Bebelusi de iulie-august 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by Simonaci79

Sa va parasc si eu ce face mai nou baiatul meu! Noi la patut avem un grilaj destul de mare, 75cm si la cap si la picioare avem tablia mai inalta decat grilajul. Si la picioare este usa de la camera. Eu tot vedeam manutele lui Mario pe tablie seara cand ma striga dar nu stiam ce face acolo. azi am vazut! Se ridica pe aparatoarea de la picioare cat ajunge si de acolo se ridica in maini (tractiuni, nu stiu cum sa explic) pana ajunge cu capul deasupra tabliei, si asta inseamna ca grilajul ii ajunge la mijloc!!!! Nu a avut pana acum nici o tentativa sa se aplece peste el, dar cine stie cum aluneca sau ce-i vine??? M-am speriat tare rau, inseamna ca nici in patut cu grilaj nu mai pot sa-l las??????? Ca doar nu i-oi face cusca pana la tavan!!!! O sa-i dau aparatoarea de la picioare jos, sa vad daca mai reuseste si fara, sper sa nu!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Poze Mario Gabriel

Vezi , sa nu vrea sa vada, ce e dincolo de tablie, ca atunci il iei de pe jos!
Victoria a vrut sa vada! Dar nu la tablie, ci la marginea laterala! Si a gasit patul nostru! Si pe noi, sarind la ea, ca eram amndoi in camera! Andrei in pat si eu ma uitam in oglinda de la sifonier sa vad ce vrea ea sa faca: si am vazut!
De-atuci nu o mai las singura nici in patut!

Noi avem patut de la Graco, de se face si tarc si salteau aluia se tot bataie, astfel incat, copilul nu are stabilitate cand se ridica in picioare! Daca il fac tarc, trebuie sa pierd mult timp: seara pat, dimineta tarc si nu are rost! Mai bine, o iau dupa mine prin casa! Asa macar, vad ce vrea sa faca!

Si mai nou, mai are un obicei prost: cand se scoala, se ridica miseleste in patut, de margine si...vrea sa se arunce in pat! Asa ca trebuie sa o pazesc si cand doarme! Inainte, cand se trezea, gangurea, vorbea si o auzeam.Acum, tace malc si -mi face mie pocinogul!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Am uitat sa va spun ce a mai facut puiul meu drag azi! A strigat toata ziua tata tata de-mi venea sa ma dau cu capul de pereti gandindu-ma ce-i fac eu lui cand el isi iubeste asa tare tatal!!! Si ma batea un gand de razgandire! Si ce sa vezi? Vine tasu' acasa, desi tb sa vina maine sau duminica! (hmmmm, o fi fost de control, poate-poate ma gaseste cu cineva?) Se bucura nevoie mare, si seara la fel, ca vrea la el.. Il duc, si stau si eu langa el, sta 2 min si apoi sare la mine in brate, "baba baba, haidi haidi!!!" si m-a luat cu amandoua manutele de gat si ma strangea tare in brate! M-a topit! Si m-a convins ca tot pe mine ma iubeste mai tare! Imi e greu ca tb sa-l pun sa renunte la unul dintre parinti, dar daca ma gandeam azi sa mai astept putin, a venit sotul acasa si m-a facut sa-mi piara orice dilema! A zis ca nu a sunat sa vada ce mai face copilul pt ca Mario nu vb la telefon si cu mine nu are ce discuta! Si a fost la cumaparaturi azi, si sa se tund, si eu??? Acasa cu copilul bolnav! Si mai are si tupeul sa zica ca nu am grija bine de el ca uite ce are la fund si ca il vrea el la divort!!!! Divort in care m-am convins ca nu crede pt ca a vb cu mama de parca nimic nu s-ar fi intamplat si a stabilit si cu mama lui ca mergem duminica la ea! Si pt ca am sarit in sus ca eu cu copilul bolnav nu merg nicaieri, a zis ca atunci mergem de Paste. Ce surpriza va avea, ca el nici nu gandeste ca as putea vb serios! I-am zis eu iar azi ca nu glumesc si se uita ciudat, tot nu credea! Vede el! Hai ca tremin cu asta sa nu incep iar!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Simona, sa stii ca sunt chiar curioasa ce reactie va avea, cand va vedea ca tu ai vorbit , mult prea serios!

Mergi la inceput

Kasi- multumim mult pt urari! Si voua sanatate si optimism! Cine stie ce o fi avut? Eu iti tin pumnii sa nu fi racit ca e tare rau!!!! Sanatate! Iar Mario...exact asta vrea! Se trage in maini pana pune barbia pe tablie, desi la noi este f inalta! Tablia de 1m si grilajul de 75cm. Eu sper ca nu are cum sa cada, o sa-l las si eu mai mult sa-l urmaresc ce-i poate pielea!!! Dar fara aparatoare sa nu aiba pe ce sa se catere! pai si Victorita ta....se iau de mana copilasii astia din ce mai povesteai tu cate face si cum nu sta locului!!! Pupici!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Simona, pe PM sa-mi raspunzi cand poti!si mai ales, cand vrei!

Mergi la inceput

Kasi - si eu sunt curioasa, chiar imi e un pic teama dar sper sa ma ajute Dumnezeu sa fie bine! Si in prostia me, sper sa-i vina mintea la cap si sa regrete ce a fcaut si sa revina cu picioarele pe pamant si in viata noastra! Daca nu va fi asa imi va intari mai mult convingerea ca am luat decizia corecta! Om veda noi atunci! sa dea Domnul sa fie bine si sa se termine odata!!!!!! Oricum nu as vrea sa afle pana cand va primi citatia, sa nu-mi bage bete in roate. Si as vrea daca se poate (sa vb cu av) sa primesca citati dupa ce ma mut, adica peste o luna! Sa vedem daca e posibil! Gata, sa nu mai vb de lucruri triste, sefa mea avea o vb "ajunge zilei grija ei" Sa se faca Mario odata bine, sa putemiesi si noi afara sa-mi mai spal si e creierasii mult prea solicitati!!!!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Ella, ce-i cu tine draguta, de n-ai intrat? Ce-ti fac fetele? A venit Iulia? Sunteti bine, sanatoase?
Ne gandim la voi! Sa speram ca nu aveti problemute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Sunt tare necajita. Cred ca voi apela la un psiholog pt. Dani. Iar a inceput sa planga si eu nu-l puteam trezi. Eu acum ma trezesc plangand in hohote de se sperie Mihai, Doamne-fereste sa ma mosteneasca Dani. Si in copilarie aveam pavor nocturn, am inteles ca se mosteneste?

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Svety- nu stiu ce sa zic, imi pare tare rau! Si eu sunt f sperioasa din fire si tresar din orice si se pare ca pe mine m-a mostenit Mario! Din burta tresarea rau daca auzea un zgomot mai puternic! Dar poate viseaza ceva urat! Si eu am mai patit cu Mario sa-l gasesc plangand in picoare dar cu ochii inchisi si deschide ochisorii cum imi aude vocea, si noi nu facem asa. Intreaba un dr si vezi ce crede! Dar se poate trata? Succes mult si sanatate!!!!!!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Plec si eu la culcare acum! Va pupacesc dulce pe toate mamicile si pe puiutii vostri!!!!! Noapte buna!!!!

Joker si Diana- SPOR LA INVATAT!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput