Iasule, mandra cetate! (30)
Raspunsuri - Pagina 6
oanabandol spune:
neata fetelor,
nu pot sa nu ma consum;mi-e mila de cele 2 fete ale lor, sunt micute(de 7 si de 3 ani)iar ele il idolatrizeaza pe tatal lor.chiar nu pot pricepe ce naiba mai vrea femeia asta....parca cineva i-a pus un val pe ochi si i-a spus du-te...a facut si o depresie, iar cea care o asculta sunt eu(incerc pe cat posibil sa o trezesc dar nu-mi iese deloc)dorm cate 2-3 ore pe noapte si tot nu-i dau de capat.asnoapte am discutat pina la 2.m-am trezit la 6 ca am treaba...oare cat mai rezist?
offfffffffffff......cred ca ma duc si eu pe campii rau de tot....
raluca vii cu mine?
o zi minunata va doresc si daca va prisoseste vreun pic de optimism sau vreo speranta, dati-le la niste oameni amarati!!!!
pupici,
oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity
l_carmen2003 spune:
Intai de toate hello si capul sus dragele mele. oricand e loc de mai rau, sa stiti. Suntem sanatoase, asta conteaza ca le ducem.
Oana, in ce priveste cumnatele si socri, eu am experienta. Sfat: nu te implica in divort, oricum va decurge situatia tot tu vei iesi prost! Asa ca lasa-i sa se descurce ca sunt majori. Crede-ma ai sa ajungi la ce iti spun! Si apoi, belele sunt si au toti, lasa pe fiecare sa si le duca si tu ai grija de ale tale, ca nimeni n-o sa sara sa te ridice de jos cand ai sa ai nevoie!-Eu ma refer la rude, si anume, la acele rude din context:socri si cumnate!. Capul sus!
Eu mi-am pierdut tatal acum 12 ani si inca ma trezesc ca imi vine sa il sun si sa ma sfatuiesc cu el. Asta necaz mare de tot: cand iti pierzi parintii, Doamne fereste! Dar ma consolez cu ideea ca e acolo sus si ma vegheaza mereu. Asa ca gandeste-te ca mamei tale ii place zambetul tau nu lacrimile.
Lacri merci mult, mai vorbim despre asta. Deocamdata am renuntat sa il dau pt ca m-am speriat. Dar neaparat as vrea sa ne auzim.
Raluca si Mariussimiuc, smile ca belele curg.
Iar tu Raluca, ia mai termina cu lacrimile si lamentarile ca ai sa fii acusi mireasa si ai sa ai riduri si sigur pt asta va merita sa plangi. Lumea e plina de prosti, si daca prostia ar durea ar umbla multi urland si ne-am feri, dar asa...
Eu cred ca in viata totul se plateste asa ca nu te mai gandi ca unii sunt mai cu mot si mai marlani. Sunt dar le vine tuturor randul! Asa ca ocupa-te de riduri si nu te consuma, ci lasa-i in plata lui Dumnezeu!
Pa ca am terminat pauza.
Good bye si daca nu va place pa!
Danna_36 spune:
Oana si Raluca, nu va lasati prada depresiei, nu ajuta la nimic. Subscriu intru-totul la ce a spus Carmen.
Si eu am prostul obicei sa sufar din toate si nu ma prea pricep sa fiu nesimtita, dar uneori chiar trebuie, asa ca...exersez
Oana, nu te baga intre ei, oricate intentii bune ai tu...Stiu ca e usor de spus si greu de facut, dar incearca.
Fetelor in cautare de gradi: pana capatati curaj si incredere in una sau alta dintre gradinitele Iasului, va invit cu puiutii la mine, sa ne jucam, sa ne imprietenim cu alti copii, sa facem castele de nisip (cei mici), sa ne vopsim genele, sa ne epilam, sa facem gimnastica, sau sa ne destindem pur si simplu (cele mari)...Locatia: din Cucu putin mai la vale, pe langa farmacia Podu de Fier, str Rufeni nr 16. (adresa valabila si pt cuconiada noastra, sper ca nu ati uitat de ea, pe 6 sau 7 mai, adica sambata sau duminica, cum va place mai mult!)
Acum ca e gata curatenia de primavara, nu uitati sa imi spuneti si mie ce va incurca prin casa, reviste, carticele, poate un balansoar pt bebelusi ori un scaunel pt luat masa, sau un premergator, o masinuta... Nu pe degeaba, of course. Sunt nerabdatoare sa aud ce oferte aveti!
OU ORNAMENTAL
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
carmenp spune:
danna, cum fac sa-ti dau banii? ufff, imi sta pe creier...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
ghinetz spune:
Fetele, dragele
Eu am intrat tot mai rar in ultimul timp. Dar v-am citit cu regularitate.
Vad ca recent va preocupati si de gradinita. Semn ca au crescut copilasii. Acusi avem scolarei si ne vom interesa de pe la cele cu experienta de scoli
Vin si eu sa va anunt ca din toamna vom deschide o gradinita particulara. E situata langa Lic Alecsandri. Cat de curand va pot invita sa o vizitati, pe cele care doriti. Am folosit pluralul pentru ca eu nu fac decat sa o managerizez. Gradinita e sub patronajul Mitropoliei si al Fundatiei "Solidaritate si Speranta".
Am sa va mai tin la curent pe cele care sunteti dornice sa va trimiteti copilasii la gradinita nooastra
Cat despre cuconiada, daca ma mai primiti dupa asa o lunga absenta...vreau si eu!!! Iar ideea cu loc de joaca langa spatiul de tortura ( a se citi sala de "slabit") e super! Abia astept sa mai dau jos din burtica. Tot astept eu un moment si o sala potrivita...
Oana si Stefanel
http://community.webshots.com/user/ghinetz
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
Dana,ramane valabila intalnirea de azi de la 17.30 din Tatarasi?
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Danna_36 spune:
Carmenp, stai linistita, ca rezolvam.
Nu e asa urgent, eu am platit deja outele cand le-am primit de la Bucuresti, deci nu tipa nimeni. Mi-ar parea insa rau sa nu le ai de Sarbatori, asa incat voi face cumva sa ajung prin Cucu zilele astea. Sper ca lucrezi si vineri, sa ma mai multe sanse...
Deci, au primit outele (si eu banutii): Diaan, Carmen2003 si Oanabandol.
Urmeaza Herra, Miha(Mariussimiuc) si Aime azi, la 17.30. Cu Buli si Carmenp incerc sa rezolv maine.
OU ORNAMENTAL
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
Danna_36 spune:
quote:
Originally posted by herra
buna dimineata!
Dana - minunata ideea cu aparate pentru gimnastica pe langa locul unde vom putea lasa copiii; felicitari!Never underestimate the power of human stupidity. - A. EinsteinCristina & Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta
Multumesc, multumesc...
Bre, felicitarile ca felicitarile, da' veniti careva, ca sa nu arunc banii pe aparate degeaba?
Pentru inceput ma gandesc la un aparat pt vibromasaj, dintr-ala cu curele, bile si asa mai departe..., o salteluta si un TV pe care sa ruleze casete cu programe de aerobic, niste greutati... Mai tarziu, o bicicleta medicinala si/sau un stepper ceva...Voi ce ati vrea sa gasiti acolo?
Si pe mine ma intereseaza gradinita cea noua!
Si, Ghinetz, desigur ca te primim la cuconiada!
OU ORNAMENTAL
ralnied1 spune:
Fetelor, multumesc! E tot ce pot sa va spun! Multumesc si pt sfaturi, si pentru ca m-ati certat, si pentru ca imi sunteti alaturi...
Totusi, Oana, daca o iei pe campii, merg si eu cu tine! Nu te las singura!
Acum sunt la munci si azi iar am avut pe aici niste discutii tare contradictorii... Acasa, iar au innebunit oamenii de vreo cateva zile... Nu incep iar! Nu sariti la mine!
Pupici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
aime spune:
Buna seara!
Dana imi pare bine ca ne-am inatlnit, pacat ca nu am discutat mai mult, dar sper sa avem curand ocazia...cat despre aparate...nu dai banii degeaba....venim, venim...eu si asa is in plina cura . Te si pe tine si pe printese
Miha, in sfarsit, ne-am intalnit, la tine si la Robert
Fetele stiti careva ce program are Mall-ul (Iulius si Moldova, hai...) a doua zi de Paste...ptr cineva care nu-i din Iasi....eu am fost in seara asat la Iulius, da n-am vazut vreun program special...ceva...
O seara buna!
aime si Vladimir in aprilie