Mamici de mai-iunie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 5
dolcebaby spune:
TextADIB chiar nu am unde sa-l pun... stam intr-o garsoniera si vreau spatiu... m-am grabit si am cumparat patut din decembrie si acum nu am unde sa-l pun
ma gindeam ca ne mutam la apartament pina nasc dar nu a fost sa fie
Asa ca vreau cos cu picioare sa il mut unde vreau io prin casa![]()
AMONAR daaaaaaaaaaaaaaaaa ca al tau !!!! asa vreau si eu ... si ce nu se numeste asa??? "cos cu picioare"![]()
Iti multumesc din suflet pentru intentia frumoasa
dar cum ai spus si tu nu mai este timp
IOANA sa stii ca m-ai facut tare curioasa si abia astept sa vii luni cu vesti de la Nael 
Dolce
Amonar spune:
VIRGI
Da, cea cu 14,95 euro pe site-ul asta este pt craniu frumos.Chiar spun ei lucru asta in descrierea productului.
http://www.online-babyshop.nl/index.asp?main=deltadiffusion.html
Si celelalte sant utile cred.
Inca nu mi-am luat nici un fel de bayfoon. Astept sa vad daca va fi nevoie. la inceput va dormi cu mine si noi locuim intr-un apartament deci distanta nu e asa de mare pana la camera lui. Mai vad eu ce fac.
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
ama_kaly spune:
Si eu credeam ca perna aia boppy e pentru bebe, nu pentru alaptat..sa stea fix! Oricum pe aici n-am vazut si evident pot trai foarte bine si fara ea.Daca erau si pe la noi probabil imi luam si eu.Irinel mersi frumos pentru raspuns!
Tu cum te mai simti ? Bebe nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa ? Al meu sper sa mai stea pana pe saptamana viitoare sau dupa Pasti.Vom vedea!
ina eu am avut colul scurt si moale mai nou toata sarcina si acum bebe nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa.Cand am fost la Iosup mi-a zis ca daca nu fac cerclaj nasc prematur si m-a bagat in sperieti..ei uite ca n-a fost deloc asa!dolce nici eu n-am vazut cos din ala pe aici, am vazut numai in catalogul de la mothercare si pe e-bay!Uite aici, cred ca la cosuri de genu' asta te referi, nu?http://www.mothercare.com/invt/lz5707Lya cred ca trag de timp cu bagaju' ca sa mai aman momentul..nu ca ar depinde de mine, darrecunosc ca mi-e cam frica de nastere si ce va urma dupa si vreau sa mai stea bebe in burtica macar vreo saptamana
Maine fac 38sapt..adica intru in sapt 39!
io
37+ cu
Seby
Poze cu noi,bebe si burtica Bebe
ama_kaly spune:
dolce uite baga un ochi si aici:
http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=product_catalog&id=42Ia zi, cum e cu bagajul, tu l-ai terminat?
Ca noi suntem programate amadoua pe 26aprilie daca nu se intampla nimic pana atunci.
io
37+ cu
Seby
Poze cu noi,bebe si burtica Bebe
nastad spune:
Va doresc week end placut!
Plec acasa ca nu ma simt bine.
Va
pe toate!
LYA , Oana se descurca foarte bine la gradinitza, a invatat sa respecte regulile , e foarte apropiata de copii si ii place la gimnastica.
Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
Amonar spune:
quote:
Originally posted by virgi
Amonar
care din cele prezentate de mine este pentru craniu frumos
Dar de asta ce zici????
www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=3205748
Virgi,
Eu asta nu as lua-o daca ar fi dupa mine. Celelalte doua sant destule, una pt a dormi pe o parte si cealalta pt a-l sustine pe bb sa nu se intoarca in somn. Oricum pt a doua (unde doarme pe spate) spun ei ca au un material special care nu lasa formarea capului patrat, adica ia forma craniului. Dar eu cred ca e bine sa le schimbi din cand in cand.
Perna de alaptat eu as lua-o, poti sa o folosesti in mai multe situatii mai ales ca sprijina umerii si spatele.
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by inaioana
Bai..e ceva paranormal aici...am trimis un mesaj ca raspuns la niste mesaje privind operatia cezariana si acu' nu mai gasesc nici mesajul meu nici mesajele alea.Se facea ca Dolce zicea ca ii e frica de pregatirea pentru nastere si ca face anestezie generala si de ce urmeaza pe urma nu ii pasa, Alia zicea ca Nayel a spus ca sunt foarte simpatici cand opereaza iar eu am spus ca:
-mie imi e groaza de perioada de dupa ceza, cand o sa ma tarai pe acolo in loc sa fiu fresh si sa am grija de bebe
-abia astept sa vad ce o sa discute aia in timpul operatiei pentru ca data trecuta dr vorbeau despre un caz dificil avut inainte si despre alte chestii personale si ma simteam cam in plus pe acolo!
Deci..sa ma anuntati daca am luat-o razna si totul e numai in capul meu ca deja am intrat la idei.
Geliza, nu ai inteles gresit, doar ca Traian nu m-a mai putut duce ieri la dr fiind extrem de ocupat si merg luni la cabinet la 17.30. Asa ca va anunt atunci. Iti multumesc pentru grija ta!
Dolce, eu am noul DPN (40 sapt) tot pe 8 mai..dar sper sa nasc la inceputul lui mai, daca ma programeaza in aprilie..ce ma fac? Ca io as mai staaaa
Cos cu picioare nu am vazut niceieri in Ro!
Ildyqo, imi pare rau ca te-ai suparat dar pe cuvant ca ABSOLUT toate am patit chestia asta (am devenit invizibile) cel putin de cateva ori. Dar suntem asa multe incat de fiecare data fiecare trebuie sa citeasca multe mesaje si se intampla sa uitam sa raspundem la unele...pur si simplu uitam ca la Alzheimer, din cauze hormonale si apoi ne suparam..din aceleasi cauze hormonale. Incearca sa fii putin mai ingadiutoare cu noi si sa tii minte ca suntem toate alaturi de tine, suntem prietene aici si sigur nimeni nu te ignora cu buna stiintza ci doar din greseala. Spre exemplu eu m-am enervat mai demult pe Doroti (hai ca ma dau de gol acuma!) ca am intrebat-o personal niste lucruri, am si insistat si nu mi-a raspuns nici acuma!
M-am gandit ca mi-a dat IGNORE, nu intelegeam de ce..in fine, nu am zis nimic atunci ca apoi sa observ ca mi-a raspuns la alte chestii, foarte firesc..biata fata nu avea nimic personal cu mine, pur si simplu nu vazuse intrebarile mele de atunci.
Cred! Sau poate nu e asa?
Pupici pe burtici!
Ioana36 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
Ioana sincer am raspus cind vedeam ca sunt intrebata, dar adevarul e ca daca ai intrebat in perioada in care voi dezbateati babyexpo, sau de unde sa luati carut, am scapat citeva capitol, eram fara net, sau bolnava nu mai tin minte, si citeam pedeasupra.Asa ca fii te rog draguta si intreaba inca o data promit solemn sati raspund!!Si imi cer scuze ca nu tiam raspuns la momet.

doroti_5
35+ si
Natalita-Elenaevolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
dolcebaby spune:
AMA multumesc
am rascolit ieri peste tot pe net si nu am gasit nimic ... asa vreau si sper sa gasesc ceva zilele astea
Ama eu am geanta linga usa
serios... de ieri am dat-o jos de pe dulap in caz ca sunt singura acasa sa o insfac si sa fug la taxi
MAi am de cumparat solutia de sterilizat sa imi sterilizez pompa si sticlutele pt laptic
MA gindesc ce fac eu cu ditamai geamantanu' la spital... cind ajung acolo probabil imi da un loc unde sa o pun ca doar nu o s-o iau cu mine la sala de operatie (ce rau suna...sala de operatie...)
Tu ce faci ? ai terminat cu geanta ? frica ti-a trecut ?
Dolce
inaioana spune:
Doroti..drept sa-ti spun nici nu mai tin minte exact ce te-am intrebat atunci!
Era ceva in legatura cu nu stiu ce lapte praf despre care spuneai ca se aduce din nu stiu ce tzara si te intrebam daca la voi nu se gasesc chestii gen "Humana", "Milumil", "NAN", etc si mai era ceva cu laptele de vaca..dar nu mai stiu exact. Si mai era ceva in alt mesaj dar am uitat complet!
Oricum nu era important si nu m-am suparat decat pe moment, apoi am vazut ca raspunzi normal nu ca ai ceva cu mine
si mi-am dat seama ca ti-a scapat pur si simplu cum ni se intampla multora dintre noi...
Ama la mine e problema cu cicatricea de pe uter, sa nu o fortzam prea tare cu asteptatul asta...nu stiu ce sa zic, aflu luni. Adica nu ar fi numai colul.
M-a apucat frica realizand ca s-ar putea sa ma programeze dr chiar luna asta, nu saptmana care urmeaza ci cealalta. Aveam senzatia ca mai e ceva..mi se pare prea apropiata nasterea...
Ioana
36 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici