incep prin a ura lu'Pischi bine-ai revenit printre forumiste,si multa sanatate bebelinei Alex,s-o iubeasca si s-o asculte pe mami,si lui Tudor al lui Lavi la fel de multa sanatate,si insanatosire rapida!!!!Offf,ale naibii spitale,le urasc...-floricici pentru mamici eroine si copii cmintei.

Ela,stiu cum e:v-am mai zis cand m am dus la BabyExpo,si am sunat-o pe mama,si nu ne puteam auzi din cauza de plans de bebe;acum,dupa papa de 4 AM,il iau cu mine in patut,si se-ntoarce spre mine,si ma mangaie cu mainile pe gat,mai ia de nas,de par,ma trage de fundita de la camasa de noapte,si...pufff...odata-l vad cu okii inchisi si cu un zambet maaaaaaaare de satisfactie pe fatza!

Ca sa mai zambiti o tzarik:bagati aci,sa vedeti paranormalul printre noi..heheee,ce facatura!!!http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73785&whichpage=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola mamici!
Azi avem 5 luni!! Iar ma apuca nostalgia ca trece prea repede timpul!
Dordia, multumim de urari, ca intotdeauna pe faza!
Cristina, Anamari, Tania, sa ne traiasca bebeii!

Cum azi e liber de pastele catolic ne-am gandit sa dam o fuga la Saint Tropez, asa ca .... ma duc sa il caut pe Jandarm ( va mai amintiti filmul?). O sa mancam la pranz acolo, in port ca meteo ne zice ca vremea va fi frumoasa. Eu o sa imi pun si costumul de baie cu mine

Ieri am fost la plimbarica toata dupa amiaza, a fost o vreme de vara in toata regula, missa s-a simtit in forma, a scanat tot ce era in jur, ba a calarit si un porcusor, puteti vedea foto daca vreti, le-am pus la Paste Catolic 2006.
Hai va pup si o zi buna va doresc!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de aprilie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Si pt ca mai am putin timp mai scriu din urma.

Pischi, multa sanatate Biencutei, of doamne prin ce ati mai trecut! Prin acceasi poveste a trecut si o prietena de-a mea de aici si ce a mai tras si ea saracuta! Bine ca totul e bine acuma!

Ralu, felicitari pt dintisor!

Meems, nu stiu ce sa zic cu programul Riannei! Eu una o las pe missa sa isi faca program de voie, adica daca ii e somn la 20h trebuie sa o las sa se culce ca altfel imi plange de numa! Ba mi se intampla sa se culce si de la 19h, o mai trezim pe la 21h pt baie, sa manance apoi si ea isi continua somnul. Am observat si eu ca pe la 20h are somnul cel mai dulce. Noi insa incepem scrematurile de care ma tot plang mereu, plus fataiala in pat de pe la 3-4 dimi, insa ne place sa o lalaim apoi pana pe la 9, deci din punctul asta de vedere sunt multumita!

Am pus pozele la semnatura acuma!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Paste Catolic 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata fetelor.

PISCHI, ce patirati mama??? ma si miram ce-i cu tine de numai apari, da ziceam ca oi fi in curatenie...sanatate multa si Alexandrei.

LAVI, la fel si pt tine si Teodor multi si sanatate.

SILVIA, nu te duci la doctor? sau numai este chiar asa de rau Stefanelul??

ALINA, CRISTINAMH, ANAMARI SI TANIA SA VA TRAIASCA BEBELACII SI SA CREASCA MARI SI FRUMOSI.

mai si al meu baiat se mai cionozeaza in jurul guritei si am observat ca seara la baita, eu pun pe seama faptului ca-i este si un pic frigulet...dar o sa-l mai urmaresc si daca se mai intampla, o sa ma duc cu el la dr.

ELA...naspa rau de tot cu piticoasa Dariuta...

MEEMS, asa am facut si eu i-am schimbat programul de baita si este cam nasol....inca nu stiu ce o sa fac...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput