Iasule, mandra cetate! (30)
Raspunsuri - Pagina 8
ralnied1 spune:
vezi pe mess... nu e mare secret...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
herra spune:
vreau si eu amanunte despre firme care fac curatenie!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta
amironeanu spune:
Cica lucrez, dar tot am tras un ochi si pe aici
Ieri la mine au venit cei de la Luna Cleaner, au venit 5 oameni si in 5 ore a fost gata. Eu am apartament cu 3 camere si un balcon. Mi-au scos tot din balcon si au spalat geamurile si peretii (aveam un pic de mucegai sub termopan) si gresia, in camere - geamurile, mi-au dat mobila deoparte si au sters in spate (cea care se putea misca - patul, comoda, canapeaua), au dat jos de pe dulapuri si au sters de praf, in sufragerie mi-au aspirat foarte bine covorul si l-au dat cu Vanish. Restul covoarelor/carpetelor le-au laut si mi le aduc azi spalate. In baie si bucaterie au dat tot asa tot jos si au sters faianta, gresia, mobila, mi-au spalt si aragazul, au sarit peste hota si cuptorul cu microunde (si eu nu am observat decat dupa ce au plecat). In biblioteca mi-au dat toate prostiile jos si cartile si au sters praful. Totul costa 280 lei, am momente cand spun ca este cam scump, momente cand spun ca totusi am scapat repede si usor de curatenie si merita. Nr. de telefon: 0788438310. Avantajul firmelor este ca se termina foarte repede curatenia.
In toamna, la sora mea au venit cei de la Gama Maitenance, a fost ceva mai ieftin - 2 camere -170 lei, dar nu i-au scos covoarele si nu stiu daca i-au dat mobila deoparte. Oricum, ambel firme au trimis pe cineva care a facut o evaluare si apoi au spus pretul.
Sper ca v-am fost de folos.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
diaan spune:
mai ce sa zic...
cand te gandesti cat muncesti merita banii
nu stiu cum gaseste viitoarea soacra(una din ele ca am 2)acum spre exempu a gasit o femeie 30de lei(noi)pe zi da face femeia aia o curatenie(3 cam si 2 balcoane)si pe deasupra mai face si mancare in ziua aia...
Darria spune:
Dupa o perioada de absenta intru macar sa va salut si sa va doresc Sarbatori Fericite
Lumina Invierii sa ajunga si in sufletele voastre, sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati impreuna cu cei dragi
Paste Fericit!
oanabandol spune:
seara buna,
dana, eu in seara asta am intrat in posesia oolelorca sotiorul meu e cam cascat si cred(de fapt sigur)ca mi-ai dat 2 oua mici in plus.sa vedem cum facem sa-ti mai dau niste banuti.
in rest, nik nou
somnic pufos
pupici,
oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity
oanabandol spune:
neata fetelooooor,
eu mi-s matinala tare pe ziua de azi, toata noaptea nu am putut dormi.am luat aseara o tranta pe cinste, m-am intins pe burta in toata splendoarea si marimea mea. drept urmare in dimineata asta nu-mi mai pot misca 2 degete de la mana stanga(pe care le-am raschetat de asfalt)si chiar nu stiu cine se apuca de frecat ce mai este prin casa si de facut papa bun, ca io una nu cred
oricum, va doresc o zi buna, plina de soare si spor la munca!
pupici,
oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity
herra spune:
buna dimineata la toata lumea!
si eu sunt destul de matinala, pentru ca azi plecam la Constanta!
si nici nu m-am apucat de bagaj!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by herra
si eu sunt destul de matinala, pentru ca azi plecam la Constanta!
/url],www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta[/size=1][/font=Comic Sans MS][/navy][/b][/left]
Drum bun spre mare, sa o saluti si din partea noastra!
Si Paste fericit, daca nu ne mai auzim!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Oana, da' vad ca tu ai o mare problema cu cazaturile astea... Si sotiorul meu zicea ca eu sunt o impiedicata si iau totul inainte sau cad, pur si simplu, din picioare... Insa tu... ma intreci...
De data asta cum ai reusit performanta???
PS--Cred ca ar trebui sa se inventeze un sport gen: "Cine cade mai des si mai rau?"