Bebelusi de iulie-august 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna seara dragi mamicii!Nu prea am mai avut timp sa va scriu...dar de citit am citit tot...

Am aflat si prin ce trece Simona.Imi pare sincer rau.Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste toate greutatile alaturi de puiul tau.Nu-mi pot decat imagina cat de greu trebuie sa fie...

Deasemeni am aflat de bebelusii bolnaviori carora le doresc multa multa sanatate si mamicilor lor multa putere.

Urez La multi ani bebelusilor nascuti pe 12,13 si 14! Sa cresteti mari si sanatosi!

In rest noi suntem bine.Dani ne uimeste pe zi ce trece cu cate ceva nou...ba un cuvant,ba un gest...

De mancat a inceput sa manance foarte bine.Eu nu ii bag paine in mancare dar cand mancam noi il pun la masa si pe el si-i mai dau sa roada cate o coaja de paine sau daca nu un biscuite.

Si pentru ca a invatat sa mestece desi doar cu 2 dintisori ii dau piureul mixat in bucatele mai mari.Si eu i-am dat si orez normal.Foarte bine fiert,i-am facut un fel de budincuta...i-a placut foarte mult.Dar jumatate din el l-am mixat bine,sa nu se-nece.Nu a patit nimic de la orez.
Azi i-am facut spanac calit in unt cu pui si un morcovel si a mancat fff bine.Un castronel plin de 250g

Anis,foarte interesante retetele tale! O sa inerc si eu sa vad daca apreciaza si gandacelul meu!
N-am inteles eu bine?...sau incepi sa-i dai fluor?

V-am pupat ca "bulina" mea a inceput sa se smiorcaie!

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Gesi- Chiar imi place f tare mesajele tale si te invidiez (in sensul bun, nu te supara pe mine) pt cum papa fetita ta! Mario daca simte ceva mai maricel in papa vomita tot!!!! E drept ca are doar 2 dinti recent apartuti, dar nici cand va avea 6 nu-l vad sa papa altfel! Desi el mimeaza un mestecat cand papa! Iar biscuiti, numai cand ii vede ii arunca, nu ii duce la gurita nici ca pe jucarie! Cu jucariile si eu ii pun in pat numai din cele de plus, din aceleasi motive ca tine, si cand se culca le iau pe cele cantatoare si ii las normale sau cu ceva zornaitor fin! Insa noi in patut avem tot ce e de plus si in tarc tot ce e de plastic! Tb sa le mai scot si sa i le dau pe rand! Iar cu mintea de acum....si eu l-am invatat la fel ca tine! Pus in pat, pupat, noapte buna mami, somn usor, etc dupa care de dragul lui am cedat si l-am luat ziua cu mine in pat (dimineata pt ca imi era f somn daca ma cluc asa tarziu si cu mine adormea imediat!) Acvum doarme noaptea repede la el in patut, fara comentarii, dar ziua nu mai vrea decat cu mine!!!! Oricat i-ar fi de somn tb sa stea cu mine in patul mare! Dupa ce adorme il mut fara probleme, chiar daca se trezeste, iar pe mine nu ma deranjaza ca imi e tare drag si tanjesc sa-l mai tin in brate (el nu mai adoarme deloc la mine in brate de la 2 luni si jum) dar ma gandesc ca daca tb sa mai plec si eu pe undeva o consemnez pe mama la stat cu el in pat!!!! Poate o sa incep si eu educarea, dar acum mai ales, ca ma simt intr-un fel vinovata fata de el, am decis sa mai astept putin! Felicitari pt un copil exemplar!!!!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Briana- imi pare rau pt mititica Ana asa de greu incercata!!!! Inteleg ce e in sufletul tau si iti doresc multa putere sa terminati repede cu boala! Va tinem pumnii sa va faceti bine repede! Nici eu cu Mario nu suntem bine! Pielea la fundulet este urata de tot, parca i-ar fi scobit in carne, asa sunt niste gauri pe langa bubitele neuscate inca, de papat papa destul de greu si daca nu vomita imediat in general vomita la masa urm! A inceput sa faca kk cu niste punctulete negre, ca un zat de cafea si dna dr a zis ca asta arata ca are infectie la stomacel si febra....cu tot calpol/nurofen la 4 ore nu scade sub 37.8! Azi schimbam antibioticul si sper si eu sa fie bine! Pupici!!! (si eu imi fac procese de constiinta sa nu cumva sa fie de la selgros cand am fost ca a prins odata cand nu am fost atenti o sec si a lins caruciorul, dar tind sa cred ca avea dinainte ce avea ca funduletul era de 3 zile rosu rau!)

Albinutzza- imi pare rau ca nu esti de data asta dar iti doresc sa ti se intample asta in cel mai bun mom pt toti! Esti o tipa super si meriti ce e mai bun!!!!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Da, Giana asa a zis dr o sa ia flour.

Simona, si Ingrid seara tot asa adoarme cu mine in patul mare si la tzatica si dupa aia o mut la ea in camera.Si eu am zis ca i-au taurul de coarne, ca deja nu prea mai vad scapare..si o sa-mi fie tot mie tare greu, o sa incerc sa fac ce mi-a zis Monai.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Anda- iti multumesc mult de tot! Si voua va dorim numai bine! De unde stii de Oana? Ai vb cu ea? Sanatate multa!!!

Monai- stiu ca nu e febra asta, dar in mod normal nu ar tb sa fie asa de la cate antitermice ia! Si daca nu-i dau la 4 ore face 38.4-38.5. Deci are ceva pe undeva. Azi mi-a zis dr ca pe lg rosu in gat banuieste si o infectie la stomacel! Astept rez coproculturii joi sa vad ce are!!!!

Svety- si mie mi-ar face placere! Am vaz poze cu Dani, tocmai de-aia ti-am zis de ain, ca si noi suntem cam in aceeasi galeata! Avem 77.5cm si 11.150kg! Si l-am pus si eu odata lg un baietel de 1 ani si era cu un cap mai inalt decat el si mult mai solid. Pt ca desi e greu, Mario nu mai e gres acum, e numai plin de muschi, si asta cred ca si de la faptul ca nu sta locului o sec, nici macar acum cand e bolnav!!! Ceaiurile de la Hipp nu stiu daca au zahar, dar eu ii dau de la humana si astea nu au sigur. Eu luam de la hipp din acela pt alaptat si ala nu avea! Iar cereale ii dau de la humana si astea nu au zahar si orez simplu de la nestle si asta la fel fara zahar!

Anis- vad ca te-ai trezit pusa pe fapte mari! Pofta buna! Eu zic ca ar tb sa-i faci analize, nu pt ca nu e suf cat papa, pt ca sunt unii copilasi care se multumesc cu atat, dar pt ca Ingrid papa mult mai bine! La fel si Mario si acum pe lg faptul ca nu papa mai si vomita! Abia astept sa primim rezultatul!

Starchi - Multumesc mult de tot! Imi doresc mai mult decat orice la fel sa gandeasca si Mario cand va creste (adica sa considere ca am facut ceea ce trebuia!) Pupici multi!!! Felicitari pt dintisori si alergari , iar de premergator, si noi aproape toate am fost puse si iata ca nu avem nimic!!! Cu servetele stau si eu pt ca MArio afara pune mana pe toti boschetii unde fac pisu cainii si sterge de praf toate masinile!!!!! Asta e, sper sa nu-si doresca un viitor intr-o spalatorie auto!

Cati-felicitari pt mama si tata! Sa tot auziti cunvintele astea minunate!!!!!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Diana- pai daca superbebelusa refuza usturoiul inseamna ca la ea si Mario in casa nu va exista deloc, pt ca si Mario fuge de el cat poate! Nu ii place nici cand gatesc eu ceva cu usturoi si simte mirosul!!!! Si felicitari Iuliei si lui Ingrid pt ca papa fetele morcovei! Bravo lor!!!!

Kasi-

quote:
Si Victoria face la fel! Si continua: ta-ta; ta-ta!!!!
Aici parca l-ai fi descris tu pe Mario! Dar el are un cuv si pt mine, eu sunt "baba" si asa ma striga toata ziua!!!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Simona ciudata treaba cu vomitatul la Mario.Mananca prea repede? Ai incercat sa ii dai si ceva apa ceai,in timp ce mananca.?
Si eu zic ca sa-i fac analizele ,desi de 3 z si-a mai revenit cu mancarea, da' e mai bine sa i le fac.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Albinutzza-

quote:
Avea intalnire cu Mario si nu vroia fata sa miroasa
Tare de tot!!!! Tocmai spuneam si eu ca lui Mario nu-i place nici mirosul dar eu nu m-am gandit asa departe ca tine!

Briana- eu cu declaratiile le mai am cat de cat, ca pt alea am fost sapt trecuta la adm fin, sa scot un certif fiscal, dar cu conta, nici nu vreau sa mai aud! Nu ca nu mi-atr fi placut ceea ce fac, dar eu sunt o fire mai creativa, mai poeta si mi-ar placea mai tare ceva in domeniu marketing, publicitate, etc! Sua sa lucrez intr-o florarie sa fac aranjamente, dar din pacate din asta nu se poate trai! Spun din pacate pt ca toate prietenele mele ma stiu ce super aranjamente fac!!!!! Felicitrai pt kg, lasa ca rec voi daca dati inapoi! Tinem pumnii sa fie asa si sa-si revina fata singurica!!!!
Acxum am citi si urm mesaj, cu raspunsul celor de la chirurgie, imi pare rau ca inca nu aveti un rasp clar insa eu zic ca pana duminica va fi bine! (Incep si eu cu pronosticuri cum ii faceai tu lui Anis!!!!!!)
Starchi- am uitat!!! Felicitari pt kg pierdute!!!!

Briana- si tie la fel!!!

Tian- felicitari pt puiul mare si vorbaret!!!

Anis- ma bucur ca ati apat bine!!! Sa o tineti tot asa! Bag de seama ca Ingrid prefera papa noua mai mult, ii plac gusturile noi!!! Eu am facut orez instant cu lapte praf, din ala normal nu am facut inca dar daca papa si mai mare eu zic sa-i faci asa! (acum am citi ce a zis dr, dar mie mi-a zis de la 3 luni ca pot sa-i dauy zeama de orez, ce ar avea si orezul? nu situ!!!)

OanaNG- felicitari pt dintoc, sa-i transiti te rugam pupici Laurei si Biancai din partea noastra!!!!

Cati- multumim mult! (eu ma simt la urarea pt copii bolnaviori ca in rest nu ne incadram!)

Fug sa-i fac papa si sa-i dau antibioticul ca s-a trezit! Pupici si vb mai tarziu!

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Sa pic nu alta!! Faceam mancare si Dani era inscaunel langa mine. Vad deodata ca mananca ceva cu pofta. Ingrozita ii desfac gurita - urla, urlu si eu - fratilor manca usturoi!!! .
Tati se pregateste sa-i faca baie. Asa ca revin daca nu adorm

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

La multe luni si la muti ani tutror bebelusilr nascuti pe data de 14, sa cresteti mari si sanatosi!!!

Si la multi ani Iedutului meu mic si scump...

Multumim de urari si de cuvinte frumoase...

Am fugit ca suntem in plin scandal de coltisori...Sper ca mai intru daca nu adorm..

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput