Iasule, mandra cetate! (30)
Raspunsuri - Pagina 9
Danna_36 spune:
Herra, drum bun si petrecere frumoasa...Mi-e dor si mie de mare, dar nu cred ca mai merg primavara...Am fost acum cativa ani si am tras un frig si un vant cum nici nu mi-am imaginat vreodata...asta desi vremea era buna si insorita; prin oras era chiar frumos si bine de mers, dar noi am vrut pe plaja si numai pe plaja(imbracati desigur, cu geci si caciuli...)Sa va imbracati bine
Oana, si tu mi-ai dat banuti in plus, asa ca nu am mai desfacut pachetul de 12 oute ca sa iti dau doar 10 si ti le-am trimis pe toate, nu trebuie sa imi mai dai nimic.
Cu cazatura, cum ai reusit? Stiu ca esti mestera, ai mai facut o data figura asta si in iarna, dar atunci era alunecus si te-am inteles, dar acum?
Darria, bine ai revenit, pe unde ai umblat? Sper ca e totul bine cu tine si cu bebe, ca din cate imi amintesc eu...trebuie sa apara in mai...
Buli si Carmenp, azi sotul meu are drum in oras (de fapt la Politia din Otilia Cazimir, pentru a-si scoate noul buletin). Va fi acolo pe la 14.30, ca asa incepe azi programul cu publicul, nu stiu cum sa facem...prin Cucu ar putea ajunge, ca e aproape, dupa ce termina acolo, pe la 15.30, sau chiar mai tarziu, depinde ce coada o fi la politie...Mai esti la servici la ora aceea Carmen? Eu va trimit la amandoua PM cu nr lui de telefon. Daca nu reusim nici asa, noi incepand din seara asta suntem iar in Copou (pana luni inclusiv) si ne putem intalni in parcul de la Super...
Astept un semn,
OU ORNAMENTAL
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
GabrielaG spune:
Fetelor, e frumos afara si iese soarele.
Herra, drum bun spre mare si sa ne aduci si noua briza cu miros de scoici si nisip umed.
Oana, refacere grabnica si ai grija...am cazut si eu mai deumlt...cand eram studenat si de atunci o datat pe an, un genunchi ma tot sacaie.
In seara asta vreau sa fac sarmale ca sa am cand ma intorc din calatorii.
Pupici la toata lumea si spor la treaba,
Gabriela si baietii
adi69 spune:
Salutare fetelor si Paste fericit!(daca n-o fi prea devreme)
Toata lumea se pregateste ,curatenie,papa bun,plecari in deplasari...numai eu stau si bolesc.Nu-mi mai trece,acum am facut si faringo-laringita-otita acuta..pe langa sinuzita..
Mi-a zis dr ca am imunitatea scazuta ..si dupa ce termin tratamentul asta,sa iau ceva pt imunitate...
Herra,drum bun si distractie placuta(vreau si eu o gura de aer sarat)!
Oana,ai grija cu cazaturile aste aca nu-i a buna...:)
Gabriela,voi unde o intindeti?
Adriana
papa-bun
buli spune:
nu stiu ce timp o sa mai ama, deci va spun de pe acum
Miracolul Invierii sa va gaseasca alaturi de cei dragi in belsug si sanatosi!
Nora__ spune:
Neatza fetele!
Am mai scris un mesaj,dar nu am apucat sa-l trimit si cand m-am ridicat de pe scaun...Paki,tzup pe scaun si desigur,la tastatura si mi-a sters mesajul
Anca (buli),vezi ca Danna sta langa noi,pe Ciric,deci nu cred ca mai trebuie sa ajungi in Copou.Hai ca e dragutza faza.Vedeti daca nu zicem pe unde stam?
Io plec maine din Iasi si ma intorc miercuri seara.Plec la bunici si la socri.Deci de azi va zic:
PASTE FERICIT...sa aveti sarbatori minunate ,sa fiti fericite si iubite si sanatoase si bucuroase si sa ne vedem cu bine dupa sarbatori,fara dureri de burta de la atatea bunatati.Va pup si va imbratisez
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
Danna_36 spune:
Buli, nu ajung in Copou decat diseara tarziu...
Fetelor, am nevoie de ajutor si anume de o pila la POLITIA din str. Otilia Cazimir! E foarte urgent, asa ca daca ma puteti ajuta dati un beep si va sun eu.
OU ORNAMENTAL
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
GabrielaG spune:
Adi, insanatosire grabnica. Ai grija ca nu e de glumit cu sanatatea...Dupa sarbatori fa o cura de vitamine si ceva Ginseng sau Coenzima Q10 sau ce iti recomanda medicul. Asa patim intotdeauna, tot ce e mai bun pentru copiii si sot si noi mai la urma ca doar nu e asa de important. Eu plec la sora mea, sa aduc si copilasii si sper sa ne reintalnim cu bine luni, ca marti se emrge la scoala, gradinita, etc...Paste fericit tuturor!
Gabriela si baietii
buli spune:
quote:
Anca (buli),vezi ca Danna sta langa noi,pe Ciric,deci nu cred ca mai trebuie sa ajungi in Copou.Hai ca e dragutza faza.Vedeti daca nu zicem pe unde stam?
nu mai stam acolo de citeva luni. acum locuim in Alexandru la Piata Vioevozilor
gabiarama spune:
Anca , in Alexandru zici ? Eu stau in Mircea , dar de cele mai multe ori vin cu baietii in Piata Voievozilor cind iesim afara .E invazie de copilasi acolo in sezonul cald .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze