Bebelusi de iulie-august 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Brianamica, zi-mi ca s-a tras putin umflatura... Poate nu e nevoie de curatat... la fata mica si bolnavioara.

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Caterina,

S-a mai tras putin. De aceea am si limbarita asta pe aici.

Sunt undeva intre ingrijorare, bucurie si lipsa de rabdare !!!!

Ingrijorare ca totusi mai face febra, nu prea mamanca...
Bucurie ca e mai "micuta" falca decat ieri
Lipsa de rabdare, sa aud diagnosticul chirurgului..

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Briana, mult succes, abia asteptam sa "vedem" care e verdictul. O sa fie bine!!!

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele..a mancat ca sparta si ciorbita-supa de loboda si sufleul de loboda cu branza.

Hai sa va zic cum le-am facut.

Supa-ciorba:
-1 leg mai grasa loboda
-un cartof
-o mana patrunjel
-1leg. leustean
-cateva felii telina
-1 pastarnac
-cateva rondele praz
-cateva rondele morcov
-1 lingurita lamaie

Eu i-am dat doar zeama ,intre cele doua mese solide.Maine am zis sa pasez un pic si legumele sa iasa supa-crema.

Sufleul

Am pus la aburi la fiert
-loboda (1 leg)
-un sfert sfecla rosie
-1 dovlecel mai mic
- cateva rondele praz (puse deaspura lobodei, daca se fierb puneti loboda si prazul separat de restul)
-carne pui

Dupe ce s-au fiert ,le-am pasat pe toate la blender, am pus si un cub cat o lingurita de unt fara sare ,si branza facuta din iaurt.Am oprit cam o lingura din branza.(nedata prin blender)

Apoi intr-o vas am pus jumatate din compozitie, la mijloc am pus lingura de branza si putin patrunjel verde tocat f fin, si am pus si a doua jumatate.
Deasupra am pus putin iaurt intins uniform pe toata suprafata.

Am bagat-o in cuptor si cand era aproape gata am pus deasupra un varf de unt (pe mijloc) si patrunjel tocat marunt).
Am pus sufleul in castronel asa cum era de la cuptor,ca o prajitura,fara sa-l faram.I-am dat cu furculita.

Imi era ca n-o sa-i placa .Da de unde.Inghitea si statea...era un pic contrariata ,ca trebuia sa mestece,inmoaie mancarea, ca sa inghita.
Da s-a prins repede.

Sper sa isi revina si sa nu-i mai fac analize.Ca in materie de mancare...am la ideei..da' nu-mi place sa gatesc..asta e!

Daca vreti va mai scriu ce mai fac io 1

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaNG spune:

Buna, fetele!!

Am inca o noutate de la bebestrumphi: 13.04.2006 - al doilea dintzoc al Biancai

Pupicesc si eu copilasii bolnaviori si le urez multa putere si rabdare mamicilor.

Hai pac

Mergi la inceput

Apropo fetele.Ma gandeam sa ii fac azi pt diseara orez 9de ala normal) cu lapte9lapte praf).Ati facut vreuna?

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Va doresc tuturor un week-end linistit, cu bebei sanatosi si voiosi!

Petreceri frumoase de Florii celor care au sarbatoriti in familie!

Un Paste fericit alaturi de cei dragi pentru cele care sarbatoresc Pastele in acest sfarsit de saptamana! Lumina Invierii sa va aduca liniste in suflet si sa va ocroteasca!

Si nu in ultimul rand, La Multe Luni bebeilor aniversati in acest week. Sa creasca mari, sa fie sanatosi, sa doarma bine noaptea!

Sanatate la toti copilutii bolnaviori! Sa va faceti bine repede-repede!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Gata ma las de orez cu lapte..ca am sunat dr ,cica n-are voie.Deocamdata doar orezul cel praf din cutii.Asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by OanaNG

Buna, fetele!!

Am inca o noutate de la bebestrumphi: 13.04.2006 - al doilea dintzoc al Biancai

Pupicesc si eu copilasii bolnaviori si le urez multa putere si rabdare mamicilor.

Hai pac

Oana matusica de Rares si Bianca (Laura25)

Matusica, sa creasca mare dintocul Biencutei! O pupam pe obrajorii bucalati si va asteptam mereu cu vesti noi!
Mai stau mult la bunici?

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Am fost la chirurgie.

Se pare ca nu s-a terminat cosmarul. Mergem din nou luni. Ni s-a spus ca atunci or sa decida daca fac incizie sau nu. Locul s-a mai desumflat dar este tare. Daca nu se trage "biluta" aia .... nu vreau sa ma gandesc.

Va pup si va doresc un week-end placut , fara evenimente nedorite.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput