Ajutor,fetelor! - trompe obturate

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Ajutor fetelor de prin Cluj!!!Si eu vreau instilatii si nu stiu unde sa ma duc!Se fac undeva la particular???Nu vreau la Stanca sau la Gine 1 ca este groaznic-focar de infectie clar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

fetelor care va hotariti pentru laparo trebuie sa va spun ca in urma ei sint 3 variante:ori ramii,ori se poate sa nu ramii,ori sa faceti o extrauterina
oricum un sfat!puneti cit mai multe intrebari,pentru ca sint datori sa raspunda pentru ca nu sintem cobai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Piticule sa imi povestesti ce ai facut la Bucuresti, daca vei face laparo si cum a fost; apropo unde ai facut HSG? eu am facut la VAlcea la dr. Ristescu, este tare de treaba dar a iesit la pensie. Poate imi scri pe e-mail.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA FETELOR!

NASHA_4AS bine zis

PITICUL lasa depresiile, aici suntem ca sa ne revenim. Hai sa dansam... Nu fi trista !!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

si din partea mea,pacat ca optimista nr.1 e la chefdar vine ea...

Mergi la inceput

O sa vina si Liana, acum e la botez! Haideti fetelor sa si sa dansam ca se zice ca stresul e inamicul

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

pai in ceea ce priveste bb-ei cea mai buna e relaxarea,ca numai fete triste vezi aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alydumy spune:

ioanatugs merci pt incurajri la fel si tie sunt convinsa ca toate fetele vor avea visul implinit doar ca trebuie sa vina momentul pt fiecare dintre noi
nasha_4as eu dupa anestezie mi-am revenit f usor, eu zic ca asta sa fie ultima problema pe care ar trebui sa o avem.Daca eu ma duc dincolotrebuie sa o fac doar urmata de voi
Nu va pierdeti increderea

aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alydumy spune:

fetele am uitat sa va spus ceva:o prietena a mea care incerca de vreo doi ani sa ramana insarcinata a fost la dr si la histero i s-a spus ca are trompele infundate de la baza si nu va putea niciodata sa faca copii, a plans a suferit si ce credeti dupa 3 luni a ramas insarcinata..... deci..... se poate asa ca va veni timpul pt noi toate

aly

Mergi la inceput

ALYDUMY ma bucur ca esti mai optimista azi!
Despre prietena ta vroiam sa intreb ceva: nu a facut nimic ca sa desfunde trompele si totusi a ramas insarcinata? sau dupa ce le-a desfundat a ramas?

NASHA_4AS lasa ca le inveselim noi!! Nu-i asa?

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput