Mamici de mai-iunie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 4
inaioana spune:
Alia, mersi frumos..le-am cautat de am innebunit, eram sigura ca sunt aici dupa care mi-am zis ca sunt in zona crepusculara...
Nu stiu daca bebe poate misca mai mult de la Clexane, eu nu am facut aceste injectii dupa cum ti-am si spus. Acum ca am IR-urile mici..nici nu ma gandesc sa le mai fac!
Dar nu prea cred sa aiba legatura...
Dolce, eu am colul scurt, doar 24 mm, nu stiu insa cat e de tare!![]()
Sa vedem ce zice dr luni... oricum, sper sa nasc cat mai tarziu, de ce nu? Cat despre ajunsul la spital..pentru mine e foarte usor, fac 45 minute pana la intrarea in spital iar daca eram in Bucuresti nu stiu daca nu cumva faceam chiar mai mult la anumite ore sau venind din alte zone![]()
Virgi, habar-n-am la ce e buna perna aia si daca e cazul sa dai banii pe ea sau nu...
Ioana
36 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
Lya spune:
Carmina,f frumoasa mocheta.Asa ceva mi-as dori si eu la baietelul meu,dar abea acum un an am cumparat si noi mocheta in toata casa.Poate asa,o bucatica sa se joace cu masinutele pe ea
(si pe mine m-ar tenta sa ma joc pe ea la cat e de frumoasa.
)Cat a fost metrul?
Ioana si Nastad cum sunt Katja si Oana cu gradinita?
Mai e putin si-o sa inceapa sa vina bebelusii.Ama,fa-ti bagajul ala odata sa scapi de-un stres in plus si sa poata veni Seby.
Alia,ti-a explicat f bine Ioana ,enciclopedia noastra care ma uimeste de fiecare data ,la ce e bun Clexanul.
Virgi
am inteles,mersi de raspuns!
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">29 sapt cu
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
dolcebaby spune:
TextTextIoana stiu ca ai colul scurt sper sa fie cum vrei tu
care luni te duci la dr ?
Chiar nu a vazut nimeni prin Bucuresti Cos cu picioare ???? Ma duc miine sa caut si sa imi fac o idee, poate gasesc si carut...
Roxana explica-mi si mie te rog peunde este reprezentanta aia ca dupa stand...325 parca...
de la intrarea principala cea cu lei si cu steaguri in ce directie o iau ?
Dolce
adib spune:
dolcebaby
la ce-ti trebuie neaparat picioare la cos? ca n-am retinut.
nu poti sa-l pui pe o noptiera/comoda, ceva suport?
adi si
ela 34+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/car144pp_.png[/image]
inaioana spune:
Dolce, luni acuma pe 17, evident!![]()
Lya, mersi de laude!
Katja se descurca excelent la gradi, inafara de faptul ca s-a rasfatat putin, totul e in regula!
Ioana
36 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
Amonar spune:
VIRGI
Eu stiu la ce perna te referi si am fost de multe ori in magazin sa ma uti la ele, dar inc anu m-am hotarat sa le cumpar. Sant mai multe feluri, de exemplu: una care ajuta copilul sa doarma pe o parte ceea ce ei recomanda aici pt ca copilul sa nu primeasca "cap patrat" adica cap turtit la spate. Acea perina ii tine capusorul si corpul pe o parte si se formeaza un craniu frumos. Alte perne mai sant intr-adevar de a tine copilul pe spate care sa-l impiedice sa se intoarca intr-o parte sau alta. Eu nu stiu cat de folositoare e perna aceasta. Chestia asta poti sa o faci si cu sticle (Coca-Cola)bine invelite in prosoape pe care le pui intr-o parte si alta a bb-ului ca sa nu se poata intoarce. Asta m-a invatat o moasa aici.
Dar cealalta perna parca m-as incumeta sa o cumpar 9pt craniu frumos). Cred ca pana la urma am sa o fac.
Am cuparat si eu o perna de alaptare, aici costa 40 euro, si pot sa spun ca ma ajuta deja la dormit. Se desface ca un sarpe si imi pot sprijini burta pe ea si in acelasi timp pot sa o fixez intre picioare sa imi usureze greutatea bazinului. E folositoare si dupa nastere pt ca poti sa pui bb-ul pe ea fara sa cada de pe ea. Poti sa o faci un fel de "U".
Dolce
Nu stiu exact la care cosulet te referi, ceva asemanator cu al meu? Daca ar mai fi fost ceva timp pana sa nasti, as fi putut sa ma uit aici pe site-ul unde se vand lucruri de mana a doua pt bb-i (unde am cumparat si eu) si as fi putut sa ti-l trimit. Dar mi-e teama ca am intrat in criza de timp pt asa ceva.
Oricum as putea sa ajut mamicile care nasc mai tarziu de noi, dar numai dupa ce nasc ca nici eu nu mai pot sa fac mare lucru....
In rest, despre vaccinuri si alte chestii, aici e un tabu sa primesti orice medicament.....dar cred ca nu as lua sau as face nimic pana dupa nastere. Cred totusi ca in Romania prea se grabesc cu medicamente si interventii de tot felul. Eu habar nu am cat si cum e colul meu....nimeni nu mi-a facut tuseu vaginal....totul e dupa cum vrea natura si ma cam iau dupa intuitia mea.
CAMI
Chestia cu luna plina!! Uite ca si sotul meu mi-a spus o chestie pe care el a auzit-o de la o tipa care cica a verificat chestia asta in imprejurimile ei si anume: inainte cu o saptamana pana la luna PLINA se nasc fetele. Inainte cu o saptamana si pana la luna NOUA se nasc baietii. S-a uitat pe calendar si luna NOUA este pe 13 mai. Deci in saptamana dinainte de 13 mai vin baietii!!!! Bineinteles s-a referit la nasteri naturale/spontane. Sant curioasa....
36,6 hmmmm.....de maine intru in saptamana 38!!!!! My gooooood
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
virgi spune:
Amonar - multumesc frumos pentru raspuns. asta nu intelegeam eu. ca sunt modele unde bb sta cu fata in sus si modele unde sta pe o parte. deci sunt doua tipuri diferite.
asta e modelul pe o parte
www.specialtybaby.com/grgr2in1cusl.html
si asta e celalat model
www.walmart.com/catalog/product.do?dest=9999999997&product_id=4383984&sourceid=1500000000000000294750
Eu cred ca le comand pana la urma....si vad eu apoi cat de bune sunt. Din ce-am citit ar fi foarte utile. ce aparate de monitorizare ati cumparat voi??/ nu ma refer la camere video.ca bb va sta cu noi in pat, ci la aparate de avertizare pe timpul noptii?
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Fetelor voi ce parere aveti despre chestia cu luna plina aduce bebei multi? Aici toata lumea a innebunit, vreo 5 persoane m-au sunat sa imi zica sa am grija ca saptamana asta e luna plina..
Ce parere aveti voi: mit sau realitate? Eu inclin sper mit!!
Cami 36+"eco bebe"
"lucruri bebe"
Eu cred ca poate fi si adevarat, dar pentru bb-ii care au ajuns la termen!!
doroti_5
35+ si
Natalita-Elenaevolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
virgi spune:
Amonar
care din cele prezentate de mine este pentru craniu frumos![]()
Dar de asta ce zici????
www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=3205748