Bebelusi de iulie-august 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 11
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Diana MirelaMare propunere mare
Ce ziceti daca la vara sarbatorim primul an de viata al bebeilor impreuna???
Bineinteles, fiecare bebe va fi sarbatorit si in familie
Eventual de doua ori: in iulie si august.
Astept pareri, nu...!
![]()
![]()
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Diana, buna propunerea!
Anul trecut, fetele de iulie-august 2004 au facut o petrecere impreuna la un club pentru copii. Au facut-o insa in septembrie (cred) pentru ca au vrut ca toti copilasii sa mearga in picioare. Si mi se pare super asa.
Vroiam sa propun si eu asa ceva.Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
andre_ea spune:
Ella, si pe mine ma intereseaza retetele. Nu prea stiu cum sa facem sa fie bine. Scrise undeva si pus link in prima pagina sa fie la indemana. Ceva de genul asta.
Kasi, mama ce acrobata e Victorita!
O pupam sa nu pateasca nimic. Simona, ai grija cu Mario. Mi se face frica cand citesc. Eu m-am speriat cand l-am vazut pe Tudor aplecandu-se peste grilaj sa vada ceva jos, si ii ajungea marginea doar la piept. Sper sa nu face vre-un pocinog.
Svety, nu stiu ce sa zic de problema ta ca nu ma pricep. Dar iti doresc din tot sufletul sa fie bine si sa nu se mai trezeasca plangand. 
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
hristina spune:
Azi unde sunteti toate?
La spalat de geamuri?
Dragele mele, azi-noapte, fata mea a avut niste crampe groaznice, la stomacel.
Ce-as putea sa-i dau?
Ce sa fac, ca ne-a terminat! dadea din picioare si se incovriga, mai rau ca la colici! Doamne, sunt terminata! Obosita si ingrijorata!am plimbat-o, am mangaiat-o pe burtica: de-abia s-a calmat!
Dati-mi idei, ca nu vreau iar la noapte!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
Aldebaran spune:
Buna fetelor!
Ce mai faceti?
Aris e muuult mai bine, aproape ca i-a trecut. Nu mai face zgomot la respiratie,nu mai tuseste deloc, doar nas curator (da' curgator rau de tot) si atata tot. Si doctorul a confirmat. Uf, ce usurare!
Nu stiu de ce , probabil ca de la antibiotic, de cand l-am inceput, i se inroseste funduletul rau de tot. Am vazut ca si alti bebelusi care iau antibiotic, au patit-o. Sa fie oare asta, ca Aris n-a avut niciodata probleme cu inrositul, nici cand era nou nascut?
Briana - imi pare rau ca nu sunteti mai bine, totusi sper sa scapati de spital si sa va faceti bine acasa. Cum adicas sa faca infectie in gat de la jucarie scapata pe jos? Pai la cate baga in gura bebelusii, oricat te-ai stradui nu reusesti sa le ai pe toate sterilizate? Si eu ii spal jucariile scapate pe jos, dar cand ies cu el afara si atinge tot ce gaseste in drumul lui, de la oameni pe strada pana la ziduri si nici nu mai stiu ce, si dupa aia baga mana in gura, ce sa ii fac, sa-l leg de maiini? Si nici faza cu infectia de la dinti n-am prea inteles-o, poate a vrut sa spuna ca atunci cand le dau dintii, bebelusii au imunitatea mai scazuta, am mai auzit chestia asta, asa o fi? Multa sanatate Anei!
Andre-ea - Ce face Tudor?Noua ne-a dat augmentin si am scapat de infectie si cred ca aceleasi spray-uri pe care vi le-a dat si voua. E mai bine sa stea acasa sa nu ia cine stie ce altceva de prin spital. Multa sanatate!
Simona - Cum se mai simte Mario? Si Aris vomita pana acum cateva zile, dar la masa si cred ca de la tuse ca vad ca acum nu mai vomita, doar ii mai vine din cand in cand si dupa aia tuseste un pic. Cu mancarea nu te ingrijora ca o sa-si revina cand se face bine. Si voua va dorim multa sanatate!
Ella - multumim ca te gandesti la noi cu retetele tale, esti o draguta!
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp
Aldebaran spune:
Svety - e cam devreme pentru psiholog, o sa te trimita acasa cu copilul
! Si Aris mai plange in somn, o facea in special inainte sa-i dea primul dintisor. Nu stiu daca e de la asta, sa vedem la al doilea! Totusi nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi.
Hristina - Pupam burtica dureroasa a Victoriei ca sa treaca! Incearca sa-i dai ceiut pt. colici. Ti s-a mai intamplat vreodata sau e prima data?
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp
andatudor spune:
Oana-,imi cer scuze,la mesajul precedent trebuia sa fie semnul intrebarii"?" nu"!"
.Bine ca fata nu are rubeola-acum am citit din urma ! Sper sa descoperiti pana la urma ce are!
Urez si eu puiul meu La multi ani fericiti alaturi de mami si de tati pt. care este sensul vietii !!
Multumim si tuturor celor care ne-au urat cele bune!
Noi azi am fost la dr. pt. ca al meu pui nu mai manca IAR mai nimic si bineinteles cred ca n-a atins 7 kg la 8 luni.Mi-a zis in felul urmator:
Doar 5 mese pe zi:
06-san
10-fructe cu biscuiti/urda
14-supa +piure de legume+carnita/ou sau sos
18-iaurt-neaparat facut in casa cu lapte de la tarani
22-cereale
Sper sa ma pot tine de programul asta,eu ii dadeam cam 7/8 mese pe zi cu tot cu san,de la ii dadeam la 3 ore fie zi sau noapte!
Mi-a dat sa-i dau si 3 ml de Peritol pe zi.
Sa vedem daca va functiona.Probl. e ca el se culca seara la 8,30/9 acum ori trebuie sa-l tin pana la 22,ori a zis sa-l trezesc sa manance!Uff sper sa fie bine pana la urma!
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Am terminat si noi pregatirile de sarbatoare, nu credeam ca ne vom incadra in timp, dar totul ne-a iesit la fix
. Am impodobit putin si casa cu ornamentele de Pasti(nu ca anii trecuti, ca acum e plina de jucarii si deci suficient de colorata
). Vom face poze. Am amenajat pentru iepuras un coltisor cu iarba verde si papadii, sa-si poata lasa darurile, abia astept
.
A facut ieri Sara prima boroboatza. A dat jos un pahar la care a ajuns din bratele mele, eu fiind neatenta, si l-a spart. Problema e ca s-a spart si gresia, noroc ca nu se vede prea bine locul respectiv, dar iata o amintire din prima ei vinere mare(mai avem una asemanatoare de la botez, cand tat-su a scapat o sticla de bere plina
).
Astea fiind spuse, va pupam pe toate si promitem sa va tinem la curent...
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Oana C spune:
Chiar ca nu stiu ce ar putea avea Eva; pt ca pina ieri a avut numai citeva puncticele, ieri a avut mai multe, pe burtica si pe spate, azi nu mai are aproape deloc; ganglionii nu s-au retras, insa.
Anis, am citit despre diferentele dintre rubeola si roseola. Eva a avut febra mai mare, decit cea normala pt rubeola, s-a incadrat in febra pt roseola. Dar si la roseola, nu a avut bubite asa de multe cum am vazut in poze; nici macar 10% din ce-i acolo.
Si fetita mea e vesela si jucausa tot timpul, asa ca nu imi fac probleme; nu o sa o scoatem in locuri aglomerate, deocamdata.
Svety, Eva cind ne vede cu farfuriile de mincare pt noi, se bucura ca si cum ar fi mincarea ei; isi recunoaste castronelele cu mincare, dar a cam inceput sa se uite la ele cu jale
. Bate din palme, apoi intinde minutele sa ii dam din mincarea noastra.
Joi seara am facut varza murata calita si cu carne de porc; am scurs bine zeama de varza murata, asa ca atunci cind am pus-o in tigaie s-a redus de tot si a inceput sa se caramelizeze. Friptura de porc o facusem mai inainte in aceeasi tigaie, ca sa fie moale; apoi le-am amestecat in tigaie. 
I-am dat Evei niste carne de porc, bucatele mici, pe care le-a mincat cu placereeeeee
; apoi, de panarama, am zis sa ii dau niste varza
. Nici nu va inchipuiti cu ce viteza a inceput sa manince si ce placere pe fatza ei cind ii bagam varza calita in gurita si incepea sa o mestece/suga 
Deci e adevarat, copilasilor le place mincarea care le place si parintilor.
Ieri (vineri) dimineata, am facut niste sandwichuri cu snitele de pui, omleta, brinza si bagel; plus hash browns (cartofi rasi si prajiti putin). Pentru noi, adultii.
Si am ajuns sa o hranesc mai mult pe Eva decit pe mine; ii place snitelul de pui f mult, plus cartofii, nu mai vorbesc. ![]()
Ce ma bucura cel mai mult e ca maninca f bine vegetalele si fructele; apoi poi sa ii dau si mincare de "adulti". Oricum, in total, intr-o zi, nu maninca f mult; exact atit cit ii trebuie.
Formula bea vreo 650 - 700ml, nu mai mult. A inceput sa bea si apa.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Simona, Andreea, Kasi, Briana, Corina, sper ca bebelusii Mario, Tudor, Victoria, Ana, Aris sa se simta bine si sa nu mai fie bolnaviori. 

Anda, no problem 
![]()
Mona, astept pozele cu nazbatioasa ta; asa de drag imi e sa ma uit la pozele ei 
PASTE FERICIT, MULTA SANATATE SI BUCURII! TUTUROR CE SARBATORESC ZILELE ASTEA.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Joi ziua, cind am fost la pediatru (deci la 9,5 luni), Eva a avut 81.5cm 11.700g (cu diaper fara pipi), deci a luat mai putin de 200g intr-o luna si a crescut 1cm; e ok, ca la greutatea si lungimea ei ...
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mare propunere mare 
!