Ajutor,fetelor! - trompe obturate
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
rapsody spune:
Dragele mele, nu va pierdeti speranta. Eu acum 3 ani am avut o operatie pt. sarcina extrauterina si mi-a fost scoasa o trompa...a fost o perioada foarte grea, ma gandeam ca n-o sa mai pot avea copii...dar Dumnezeu m-a ajutat si peste 3 luni am ramas insarcinata, am stat cu frica sa nu fie iar extrauterina, pana la urma totul a fost bine...azi ma bucur de un bebe minunat, are un an si opt luni...asisitentele spuneau sa-i multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu, si asa am facut.....
Va pup si sper sa auzim de bine!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nasha_4as spune:
draga mea,TIA,am citit povestea ta miraculoasa si vreau sa iti spun ceva...in 2003 eram pe acest forum si urmaream fetele din "umbra",pentru ca eram prea timida sa intru in discutii!si acolo am citit povestea karinei,reteta naturista a karinei,pentru fete cu probleme de ovulatie
ea a ramas insarcinata dupa 2 FIV-uri nereusite parca,pe cale naturala
reteta ei cu ceaiul de napraznic am urmat-o si eu cu strictete desi stiam ca nu asta imi era problema si am recomandat-o tuturor prietenelor mele
un lucru tot m-a stimulat faptul ca multe fete faceau laparo,am facut-o si eu
la 38 de ani din experientele voastre si ale multor prietene ale mele
am ajuns la concluzia ca trebuie SA VREI,neaparat ceva pentru ca DD iti da dar nu iti baga si in gura,si multumesc mult!
Ariana1 spune:
Buna fetelor
Ma bucur sa vad ca nu sunt singura in tot chinul asta in incercarea de a avea si eu un ingeras. Am facut si eu anul trecut HSG care mi-a aratat o trompa infundata si una asa si asa. Am facut 3 perfuzii la Bucuresti la prof. Marinescu de care am fost dejamagita in final. Dupa perfuzii (pe care nici nu le-am simtit, nu m-a durut deloc) mi s-a spus ca am permeabilitate 1 si sa astept sa raman insarcinata. Am asteptat vreo 3 luni dupa care m-am hotarat sa merg la mine in oras la control. Doctorul la care m-am dus mi-a facut o perfuzie sa vada in ce stare sunt trompele mele si mare mi-a fost mirarea sa constat ca erau la fel de obturate. Am trecut prin chinuri groaznice la fel ca la HSG, niste dureri cumplite. Cred ca imi va mai face perfuzii, probabil pana se vor desfunda. Cred ca am cazut intr-o stare de depresie cand ma gandesc prin ce chinnuri trebuie sa trec in fiecare luna.
Ariana1
BIENCUTA spune:
Ariana1 draguta stai linistita ca nu esti singura.suntem foarte multe cu aceasta problema.eu sunt la doc. Niculescu tot de la Giulesti si pana acum sunt multumita de el.am facut si eu HSG si a fost groaznic pt. ca am o trompa buna si una cudata.acum astept sa fac instilatiile si apoi posibil sa fac laparoscopia.daca mai vrei detalii referitoare la ceva sa-mi spui.
Pupici si ai incredere in Dumnezeu si in tine
floroiu bianca
Ariana1 spune:
Am facut 3 perfuzii. o zi da una nu, doar intr-o singura luna dar ideea este ca nu au fost facute bine, pentru ca daca nu le-am simtit iti dai seama ca substanta nu a patruns nici la baza lor, cred; perfuzia pe care am facut-o acum am simtit-o "pana in maduva oaselor"; am fost la Bucuresti la prof. Marinesc pentru ca am zis ca este bun dar nici nu la-m vazut la fata de cat cand mi-a semnat iesirea din spital, dupa o saptamana; asa ca de medici nu mai zic nimic, daca gasesc unul care macar sa ma bage in seama....in rest depinde de organismul fiecareia.
Ariana1
nasha_4as spune:
BIENCUTA,trebuie facute minim 3 luni consecutive in reprize de cite 3
ca sa dea rezultate
ARIANA,nu imi vine sa cred te-au tinut 1 saptamina in spital ptr. niste amarite de instilatii!voi in vilcea chiar nu aveti unde sa le faceti ca se fac si in cabinete particulare(doar nu e hsg cu film)
mai spunea PITICU tot din vilcea ca nu are incredere in,de acolo dar nu imi vine sa cred ca trebuie sa stai 1 sapt. in bucuresti internata pentru atita lucru...