Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 13
crissy77 spune:
Azi a fost prima zi in care am bagat cereale. Oare m-am grabit, avand in vedere ca pe 12 a facut vaccinul? Nu am pus cerealele in biberon, ci intr-o canita. Am amestecat jumatate de lingurita de cereale (din orez, de la Milupa) cu o lingurita de lapte formula preparat. Oare le-am facut prea concentrate? Dupa ce i-am dat cerealele a papat restul de formula, deci parerea mea este ca s-au subtiat in burtica. Parca am prins o discutie referitoare la cereale in care se spunea ca nu conteaza ce si cat se amesteca...
Tot referitor la cereale: pe cutia lor scrie "A se consuma inainte de 3-4 saptamani de la desfacere". WHY??? Ca eu ma asteptam sa fie ambalate in punga si sigilate... iar ele-s trantite intr-o punga de hartie, iar gura pungii doar indoita... Care-i logica? Ca eu nu pricep!
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
cristinamh spune:
cristina n, nu stiu ce cereale ai tu, da' ale mele au fot mereu ambalate in plastic.
silvia,... n-am acum la indemana decat o cutie de lapte bebelac.. cu reclamele pe verso.. pe care scrie: "cerele BEBELAC fara lapte: de la 4 luni, 3 sortimente: orez, porumb, orez&mere, de la 6 luni, grau cu banane.mai au si cu lapte, alte sortimente...
asa ca error, tipa nu stia ce zice.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Noki_Lara spune:
Silvia - cereale de la 4 luni in sus, FARA lapte am si IO: MILUPA! OREZ! Deci exista!
Cristina- subscriu la intrebarea ta - mi-am pus-o si io, ca si ale mele la fel sunt - Milupa cu orez si nesigilate. Doar intr-o hartie, in interiorul cutiei!
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
crissy77 spune:
CrisMH, cerealele sunt de la Milupa, pentru 4 luni, din orez (fara zahar si fara gluten) si sunt importate din Germania ca pe cutie e lipita o hartie in care scrie instructiunile! Mai am si varianta cu "Mere si morcov" care se fac cu apa, nu le-am desfacut sa vad cum sunt ambalate.
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
Morgano spune:
Silvia si Cristina, din pacate nu ma pricep la nici una dintre problemele voastre, dar Silvio tu gasesti ca stii unde sa cauti si cum sa intrebi, Cristina mergi la alt pediatru, sfatul meu. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
pitic-03 spune:
Seara buna la pitici si la mamici!
Cu intirziere va spune si pitic LA MULTI ANI !!SA FITI SANATOSI SI FERCITI!!!SA TRAIASCA TOATE FLORILE NOASTRE!!
PASTE FERICIT celor ce sarbatoresc Sfinta Sarbatoare!!
PISCHI2003:mi-am inchipuit ,doar,prin ce-ai trecut si-am plins si eu!Sa-i vezi asa de mici si neajutoratisa nu-i poti alina durerea..SA-TI DEA DUMNEZEU PUTERE!!
NEGARACRISTINA: am auzit ca pielea (mai ales in jurul guritei) se poate colora de la ce-a mincat(sfecla rosie, morcov)..asta daca ii dai mincare, daca nu..?
RIPLEY:la noi e invers:eu sforai.Mititelul meu e obisnuit cu zgomotul facut de mami noaptea , incit nici masinile de asfaltat sau gunoieri nu-l trezesc ziua!!
JOY:fa-te ca n-auzi ce-si da lumea cu parerea despre meniul tau, daca vrei sa-i dai san exclusiv pina la 9 luni,si consideri tu ca e bine, asa sa faci..eu daca ma luam dupa mama ii dadeam piticului de la 3 luni gris , si dupa soacra mea lapte rarau cu biscuiti..
Vroiam sa te intreb :cit ii faci tratamentul cu duphalac?noi am terminat cele 10 zile indicate de med de vreo 3 zile
Sa-i transmiti lui LAVI incurajari si sa stie ca-i suntem aproape
Cum e viata asta!?...Sa dea Dumnezeu sanatate la bebelusi si putere la mamici
PITIC si PUIdePITIC
catutza spune:
La multi ani tuturor care poarta nume de flori si Floriilor !
Eu sunt cam dezamagita ca stiu ca se spune ca asa cum e in ziua de Florii asa e si in ziua de Pasti si vreau sa fie frumos nu vreau sa ploua! Noi o sa mergem de Pasti la parintii mei care stau la curte si facem si gratar,mancam in curte,la aer si as fi vrut ca macar de Pasti sa stam si noi la aer afara!!!
Am vazut stirile in seara asta si am plans,bietii oameni! Au ramas fara case si fara agoniseala de o viata!
Pischi, offf ce a-ti patit si voi! Pupici multi de la Bianca ca sa va simtiti mai bine!
Ripley , v-am admirat pozele, Ana e o dulce si o frumoasa,sa va traiasca!
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
mara95 spune:
LA MULTI ANI FLORICELELOR! ..mai cu intarziere...
pischi , m-a impresionat povestea ta.. de ce au gasit proteine putine? O alaptezi exclusiv? M-am uitat in graficul cu kg si bb a ta are cu mult mai mult decat bb a mea.Ce inseamna ca are prea putine kg fata de varsta ei?Cat ar trebiu sa aiba?Detaliaza putin...mai ales ca noua la penultima vizita la dr ne suspectau de rahitism, dar am ramas la cele 2 pic de vigantol, iar la ultima vizita n-a mai pomenit nimic de asa ceva.
Sanatate multa!
mara si flavi(7dec)
meems spune:
Noi abia ne-am intors acasa, am fost la socri sa sarbatorim Pastele in familie (daca ai mei parinti si frate nu stau aproape de noi...). A fost frumos, multumim tuturor celor care ne-au urat Sarbatori fericite. Noi nu suntem catolici, dar traim in America, unde azi sarbatoresc Pastele toate religiile (ma rog, cele care cred in Invierea lui Hristos). Multumesc mult si celor care i-au facut urari Riannei la cele 4 luni implinite azi - si la mamici si la bebeii lor frumosi.
Pischi, ma bucur sa aflu ca sunteti inapoi acasa. Eram si eu la "conferinta" pe messenger cand a intrat sotul tau si ne-a spus ca esti in spital cu Alex. Offf, ce greu trebuie sa mai fi fost... Pupici la Alex frumoasa din partea noastra.
Lavi02, sa porti sanatoasa costumul cel nou si abia asteptam sa vedem poze de la botez. Iar Silvia e o figura, deja da ordine cine sa calatoreasca cu masina si cine cu trenul
Noki, ceva poze noi de la picnicul de azi?
Ripley, Bic e "in deplasare", tocmai ne spunea Monet ca s-au intalnit in Florida acu' cateva zile - Bic sta in California, aici aproape de mine, in zona San Francisco.
Silvia si Camelia, La Multi Ani! de Florii. La fel si pentru Irisuca mica, si pentru toate bebelinele si mamicile cu nume de flori
De cateva zile i-am cam schimbat programul Riannei, am inceput sa-i fac baie mai devreme, cam in jur de ora 20 (inainte ii faceam pe la 22) ca am observat ca adoarme pe la 20:30-21 si abia o mai trezeam sa-i fac baie la 22. Toate bune si frumoase, doar ca acu' imi adoarme dupa baie, deci pe la 20:30 deja doarme dusa. O mai trezim noi pe la 22:30-23 sa-i dam sa manance, dar mananca mai mult adormita. Insa a inceput sa se trezeasca mai devreme dimineata! Cateva dimineti s-a trezit pe la 7, azi-dim. s-a trezit la 6. E normal, saracuta, dupa 10 ore dormite legat bineinteles ca se trezeste fresh si cu chef de viata, dar noi inca dormim pe noi (cel putin la 6 dimineata) ca nu suntem deloc matinali de felul nostru. Acuma nu stiu ce sa fac... S-o trec din nou pe programul vechi si sa-i fac baie mai tarziu seara in speranta ca va dormi mai mult dimineata? Inainte se trezea cam pe la 7:30, cateodata chiar 8, ceea ce e mult mai ok, dar seara pana la 22 cand ii faceam baie era tare maraita. Si am observat ca dupa 20 seara doarme ea cel mai bine. Nu vreau sa par ca ma plang, Doamne fereste, ma gandesc la Tania si alte mamici care inca se trezesc noaptea la bebeii lor, cand a mea doarme 10 ore nemiscata. Dar as prefera s-o obisnuiesc pe programul nostru, adica sa stea mai tarziu seara si sa doarma mai mult dimineata, decat sa ne schimbam noi programul dupa al ei. Of, ce egoist suna... Ce probleme mari am si eu, nu? Dar sincer nu stiu ce sa fac. Poate ma sfatuiti si voi din experientele voastre.
Ina, ce vesti mai ai despre bunica ta?