Bebelusi de iulie-august 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Vad ca bintui singura pe-aici . Ce sa fac, daca Eva doarme, curatenia am terminat-o ieri, rufe, mincare tot ieri, sotul e si el pe calculator ...

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

vreau sa urez si eu Paste Fericit celor care serbeaza zilele astea.Sotul meu este catolic, la fel si Aidan dar noi o sa serbam saptamana viitoare in Romania.

Oana, ma bucur ca norutza mea mananca asa de bine si sper din sufle sa rezolvati problemutza cu ce ar putea avea.

Noi suntem bine, azi la magazin am cumparat baby bananas si lui Aidan ii plac la nebunie ca sunt mici de tot numai cat sa muste el de cateva ori.

Briana, sper sa fie ok si la voi...

Simona, ai incercat produsele Aveeno baby? Au ei un produs, se numeste Oatmeal Bath, sunt pliculete cu un praf care se pune in apa de baie.Sunt foarte bune pt piele iritata sau pt eczema.
Mai au creme tot din gama asta pt piele iritata.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, puiul meu drag si scump, sa cresti mare, sanatoasa si sa fii cuminte ca si pana acum! Mami si tati sunt alaturi de tine si iti vor veghea fiecare pas !

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Andatudor, nu inteleg de ce trebuie sa-l culci mai tarziu cu 1h, nu ai putea decala programul cu 1h, adica:
05-san
09-fructe cu biscuiti/urda
13-supa +piure de legume+carnita/ou sau sos
17-iaurt-neaparat facut in casa cu lapte de la tarani
21-cereale?
Intreb si eu, nu te supara. Medicii uneori doar de practica sunt doborati.
Si Sara mea suge pe la ora 6 dimineata(uneori mai are o masa la 3-4), dar cu nici un chip nu pot sa o tin mai mult de 2.5-3h nemancata dupa aceea, pentru ca banuiesc ca laptele meu nu mai e nici consistent, nici cantitativ suficient.
Eu sunt disperata ca nu mananca branza nici s-o tai. Am incercat toate retetele date de voi, am incercat si cu fructe, si cu iaurt, si cu pireu de legume. Pur si simplu cand simte branza ii piere pofta de mancare. Nu i-am mai dat un timp pentru ca sa uite...degeaba.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

La multe luni, ANDREI-MARIO! (andatudor)
La multe luni, PAULA-IOANA! (Ella2000)
La multe luni, ALEX! (nem)
La multe luni, RARES-ANDREI! (Lory2004)
La multe luni, RAZVAN MIHAIL! (mika1)
La multe luni, ALEXIA MARIA! (rosi)

Sa cresteti mari si sanatosi!

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Oana C, te invidiez pentru papacioasa de Eva si pentru curajul tau de ai da de toate, sunt sigura ca n-are ce sa-i strice. La noi sunt la moda atatea interdictii, ca pur si simplu nu mai stii cum sa procedezi. Sa stii ca eu am pus poze noi si saptamana trecuta in albumul de 9 luni (m-am grabit cu 1 saptamana).
In alta ordine de idei, la capitolul mobilitate, Sara mi-a intrecut toate asteptarile. Face ture in picioare in jurul tarcului, sta cu spatele "sprijinit" de plasa si-si da drumul la maini si reusesete sa-si tina echilibrul foarte bine. Pot sa o las fara probleme si 1h in tarc (bine-nteles eu sa fiu in raza ei vizuala).
Si in plus ne face capul calendar cu boscorodelile ei, pur si simplu nu stiu cu care din noi seamana.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Simona, multumim frumos pt. urari. Ai grija de ginere, sa nu faca vreo boacana cu patutul . Va pupam pe amandoi!

Mona, va urez si eu Sarbatori fericite, cu bucurii si liniste in suflete!

Kasi, am niste carti de bucate in format electronic. Daca vrei sa ti le trimit, da-mi id-ul de messenger prin PM. Pupam Victorita Tarzanica, sa fie cuminte si sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Am intrat sa-mi laud puiul : cind spun BRAVOO el bate din palme. Initail l-a invatat bunica sa bata din palme apoi am stat eu in fata lui si spuneam bravo, bateam din palme si a inceput si el. Acum de fiecare data cind zic bravo el bate din palme. Sunt asa de fericita cind vad ca incepe sa inteleaga si e dornic sa invete tot mai multe. Acum citeva zile faceam baita amindoi si pleseam apa cu palmele. I-am luat minutele si plasneam apa impreuna cu el apoi a inceput singur sa "bata" apa si ridea nevoie mare. II mai da un dintisor acum de fapt e o maseluta , s-a umflat momentan gingia deci mai dureaza si din cauza asta e mirit citeodata. Chiar daca "arunca cineva cu rosii in mine" sa stii ca am inceput sa-l pun in premergator pt ca e nerabdator sa plece la plimbare si se tine bine pe picioare. Ma batut mama mea la cap cu chestia asta si am cedat in final pt ca ii era tare greu sa-l tina mereu in brate sau sa-l potoleasca sa nu plece. Iar David acum alerga peste tot cerceteaza, ma trezesc cu el si in baie daca uit sa incui usa pt ca stie sa deschida usa daca nu e inchisa bine. Mainne avem o zi incarcata pt ca avem 2 invitatii din parte nasilor si una din parte sorei mele pe care o cheama Florentina. O sa fiu plecat mai toata ziua cu David si se va intilni cu mai multi copii dintre care el e cel mai mic.
Am sa continui in mesajul urmator cu diverse intrebari si raspunsuri la mesajele scrie de voi chiar acum .

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Briana - pupacim si noi obrajoriul Anei. Sa dea Dumnezeu sa se faca bine cit mai repede. M-am gindit la voi tare mult saptamina asta pt ca stiu prin ce treci . Tine-te tare ca si pina acum !
Anis - am copiat retele si am sa incerc sa le fac caci nici eu nu ma dau in vint dupa gatit dar cele scrise de tine mi se par simple si chiar vreau sa-i mai schimb meniul lui David. daca mai ai idei de gatit spune-le.
Svety - sper ca urlai de bucuie cind ai descoperit usturoiul in gurita lui Dani ! Pupe Valy un asemenea baiat, al meu rontaie salata .
Diana - excelenta propunerea ta de sarbatorit zi de nastere impreuna . Cu ocazia asta ajungem sa ne cunoastem face to face . Sunt de acord sa petrecem impreuna bucuria implinirii unui anisor cu conditia sa fie intr-o zi de weekend caci sunt si mamici ce luicreaza din pacate . Nu pot sa dau acum o zi anume fiecare ar fi bine sa propuna o data in functie de programul de vacanta. Mie imi convine oricind , in august am sa plec la mare dar inca nu stiu perioada. Mai vb despre acest subiect.
Simona - stiu ca nu iti va fi usor in urmatoarea perioada. Eu am stat cu respectivul doar un an deci nu 8 ani ca in cazul tau si cred ca iti va fi mai greu . Am si acum insa clipe in care imi pare rau ca David nu cunoaste bucuria de a avea un tata responsabil citeodata ma intristez cind vad pusti sau fetite dulci in brate la taticii lor. Iar David cind vede un barbat il studiaza de parca cine stie ce minune vede ! Pt problema lui Mario cu pielea iritata cel mai bine ar fi sa apelezi la un dermatolog.
Inchei si eu aici nu inainte de a ura asa :

LA MULTI ANI ! tuturor puilor si parintilor cu nume de flori.
LA MULTI ANI ! puilor nascuti azi si maine .

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Valcampan si Dani bate din palme cand spunem Bravo. Dar banuiesc ca David zice "mama", ceea ce al meu n-o face!! Bine ai facut ca l-ai pus in premergator. Asa le place!! Eu cum sunt toata ziua numai cu el, fara ajutor si muream fara premergator. La Multi Ani floriilor tale.

Azi noi am tras o fuga in Cluj, la Central (poate ati auzit ) si Dani urla in gura mare "la-la la-la" de pe umerii lui Mihai. Comenta si povestea de mama focului. A facut un show in magazin, de pomina. Seara s-a ridicat in patut si a inceput sa faca pasi pe langa gratii, ca vazuse o papusa de partea cealalta si voia s-o ia.

Briana, Ana cum e?

Pentru cei care sarbatoresc acum Pastele, urez Fericit!!!
FELICITARE

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput