Mamici de mai-iunie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 3
virgi spune:
Salutare fete dragi si tatic
Betty - cu intarziere..iti spun si eu "La multi Ani" - sa ai parte de o nastere usoara si un bb sanatos.
Lya - Eram in liceu cand m-au diagnosticat cu " numerosi chisti de giardia". Am luat antibiotice cu pumnul, dar din pacate fara rezultat. La ultima analiza, asta dupa un an de korea am constatat ca i-am omorat pe toti, evident de la iuteala
. Nu am cum sa-ti detaliez si nici nu-ti recomand sa urmezi menu-ul meu. Iuteala a devenit pentru mine a doua pasiune dupa fumat...m-as putea abtine de la ea, numai temporar.![]()
![]()
Alia - daca tot faci cezariana, de ce trebuie sa te mai stresezi cu acel streptococ....Nu poti sa-l amani pentru " dupa".
Ralucis - nici eu n-am facut acel vaccin
Ina, Luana - multumesc pentru informatia privind "Celulele stem" , inca studiem problema, iar ultimul cuvant il va avea lee..daca putem sa facem asta aici sau nu. Mie mi se pare ceva extraordinar, si am vrea sa dam curs operatiunii. Nu avem nimic de pierdut...voi ce decizie ati luat?
Carmina - foarte frumoasa mocheta....s-o stapaniti cu placere.
Am si eu o intrebare??? Ce parere aveti despre " sleep positioner".( perna pentru bb)..a folosit-o cineva pana acum?..
http: //www. dmart2000.com/dexseslinslp.html
inaioana spune:
Bai..e ceva paranormal aici...am trimis un mesaj ca raspuns la niste mesaje privind operatia cezariana si acu' nu mai gasesc nici mesajul meu nici mesajele alea.
Se facea ca Dolce zicea ca ii e frica de pregatirea pentru nastere si ca face anestezie generala si de ce urmeaza pe urma nu ii pasa, Alia zicea ca Nayel a spus ca sunt foarte simpatici cand opereaza iar eu am spus ca:
-mie imi e groaza de perioada de dupa ceza, cand o sa ma tarai pe acolo in loc sa fiu fresh si sa am grija de bebe
-abia astept sa vad ce o sa discute aia in timpul operatiei pentru ca data trecuta dr vorbeau despre un caz dificil avut inainte si despre alte chestii personale si ma simteam cam in plus pe acolo!![]()
Deci..sa ma anuntati daca am luat-o razna si totul e numai in capul meu ca deja am intrat la idei.
Geliza, nu ai inteles gresit, doar ca Traian nu m-a mai putut duce ieri la dr fiind extrem de ocupat si merg luni la cabinet la 17.30. Asa ca va anunt atunci. Iti multumesc pentru grija ta!

Dolce, eu am noul DPN (40 sapt) tot pe 8 mai..dar sper sa nasc la inceputul lui mai, daca ma programeaza in aprilie..ce ma fac? Ca io as mai staaaa
Cos cu picioare nu am vazut niceieri in Ro!
Ildyqo, imi pare rau ca te-ai suparat dar pe cuvant ca ABSOLUT toate am patit chestia asta (am devenit invizibile) cel putin de cateva ori. Dar suntem asa multe incat de fiecare data fiecare trebuie sa citeasca multe mesaje si se intampla sa uitam sa raspundem la unele...pur si simplu uitam ca la Alzheimer, din cauze hormonale si apoi ne suparam..din aceleasi cauze hormonale. Incearca sa fii putin mai ingadiutoare cu noi si sa tii minte ca suntem toate alaturi de tine, suntem prietene aici si sigur nimeni nu te ignora cu buna stiintza ci doar din greseala. Spre exemplu eu m-am enervat mai demult pe Doroti (hai ca ma dau de gol acuma!
) ca am intrebat-o personal niste lucruri, am si insistat si nu mi-a raspuns nici acuma!
M-am gandit ca mi-a dat IGNORE, nu intelegeam de ce..in fine, nu am zis nimic atunci ca apoi sa observ ca mi-a raspuns la alte chestii, foarte firesc..biata fata nu avea nimic personal cu mine, pur si simplu nu vazuse intrebarile mele de atunci.
Cred! Sau poate nu e asa?
![]()
Pupici pe burtici!

Ioana
36 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
camelia.t spune:
Multumesc fetelor pt. felicitarile pt bb grasunel.
Ma mir si eu ca e asa....pana acum am pus 6kg pe mine. Nu ca mi-ar parea rau....oricum am inceput sarcina mult supraponderala.Important e sa fie bb ok,ca apoi facem noi sport sa dam jos kilogramele in plus. primul baietel a avut 3600 gr la nastere si 56 de cm. Dupa cum zice dr meu, bb-le asta va fi ceva mai mic decat primul pt ca voi face cezariana si nu mai are timpul fizic sa puna asa mult pe el.
Sanatate muuuulta la voi si bb-lushi.
adela si piticu' fineas n.28.10.2001
Baietelu' lui mami
aici
cypocs spune:
VIRGI , streptococul asta , am citit , se poate transmite si in cursul sarcinii .Altii spun altfel , in fine .Incerc sa nu ma mai gandesc la el ![]()
Perna aia eu nu stiu la ce o fi buna , poate stiu fetele .Bebe al meu nu a stat pe perna , iar la alaptat iar nu a fost nevoie .
ALIA 35W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
cypocs spune:
IOANA , ai fost bestiala
Mesajele alea sunt de la Nasterea pe glob, subiectul tau .Te reintreb (paranoia generala)bebe poate misca tare tare de la clexane?
ALIA 35W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
virgi spune:
Alia- nu se transmite nicaieri..mama lui..nu ma speria ca eu nu l-am testat....gata, "fara streptococi".....suntem sanatoase..si vorba lui lee " daca nu miroase, treaba-i buna"![]()
dolcebaby spune:
IOANAAAAA pe 8 mai ????
eu am colul foarte lung si taree si mi-a zis Nael ca "tine bine" si pe 26 ma opereaza...ca este de garda
Eu iti doresc sa il tii pe Seghei cit mai mult in burtik sa stii ca esti curajoasa ma refer la faptul ca stai in Ploiesti...si dak te apuca ajungi mai greu
cu cosul cu picioare cred ca nu stiu eu sa ma explic
sunt unele si de rachita sper sa gasesc pe DN1 cind merg la tara
Dolce
virgi spune:
Ah, si perna de care vorbesc eu, nu-i pentru alaptat ci pentru a sta bebe in pozitie fixa ( sa putem noi sa dormim linistite, ca nu se intoarce in somn).
Vreau pareri.....sa stiu daca o comand sau nu.....ca aici n-o gasesc ...iar transportul ma va costa de 3 ori pretul ei.
Pleease
Amabella spune:
cypocs, inaioana, va multumesc pentru raspunsuri. am inceput sa iau notite, ca acum sunt in faza de documentare, dupa care plec pe teren sa pun in practica teoria notata. ![]()
fetelor, dar voi aveti o viteza uluitoare la scris! pe noi ne depasiti in mod evident, si nici noi nu stam prost la acest capitol.
luiza
26+ si
mic si iubit