Bebelusi de iulie-august 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Svety nu cred ca e motiv de ingrijorare. Copilul e inca mic si se exprima prin plans la diverse probleme care apar in timpul somnului. Si Alexandra se mai trezeste plangand cateodata peste zi. Cauze pot fi multe: poate sa amorteasca in somn (mai ales ca adoarme tare ciudat, cu manutze pe sub ea, cu jucarii pe sub ea, cu cearceaful ghem sub ea, etc), sa-i fie frig/cald, sa-i fie sete (eu am observat ca de multe ori se trezeste tare insetata), sa viseze urat. Alexandra mai plange si cand face cacutza, ca nu se suporta, dar atunci ma prind de cum intru in camera. Si pe mine ma sperie cateodata cand o vad ca plange pana isi schimba culoarea (se face rosie-vanata), dar daca o iau in brate si ii distrag atentia cu o jucarie, uita. Si o da pe zambet, doar ochisorii mai tradeaza plansul de pana atunci.
Si oricum psiholog la noua luni, nu e prea devreme, oare?

Simona venind de la tine aprecierile, nu pot decat sa ma bucure. Imi pare rau ca funduletul lui Mario inca are probleme. Noua ne-a trecut cu crema aceea de galbenele, folosita doar doua zile. La ce era la funduletul ei nu credeam sa scap asa repede. Incearca sa nu speli cu apa, ci cu ceai pelin sau galbenele in care pui o linguritza bicarbonat de sodiu alimentar. S-ar putea ca unguentul cu care il tratezi sa-i "sape" in piele, mai intreaba dr. Asa am patit noi, la primele aplicari a actionat OK si parea sa inchida rana, apoi a inceput sa sape in carne vie. Off, bine ca am scapat. Ceea ce va dorim si voua!

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Gesi- pai spal cu apa si clatesc cu apa cu o lingurita de bicarbonat tot timpul. Cu crema nu ii mai dau, ii dadeam ce violet de gentiana si vazand ca nu trece azi mi-am amintit de sf tau si i-am dau cu unguent cu galbenele. Sper sa treaca repede!!!! Multumesc mult de tot pt sfaturi!!!!

Cristina- m-am gandit la tine azi cand mi-a zis dna dr ca e pos sa fie infectie la stomacel. Oare o fi de la Zuzu ca si eu i-am dat?????? Ca stiu ca si tu ai probl cu Rares si arca ziceai ca i-ai dat Zuzu! Offf, trec din una in alta. Cand papa iaurt e cu zahar, daca papa fara zahar, uite ce pateste! Cred ca renunt la iaurt!!!!!!! Macar de-as sti de la ce a fost!

Pupici, chiar ca plec!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

quote:
Originally posted by hristina

Ella, ce-i cu tine draguta, de n-ai intrat? Ce-ti fac fetele? A venit Iulia? Sunteti bine, sanatoase?
Ne gandim la voi! Sa speram ca nu aveti problemute!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

hristina fetele, multumesc ca te gendesti la noi... am avut de ajuns cu toate actele firmei la zi ... si trebuia sa ma ocup de asta... cred ca a fost un moment in care m-am gandit ca e bine ca Iulia inca e la ai mei! vorbim zilnic si mi se pare ca ii e bine, tatal meu o plimba prin parcuri, mami gateste si doarme de la 8 seara pana dim la 9!!! acasa nu s-a intamplat asta decat fff rar.
maine mergem sa facem cumparaturi pentru Sfintele sarbatori ce se apropie si vreau sa le fac din timp ca sa nu arat ca o "floare de pe kk" de sarbatori... sa am timp de mine si de ceilalti trei!

sa fie sanatoasa Victoria!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Simona, colega mea de bantuit... ce faci? ai pus capsorul pe perna? noi chiar ca facem cu schimbul!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

fetelor, am vazut ca v-ar interesa din retetele mele ... adunate sau aflate de la alte mamici! cum sa fac? sa scriu cate o reteta, chair doua in fiecare capitol sau sa le adun si cineva sa ma ajute, dupa ce le-am scris, sa le punem acolo la listutza? sa-mi spuneti parerea sau cele care vor sa le trimit pm?
cum doriti...

ella si printesele

Mergi la inceput

Yasmari, nici tu nu mai apari la aceste ore fierbintzi? eu maine o sa-mi vizitez si soacra cu ochii cat cepele si sa fie totul OK, o sa ma intorc si cu capul cat o banitza!

Felicitari Biancai ptr noul dintishor!
si aniversatilor din 14 si 15! sanatate si numai bine!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

mai, chiar sunt singura...

nu am putut intra mai devreme ca a instalat sotzul camera de supravegere ptr Paula!

despre noi... Paula ar vrea sa stea langa mami tot timpul... si inca papa tzitzi, cred eu, cam des! nputatzi... s-a ridicat singura, tinandu-se de birou! a stat cat a stat si si-a turtit suncile de pe funduletz!se intoarce, se ridica peste mine, se zvarcoleste... nu mai sta o clipa locului! spune: aide, aiai, baba, buba, mama, titi ( cred ca e tata) si canta fata mea de ma minunez! si le tot stalceste pe limba ei... mai cearta cate o jucarie...

si-acum va doresc tot binele din lume!ma retrag in pat langa un sotz somnoros si o dulceatza de fata!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Ella- pai daca tot zici ca facem cu schimbul iata-ma la datorie!!!!! Am pus eu capul pe perna dar nu pot sa dorm asa ca iata-ma din nou aici! Cu retetele, eu ti-as fi recunoscatoare daca le-aiscrie pe toate si le-ai pune la listuta sale putem consulta cand vrem, sa nu mai cautam prin capitole. Si asa mai pot adauga si alte fete pe ale lor! Felicitari pt Paula care se ridica singurica si face si alte giumbuslucuri si pupici Paulei ostenita de atatea plimbari! Sa va treaca dorul repede si sa va revedeti curand!!!!! Pupiic dulci si somn usor, cred ca dormi deja la ora asta!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Simonaci79
Nici eu cu Mario nu suntem bine! Pielea la fundulet este urata de tot, parca i-ar fi scobit in carne, asa sunt niste gauri pe langa bubitele neuscate inca, de papat papa destul de greu si daca nu vomita imediat in general vomita la masa urm! A inceput sa faca kk cu niste punctulete negre, ca un zat de cafea si dna dr a zis ca asta arata ca are infectie la stomacel si febra....cu tot calpol/nurofen la 4 ore nu scade sub 37.8! Azi schimbam antibioticul si sper si eu sa fie bine!

Poze Mario Gabriel

Simona, e posibil sa vomite de la antibiotic. Si Tudor mai varsa cate putin cat i-am dat antibiotic. Eu credeam ca il indop prea mult, dar dr. a zis ca e antibioticul ca e acid.
Eu abia la 38.0 imi fac griji. Cand are 37.9 nu ma sperii. Poate sa fi fost copilul mai agitat inainte sa-i iei temp. si de aceea sa fie mai mare. De ce nu-i faci niste analize, sa vezi daca indr-adevar e infectie?
Sanatate multa!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Simonaci79

Anda- iti multumesc mult de tot! Si voua va dorim numai bine! De unde stii de Oana? Ai vb cu ea? Sanatate multa!!!

Monai- stiu ca nu e febra asta, dar in mod normal nu ar tb sa fie asa de la cate antitermice ia! Si daca nu-i dau la 4 ore face 38.4-38.5. Deci are ceva pe undeva. Azi mi-a zis dr ca pe lg rosu in gat banuieste si o infectie la stomacel! Astept rez coproculturii joi sa vad ce are!!!!

Poze Mario Gabriel

Scuza-ma, acum am citit ca i-ai facut analize.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput