Bebelusi de iulie-august 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Simona, chiar ca se iau de mana , bine ca gandesc amandoi la unison. Sper sa fiti mai bine si sa nu fie ceva grav. Pupam baiatul bolnavior si pe supermamica lui!

Giana, eu ii dau Iuliei fluor de la 4 luni, asa am hotarat cu stomatologul.

OanaNG, felicitari Biancai pt. dintzoc!

Cati, tie iti multumim pt. urare, ca noi avem aniversare in week-end.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ma duc si eu la culcare.N-am reusit in seara asta s-o adorm fara tzati..dar perseverez.

Am ramas masca ,in seara asta la spalatul pe dinti am vazut ca maseaua din partea stanga e f crescuta in gingie....hmmm..nu e prea devreme? Bine nu e obligatoriu sa si sparga acum.daca incepe si cu maselele o i-au razna..in curand o trec direct la copanelul de pui

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Mare propunere mare

Ce ziceti daca la vara sarbatorim primul an de viata al bebeilor impreuna???

Bineinteles, fiecare bebe va fi sarbatorit si in familie

Eventual de doua ori: in iulie si august .

Astept pareri, nu... !

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Mare propunere mare

Ce ziceti daca la vara sarbatorim primul an de viata al bebeilor impreuna???

Bineinteles, fiecare bebe va fi sarbatorit si in familie

Eventual de doua ori: in iulie si august .

Astept pareri, nu... !

Si in ce zi propui sa sarbatorim?

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hristina
Si in ce zi propui sa sarbatorim?

Pai cadem de comun acord asupra zilei/zilelor...asta sa fie singura problema .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Giana- multumesc mult! Felicitari pt Dani cel papacios! Sa o tina tot asa. Interesanta papica, ati ajuns deja la ceva asemanator cu oamenii mari, sunteti baieti mari voi! Pupiic si sanatate si voua!

Gesi - im nes anterior voiam sa zic ca imi place cum scrii mesajele sau ca imi plac mesajele, dar ce a iesit..... Scuze!

Anis- eu am noroc ca seara adoarme singurel, si ziua afara in carut. Numai in casa ziua doamre asa dar si eu tb sa fac ceva! Pupici si voua sa dormiti bine toata noaptea!!! De papat cateodata mananca intradevar f repede, de pilda laptele, e lacom si de-aia se si ineaca si tb sa-i scot bibe la fiecare 2 guri! Dar supa azi a mancat-o chiar greu si la banana cu orez, la prima lingurita a vomitat supa!!! Iarasi!!!! Nici eu nu mai stiu! Si funduletul nu mai e rosu dar parca e ajuns la carne, asa se vede! Sper sa termine si el odata cu boala ca imi e asa de mila de el!!!!! Ceai ii mai dau, azi cred ca si de la ceai a vomitat, nu mai stiu ce sa fac! Iar voi....sper sa mai luati o pauza cu dintisorii si maselele ca e prea de tot! mai aveti sivoi nev de odihna!

Svety- lasa copilul sa pape usturoi daca-i place! Ca e sanatos! Parca ne-ar fi citi pe noi aici cu usturoiul si i-am facut pofta pofticiosului tau!

Diana- pai cand am citi cu usturoiul ma gandeam si la ce vb noi mai de mult cu pasatul la casa lor! Ei se pare ca se vor intelege perfect si i-am potrivit bine! Multumim pt urari si o pupam si noi pe Iulia! Nu suntem mai bine din pacate, parca febra nu mai e asa dar in rest.... Sper sa venim si noi in cele din urma si cu vesti bune ca in ultimul timp......
Despre serbarea anisorului.... pe mine m-ar incanta dar sa vad in ce ape ne-om scalda si ce chef voi avea atunci! Mai vb!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Sa va parasc si eu ce face mai nou baiatul meu! Noi la patut avem un grilaj destul de mare, 75cm si la cap si la picioare avem tablia mai inalta decat grilajul. Si la picioare este usa de la camera. Eu tot vedeam manutele lui Mario pe tablie seara cand ma striga dar nu stiam ce face acolo. azi am vazut! Se ridica pe aparatoarea de la picioare cat ajunge si de acolo se ridica in maini (tractiuni, nu stiu cum sa explic) pana ajunge cu capul deasupra tabliei, si asta inseamna ca grilajul ii ajunge la mijloc!!!! Nu a avut pana acum nici o tentativa sa se aplece peste el, dar cine stie cum aluneca sau ce-i vine??? M-am speriat tare rau, inseamna ca nici in patut cu grilaj nu mai pot sa-l las??????? Ca doar nu i-oi face cusca pana la tavan!!!! O sa-i dau aparatoarea de la picioare jos, sa vad daca mai reuseste si fara, sper sa nu!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Sa urez si eu acum bebelusii nascuti pe 15, care acum sunt copilasi mari deja!!!! Multe luni inainte pt:

ANDREI-MARIO [andatudor] Tizuletul nostru!!!!
PAULA-IOANA [Ella2000] Pau-Pau dragalasa!
ALEX [nem]
RARES-ANDREI [Lory2004]
RAZVAN MIHAIL [mika1]
ALEXIA MARIA [rosi]

Sa fit sanatosi si sa va bucurati mamicile!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Simona, multa sanatate lui Mario! Ne gandim la voi, sa treceti repede si bine, peste toate incercarile! multi, de la Tarzanita mea si de la mine!

Astazi mi-a stranutat si Victoria, de foarte multe ori!
Mi-e teama sa nu fi luat ceva de la mine, ca am fost tare racita! I-am dat Nurofen, preventiv si la noapte am s-o urmaresc sa nu faca febra! Peste cat, se considera febra?

Mergi la inceput

Si mai am de facut o urare speciala, pentru nora mea scumpa si dragalasa, superbebelusa Iulia!!!!!! Sa cresti mare si frumoasa, sa fii fericita si sanatoasa toata viata ta si sa fii inconjurata numai de oameni asemeni tie, sa fii plina de noroc si impliniri! Sa ai o vata minunata alaturi de parintii tai care te iubesc asa de mult!!!!!!! Multi pupici de la mina si de la Mario!!!!!!!!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput