Ajutor,fetelor! - trompe obturate

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA FETELOR !

Am o intrerbare pentru voi: credeti ca dau roade perfuziile, sau cel mai bine ar fi laparoscopia?
Si eu am o trompa buna si una cu o obturatie la un capat! Dupa primul HSG de anul trecut am facut si eu cateva perfuzii sau instilatii cum le mai spune si am constatat anul acesta la a doua HSG ca trompele sunt exact la fel ca anul trecut: una buna si cealalta are o obturatie maricica la capat. Dr. mea-Anca Moisa, dupa doua inseminari nereusite pe trompa buna ma tot trimite la laparoscopie, dar eu nu prea stiu ce sa fac! Sa mai fac o ISA, sau sa merg la laparo?

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

nasha_4as: am stat internata o saptamana pentru ca nu eram din Bucuresti; in Valcea am gasit acum un doctor la care am facut luna asta o perfuzie dar nu s-a comparat cu cele din Bucuresti; precum am mai spus asta pe care am facut-o in Valcea (cu seringa si toto tacamul de tortura) m-a durut de ma-m capiat; la Bucuresti mi-a bagat un furtun conectat la un aparat dar nu m-a durut; cred ca sunt niste diferente intre proceduri, altfelnu imi explic; spre ca instilatiile astea pe care le fac acum sa dea roade; la inceputul instilatie pe care am facut-o acum m-a durut foarte tare iar la sfarsitul ei nu m-a mai durut asa tare si doctorul a spus ca a intrat mai repede serul acela de accea tind sa sper ca data mai fac intr-o luna (Doamne ajuta) or sa mi se desfunde.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

Du-te la laparo,e parerea mea,nu mai pierde timpul cu instilatii,pentru ca daca e nevoie de o interventie chirurgicala pentru trompita ce nu ii in regula ti-o si fac la laparo
daca una trompe e ok,da-i bataie la,cu o trompa buna se poate raminebine mersi,mai greu dar se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alydumy spune:

buna fetelor sunt noua pe aici (tocmai ce m-am inscris la aspirante optimiste)si am exact problemele pe care le aveti si voi sau aproximativ. Sa va sunt de la inceput ce mi s-a intamplat:in octombrie 2005 m-am dus la un medic si i-am spus ca vreau sa fac toate testele sa vad daca am vreo problema in a ramane gravida. Am inceput cu analize hormonale - sunt bune, spermograma - buna, si histero surpriza trompa stanga amputata iar dreapta spunea acest medic perfecta.Nu m-am multumit cu raspunsul lui si am mai incercat alt medic care mi-a recomandat instilatii dr. nu era din Buc asa ca am ajuns sa caut medic pt instilatii , asa am ajuns la dr.briceag sp.cantacuzino care mi-a spus din prima si f clar operatie laparo. Am facut asta si intradevar trompa stanga era infundata in 3 locuri si nu a avut ce sa-i faca (a si taiat din ea doar doar o mai salva ceva dar....) si sactosalpinx drept pe care primul medic nici nu la vazut.Acum totul este in regula si dr. mi-a spus ca nu este nici o problema in a ramane gravida , este a 2 luna de la laparo si astept sa se intample minunea.Sper ca nu a fost prea lunga povestea mea. Va pup

aly

Mergi la inceput

ALYDUMPY bine ai venit printre noi!
Daca ai facut deja laparo e perfect! Stai linistita ca minunea o sa se intimple sigur! Am auzit multe fete care dupa laparo au ramas usor insarcinate! Mie i-mi e cam frica sa o fac din cauza anesteziei. Bafta si sa auzim de cele doua liniute la test!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

ioana la fel ca tine am intrebat si eu .dupa HSG doc. a zis ca trebuie sa fac instilatiile acestea iar apoi laparo.eu am zis ca sa fac doar una care este mai buna dar doc a zis ca fiecare are rolul sau.asa ca astept sa vina rusii si apoi ma duc pentru perfuzii iar mai tarziu sa vad cand pt laparo.la mine acum au depistat si o problema (nu am ovulatie) si trebuie sa ma duc pt. monitorizari.asa ca am de tras dar sper ca va fii bine odata si pt noi si o sa fim fericite cu cate un in brate.
vva pup pe toate si sa aveti bafta

floroiu bianca

Mergi la inceput

BIENCUTA mergem inainte! Chiar daca e vorba de laparo, asta e! Va veni si vremea bebelusilor nostri!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

ALY,sa dea DD sa nu stai prea mult pe aici si sa treci in tabara cealalta la ,fetelor nu va mai temeti de anestezie ca daca anestezistu e bun nu e nicio problema,si parerea mea e ca e mai buna anestezia generala ca macar nu vezi decit cum te leaga de picioare si atit!te trezesti si asta e tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Salutare,fetele!M-am intors,dupa cum vedeti.Ma bucur ca atata timp cat nu v-am mai vizitat s-a inmultit "trupa" si ca mai sunt fete cu problema asta care au facut operatie si lucrurile par in regula acum.Sunt convinsa ca pana la urma vom reusi cu toatele,singura conditie este sa avem credinta si vointa.Valceanco,bine ai venit,poate ne intalnim intr-o zi si stam de vorba si "face to face".Ce sa va mai spun,eu am fost tare deprimata o perioada,de asta nici nu am mai scris,nu am vrut sa mai aud si sa mai citesc despre boala noastra. .Dar acum I am back.Saptamana asta merg si eu la Bucuresti la doctorul Marinescu,asa ca sunt mult mai optimista.O sa incerc probabil laparoscopia,vorba voastra,doar dormi si cand te trezesti esti "reparata".Va pup,Piticul

Mergi la inceput

pai depresiile nu fac casa buna cu..."aspirante optimiste",io zic sa treci si pe acolo un pic!pacat canostru oltenash are treaba ca te inviora ea

Mergi la inceput