Mamici de mai-iunie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 15
26octombrie spune:
Lya, si maine e ziua Lacramioarei! maine sunt Floriile, iar numele ei e o floare tare finutza si frumoasa..
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
Lya spune:
Ai dreptate Luana
!Imi cer scuze!
tie si Lacrimioarei( tare mult imi lac lacrimioarele) .De data asta am vorbit ca sa nu tac.
Un tort
si o
pt tine Lacri,sa fi fericita ,o sarcina linistita(atat cat a mai ramas din ea) si sa ai o nastere asa cum doresti 

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">29 sapt cu
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
26octombrie spune:
Lia,
. da uite, ca pedeapsa, trebe sa ne spui acushica in ce zi sa te uram! hai, nu mai ai loc de intors! (Ama, fii pe faza, bagam la sarbatori de aprilie !)
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
gabi25 spune:
Eu cred ca ajung sa fac crize de nervi din cauza insomniilor
, NU MAI POT. Si daca reusesc sa adorm ma trezeste vezica si daca nu e vezica imi amorteste soldul si prin somn nu ma invart....nuuuuu....trebuie sa ma trezesc, sa ma ridic in fund si apoi sa ma asez inapoi si sa-mi aranjez toate perinutele: aia dintre picioare, aia de la spate, aia de sub burta
.
La mine bagajul e gata de o saptamana .... si ma speriasem cat e de mare, parca plec in concediu....bine ca mai spuneti si voi ca aveti bagaj mare ca incepeam sa-mi fac griji.
Legat de pusul la olita al copilasilor.....al meu nu a vrut pe olita nici legat pana la 2 ani....nici imbracat nu statea pe ea, toata lumea imi spunea ca o sa-l duc la scoala cu scutec. Dupa ce l-am intarcat am spus ca trecem si la operatiunea olita. Asa ca citisem eu undeva ca olita sa o ducem la baie ca daca e in camera nu prea o ia in serios. Si uite asa am pus olita langa wc si i-am tot spus vreo 2 zile ca daca vrea pisu sau kk sa ne spuna ca mergem si noi si facem. Si a mers....numai ca o saptamana trebuia sa stam si noi odata cu el pe wc
, dar dupa saptamana aia nici nu a mai fost nevoie de scutec deloc, nici ziua si nici noaptea. Afara doar cred ca s-a scapat pisu pe el de vreo 3 ori ca se lua cu joaca si uita. Iar acum daca il trece noaptea nu ma trezeste ci se da singurel singur jos din pat, face pisu si revine la somnic.
Hai ca v-am facut capul patrat![]()
34w2d
Evolutie Daria
Poze
gabi25 spune:
Vai ce mare am scris 
Am uitat sa urez LA MULTI ANI florilor pentru maine (si eu sunt Camelie
) si PASTE FERICIT celor care il sarbatoresc acum.
34w2d
Evolutie Daria
Poze
ama_kaly spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73697" target="_blank">Capitolul 70io
38 fix cu
Seby
Poze cu noi,bebe si burtica Bebe
26octombrie spune:
... ia s-o iau eu de-acum, ca parca vad ca maine bat drumurile si ramaneti neurate de mine!
da voi o sa ma iertati daca o sa uit pe cineva, ca doar stiti cum e cu neuronu'...
Camelia (Gabi), CamiM, Lacramioara, Laura(Dilaural! ca esti si tu un dafin frumos si verde si proaspat, nu? ..si cu paturici..), la multi ani!!
Eu le-as spune la multi ani si Lianei(Shoricelu) si Lyei, daca tot de la Liana vine, ca tot verzi si proaspete sunt si, ca orice plante, trebe sa faca si flori, nu?!
Zuzi, la multi ani si tie pentru Lavinia, ca de la lavanda vine numele si tare e frumushel!
Si, Lacrimioara, cum era sa-l uit pe sotul tau?! La multi ani si lui!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005