Ajutor,fetelor! - trompe obturate
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
tzuca74 spune:
Ajutor fetelor de prin Cluj!!!Si eu vreau instilatii si nu stiu unde sa ma duc!Se fac undeva la particular???Nu vreau la Stanca sau la Gine 1 ca este groaznic-focar de infectie clar!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nasha_4as spune:
fetelor care va hotariti pentru laparo trebuie sa va spun ca in urma ei sint 3 variante:ori ramii,ori se poate sa nu ramii,ori sa faceti o extrauterina
oricum un sfat!puneti cit mai multe intrebari,pentru ca sint datori sa raspunda pentru ca nu sintem cobai...
Ariana1 spune:
Piticule sa imi povestesti ce ai facut la Bucuresti, daca vei face laparo si cum a fost; apropo unde ai facut HSG? eu am facut la VAlcea la dr. Ristescu, este tare de treaba dar a iesit la pensie. Poate imi scri pe e-mail.
Ariana1
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
BUNA FETELOR!
NASHA_4AS bine zis
PITICUL lasa depresiile, aici suntem ca sa ne revenim. Hai sa dansam... Nu fi trista !!
Cu drag Ioana Tugs
Ioanatugs spune:
O sa vina si Liana, acum e la botez! Haideti fetelor sa si sa dansam
ca se zice ca stresul e inamicul
Cu drag Ioana Tugs
nasha_4as spune:
pai in ceea ce priveste bb-ei cea mai buna e relaxarea,ca numai fete triste vezi aici
alydumy spune:
ioanatugs merci pt incurajri la fel si tie sunt convinsa ca toate fetele vor avea visul implinit doar ca trebuie sa vina momentul pt fiecare dintre noi
nasha_4as eu dupa anestezie mi-am revenit f usor, eu zic ca asta sa fie ultima problema pe care ar trebui sa o avem.Daca eu ma duc dincolotrebuie sa o fac doar urmata de voi
Nu va pierdeti increderea
aly
alydumy spune:
fetele am uitat sa va spus ceva:o prietena a mea care incerca de vreo doi ani sa ramana insarcinata a fost la dr si la histero i s-a spus ca are trompele infundate de la baza si nu va putea niciodata sa faca copii, a plans a suferit si ce credeti dupa 3 luni a ramas insarcinata..... deci..... se poate asa ca va veni timpul pt noi toate
aly
Ioanatugs spune:
ALYDUMY ma bucur ca esti mai optimista azi!
Despre prietena ta vroiam sa intreb ceva: nu a facut nimic ca sa desfunde trompele si totusi a ramas insarcinata? sau dupa ce le-a desfundat a ramas?
NASHA_4AS lasa ca le inveselim noi!! Nu-i asa?
Cu drag Ioana Tugs