Iasule, mandra cetate! (30)
Raspunsuri - Pagina 7
l_carmen2003 spune:
Dana, multumim, in primul rand. In al doilea, te rog iarta-ne pt viteza de azi, dar asa e starea mea normala: repede. Azi am ajuns acasa, am luat una bucata copil cu mine si am ajuns si la tine si la o prietena de a mamei care sta in zona si apoi am lasat copilul acasa si inapoi la scarbiciu. Sper ca nu te superi, dar incep sa redevin - din pacate si din nefericire pt copilasul meu - Carmen de dinainte de decembrie 2005. Gata cu timpul si gata cu toate ce nu e in program...:internet, sala etc. Dar cu sufletul sunt tot aia... Si probabil si cu kilele de care sa ma plang.
Oricum, azi am avut o si buna, si de maine ma pot ocupa de pe la pranz de pregatirile de sarbatori. Ieri noapte am fost la Metro si desi nu am gasit decat niste matzi de miei am gasit alte chestii super. Aproppos, ati cumparat mielutz? De unde?
Azi am scapat de doua chestii care imi stateau pe creier si ma apasau teribil: de outele de la Dana si de curatenia generala. Eu am angajat o firma si am fost si sunt super multumita. In viata mea nu am spus asta despre cine facea curatenie - daca nu eram eu aceea . Ei bine, astazi spun. Bravo lor.
De maine am sa mai vad ce fac de mancare -adica ma apuc de facut mancare. Insa nu cred sa am timp de tortuletul Adrianei desi arata super pt ca, cum m-am sifonat cu soacra-mea, trebuie sa fac si cozonac - ii place lui Alex si mamei-, si am sa ma stradui sa iasa super mai bun decat al ei. Asa ca tine-te treaba!!
Gabriela, cred ca curand tare iti mai trimit pe cineva pe care am sa o recomand personal. Azi am fost aproape de extaz cand am vazut ce au fost in stare!
Va las caci am de citit una carte de poezii pt copii cu Alex si de verificat niste hartii pt mine. Si asta dureaza cumplit.
Pa, va dorim numai bine si cred ca ar trebui deja sa va urez
PASTE FERICIT!
amironeanu spune:
Buna seara!
Din pacate ziua are doar 24 de ore si nu am reusit de mult sa vin pe aici. Oricum v-am citit, sper ca ati depasit zilele mai proaste si va bcurati ca vin Sarbatorile.
Oana (ghinet), tare ma intereseaza si pe mine gradinita, mai ales daca este in spate la Moldova (acolo este liceul V. alecsandri, nu?).
Dana, super ideea cu sala de gimnastica, eu tare m-as duce la sala, dar dupa-amiaza nu prea am cu cine sa o las pe Stefi. Despre reviste, tocmai am facut curatenie si vroiam sa le arunc, le pun deoparte si poate ne intalnim dupa Paste.
Carmen, poti sa-mi spui ce firma a venit? La mine au venit azi cei de la Luna Cleaner, mi-a placut cum a iesit, dar am stat cu ei si mi s-au parut un pic cam scumpi. Oricum este super sa iti faca altii curatenie, asa ca nu prea pot sa comentez.
Nu cred ca mai reusesc sa intru pana sambata, asa ca va urez PASTE FERICIT!, sa va bucurati alaturi de cei dragi si sa ne reauzim cu bine!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
GabrielaG spune:
Buna fetelor. Acum am aterizat acasa...am du copiii la sora-mea si pana sambata respir, adica merg la serviciu fara stress ca trebuie sa ajung repede acasa.
Carmen, abia astept sa-mi spui despre cine e vorba. Apropos, cat costa o curatenie de Paste cu o firma specializata?
Cine se pricepe la masini de cusut?
Pupici,
Gabriela si baietii
P.S. Oana felicitari si abia astept sa aud amanunte la intalnire.
carmenp spune:
bey, lamuriti-ma si pe mine ce firme au fost la voi pentru curatenie si cit v-a costat...
andrea, fericit si voua, pupa stefi din partea noastra
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
ralnied1 spune:
'Neata!
Cafeaua e gata!
Spor la munci!
Pupi!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
oanabandol spune:
neata,
hop si eu la cafea!.
cu moralul cand mai sus, cand mai jos, mai mult pe jos, da sper sa-mi revin repede.
raluca, pe cand facem o campie?
oana,si pe mine ma intereseaza o gradi buna pt rares asa ca si eu astept detalii
pana atunci va doresc spor maxim la treburi si va astept cu meniul pt paste.
incep eu:salata boeuf, salata de vinete, de icre, oua in sos tartar,drob de miel, sarmalute, bors de miel si friptura(combinata miel cu pui)+clasicii cozonaci si pasca
mai trebe ceva????
va doresc o zi minunata!!!
pupici,
oana
aaaaaaaa.....am uitat....io cum pun oul ala de paste(smile)si de unde il iau?
pupici,
oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity
Danna_36 spune:
Fetelor, nu-mi multumiti pentru oua! Eu va multumesc voua ca ati inteles pentru ce sunt si nu ati ramas nepasatoare...mai mult, Herra si Oanabandol mi-au dat si bani in plus, ca donatie pentru Catia si Sabina. Va multumesc in numele lor si va imbratisez pe toate! Am pus mesaje despre fete cu linkurile repective si la "clubul brasovencelor" si am avut surpriza neplacuta sa vad ca doar 2-3 persoane au raspuns, in sensul ca nu au ocolit mesajul, nu ca ar fi comandat ceva, una dintre ele chiar fiind de parere ca ceramica nu ar fi lucrata de fete, ci de altcineva care profita de ele ca sa isi vanda marfa, ceea ce nu este adevarat...Cu ocazia asta eu am inteles inca odata ce grup frumos avem noi aici si ce suflete calde au iesencele noastre, care, chiar daca la capitolul bani stau mai rau decat Bucurestiul, Brasovul sau alte zone, tot nu le lasa inima sa nu daruiasca din putinul lor si altora...
Referitor la "sala de gimnastica" (e cam pompos spus)...mi-am dat seama ca nu am dusuri acolo...voi, cele care mai mergeti la sala, obisnuiti sa faceti dush acolo la plecare? Eu am facut o vreme fitneess undeva si tot asa nu aveau dusuri, dar nici nu mi-am pus problema, eram la 2 pasi de casa si faceam acasa...Chiar am nevoie de parerea voastra...
Andreea, multumesc pentru reviste!
Carmen, pana la ce ora lucrezi astazi, sa vad daca pot ajunge?
Sarbatori fericite si luminate tuturor, cu belsug pe mese si liniste in suflete va doresc, iar celor care pleaca maine prin alte parti, drum bun si sa ne revedem sanatosi!
OU ORNAMENTAL
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by oanabandol
neata,
am uitat....io cum pun oul ala de paste(smile)si de unde il iau?
pupici,
oana
Asta???
Pai cand scrii un mesaj, in partea stanga ai imaginile (Smilies). Acolo scrie sub ele: Show Entire Smile List. Da click, ti se deschide o paginuta mica si acolo, la Paste, gasesti oul... cu Iepurila cu tot...
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Si... pe campii... inca nu merg, ca eu am inceput sa imi revin...
Te anunt...
E si maine o zi!
oanabandol spune:
bravo raluca, ma bucur pt tine!da si mie reteta te rog.plssssss
sarumana pt indicatii....io-s mai gasca cateodata
deci
pupici,
oana