Mamici de mai-iunie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
vivighe spune:
Eu ieri nu stiu ce am avut...m-am agitat toata ziua...zici ca ma manca in
.Ma panicasem rau...nu stiu de ce...Mi-am sterilizat pompa...si aseara mi-am facut bagajul...adik mai am de pus cate ceva in el,dar prea putzine.L-am facut si sta frumos sa-l vada toata lumea sa stie de unde sa-l ia.Si parca m-am mai linistit...![]()
Crisbar...ma bucur ca esti bine.Las ca o sa creasca si bebelina ta...o sa vezi.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
LYLY809 spune:
Vivi, cate sapt. ai de ti-ai facut deja bagajul?
Crisbar, si eu zic c-o sa creasca bebelina exact cat trebuie. Nu esti singura care inca merge la servici. Si eu merg pana la sf. lunii, adica pana in sapt. 35
Sper sa pot...
Lacri 32+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
crisbar spune:
va multumesc, fetelor, pentru incurajari. de fapt ea chiar a crescut frumusel in ultimul timp. abia astept sa fac o noua ecografie sa vad cat a mai luat in greutate. am programare la eco la sfarsitul lunii si nu mai am stare.
mai am cateva intrebari: din cauza contractiilor se poate deschide colul? ce efect au contractiile asupra fatului? dupa cum v-am spus, eu am zile in care contractiile sunt foarte dese. stiu ca ar trebui sa ma odihnesc mai mult si sa-mi intrerup serviciul dar ma gandesc ca nu e un capat de tara daca ma mai duc o saptamana. iar pe dr. nu vreau sa-l deranjez la telefon cu intrebari de genul asta.
mai nou, bebelina nu mai loveste ca inainte, acum se intoarce cu totul. adica vad cum se ridica o parte din burta, parca ar vrea sa iasa afara. e simpatica foc.
. stau in pat, imi dezvelesc burtica si incep sa asist la spectacol. la voi cum e?
LYLY809 spune:
Vivi, ce bine de tine!
Crisbar, eu zic ca e un capat de tara, daca ai contractii dese si inca mergi la servici. Aminteste-ti ca trebuie sa te protejezi singura, pe tine si pe copilul tau, n-astepta sa se intample vreun necaz. De fapt, tu poti sa-ti dai seama daca mai poti sau nu sa tragi de tine.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
crisbar spune:
uff, LYLY, tu ai dreptate. eu sunt singura care poate decide ce e bine pentru mine si bebelina. o sa incerc sa ma duc si saptamana viitoare si daca vad ca revin contractiile, gata, renunt si stau acasa.
pupicei
Lya spune:
Crisbar,sa stapaniti fericiti casuta!
Ai terminat cu despachetatul?Ai avut ajutor?Cum te simti in noul cartier?
Ma bucur ca bebelina ta creste frumos...ai grija cu contractiile,stai cumintica.
Lyly,cat de mare se preconizeaza a fi samburelul tau la nastere?Ca sunt nasteri naturale si la 4 kg.Mersi de sfaturile cu ex,dar mare lucru nu inteleg ce si cum.
Am intr-o carte despre ex Kegel si de acolo am inteles ceva,doar sa ma apuc sa le fac.
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">29 sapt cu
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
26octombrie spune:

...unde-i Lyly, ca pe ea o cautam?!!! Pai se poate? In loc sa te bucuri, ca bebe e mare si sanatos, tu iti imaginezi deja cum vei fi singura femeie din romania din prima parte a anului 2006 careia ii vor deschide colul manual.... pai, se poate?!! ai vazut cu ce te-am asteptat, toti omuletii de mai sus!!!
maine e ziua ta, draga Lacramioara, uite un lucru frumos la care te poti gandi!! 
si la mancare niste fatoush..... yummyumm...
Vreau un zambet mare si de-adevaratelea!!!
Crisbar, bine ai revenit! si eu patesc la fel, fi-mea parca e flipper, i se vede cate o coama iesind alene din burta, stau si ma uit ca la discovery... evident, cand vine ta-su si se pregateste de show, afurisita se piteste si nu mai face nici pas! cum nu se mai uita nimeni, cum incepe "sarmaleala" (ca si cum ai infoia o sarma, expresia imi apartine si s-a impus!). E un deliciu, as sta (si chiar stau) ore in shir, urmarand-o...
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
26octombrie spune:
vreti sa va spun ce bunutze am facut aseara? ceva yummyumm si care nu mi-a produs arsuri, chit ca am mancat ca disperata (ma rog, cat de disperat poate manca cineva cu stomacul strivit intre coaste..)
am facut o salata de avocado!! recomandam calduros, bun bun...
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
Lya spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie...unde-i Lyly, ca pe ea o cautam?!!!
maine e ziua ta, draga Lacramioara, uite un lucru frumos la care te poti gandi!!si la mancare niste fatoush..... yummyumm...
Vreau un zambet mare si de-adevaratelea!!!
A fost in martie.
A mea e saptamana viitoare.Daca naste cineva de ziua mea va dezvalui ziua