Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata mamicutze-foste burticutze!

LA MUUUULTE LUNI SANATOASE SI VOIOASE SARBATORITILOR ZILEI!!!!!!!! Ca suuuuunt garla!

Meems- hhhmmm.cam nasol cu baitza. dar trebe sa lasi un timp sa se acomodeze cu noua ora. La noi baitza e de la 9.45, papa de la 22.15 si nani de la 22.30-40. Pana pe la 4.30 cand papam si apoi extrem de variabil de dim - 8-9-9.30. Dar rar ultima varianta, din pacate!Faza e ca ieri a mea nu prea a dormit, ca am fost tot pe drumuri si ca urmare azi noapte am avtu cm naspa noapte de pana acuma - s-a trezit incepand cu ora 2.15, din ora in ora. A papat la 4.30 si apoi tot asa inca 3 trezirei pana la 8, cand gata! somnicul! Ce ma enerveaza e ca vad ca nu da nici un semn ca ar vrea sa se culce! PS - am uitat mai demult sa-ti zic: o scumpete de iepuras de Paste ai!

Ralu- felicitari pentru dintisor! Ce dace e susu, bine ca e !!!

Alinush- e o bombonica scumpa Amalia! Si ce calareste ea anumalutzul! Iar tu esti o frumoasa, deci are cu cine semana bombonica!

Ela- am patit-o si io de vreo 2 ori cu Sarah asa. Am lasat-o cu mami si camd am venit, avea okii rosii de plans. Clar ca se bocise dupa mine, ca altfel mami a mea e febletea ei! e clovnu! Cum o vede, cum se hlizeste!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Scutecul 47!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

BUNA MAMICI!
SINT NOUA PE AICI SI NU PREA AM INDRAZNIT SA MA BAG IN VORBA DAR TOTUL ARE UN INCEPUT NU ?:)
AM MAI INTREBAT ACUM VREO 10 ZILE DE DIVERSIFICARE DAR REVIN ,NU STIU CE SA FAC :
BEBE NU-MI ACCEPTA ABSOLUT NIMIC ,SUCUL DE FRUCTE L-AM SCOS DE MULT CA NU L-A VRUT IN NICI UN FEL ,APOI CU SUPA DE LEGUME LA FEL ,PIURE DE LEGUME NICI ATIT ,MAR ,BANANA ,NIMIC !!!IMI URLA SI SCUIPA TOT CE-I DAU ,DR. MA SFATUIESTE SA MAI INCERC ,EU AM LASAT-O BALTA VREO 3 ZILE SI AZI AM INCERCAT DIN NOU ,NU E CHIP ,A FOST SI MAI RAU ,ABIA A TACUT DIN PLINS SI MI-A ARUNCAT BIBERONUL CAT COLO ...
INTREBAREA MEA ESTE DACA MAI SINT BEBICI CARE NU AU ACCEPTAT NIMIC PINA LA 4 LUNI SI CEVA ...,EU DE FAPT NU VAD CUM MI-AR ACCEPTA CEVA CURIND SI DISPERAREA IMI E CA NU AM AVUT NICI SAN DECAT PANA LA 3 SAPTAMANI SI SARACUTZU' ARE SI EL NEVOIE DE VITAMINE ,DE ALTELE DECAT II OFERA MILUMILUL !
VA ROG SA-MI SPUNETI DACA A MAI AVUT VREUNA DINTRE VOI PROBLEME !

MERCI MULT ,VA PUP PE TOATE1

ORLANDO_ANDREAS SI MAMI MADA (9.12.2005)

Mergi la inceput