Mamici de mai-iunie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 13
CamiM spune:
Salut burticute!!
Paste fericit celor care sarbatoresc saptamana asta, ganduri bune si multa lumina in suflet!!!
Ama sotul meu e intr-adevar taaare mandru ca o sa aiba fata lui
...si sa vezi ce se mai umfla in pene cand ii spun ca o sa semene precis bucatica rupta cu el...

Dolce... haha !! ce potriveala si la voi..cred ca si al tau sot e super mandru de asa odor care vine mai mult sau mai putin de ziua lui taticu!!!!
Si daca ma uit bine si Carmina este in aceeasi situatie..
ce dragut!!
Irinel da chiar ce noapte frumoasa a fost aseara.. super!!
Cu pusul la olita acum stii tu cum e tu ai deja experienta, stii mai bine ce vorbesti, eu sunt mamica incepatoare si visez multe .. ramane de vazut cate se vor face asa cum vreau eu.![]()
Amonar e interesanta chestia cu luna plina si luna noua.. sunt curioasa daca asa este..
O sa o testam chiar pe noi!!![]()
![]()
![]()
Cami 36+
"eco bebe"
"lucruri bebe"
Diana79 spune:
As vrea sa urez PASTE FERICIT!! tuturor celor care sarbatoresc in weekend-ul acesta.

Sa avetzi niste sarbatori pline de lumina si caldura in suflete. Multa sanatate tuturor si nastere usoara.
Diana 32+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph
Roxana Claudia spune:
Mai dar voi chiar dormiti toate??? Ca eu tot astept de pe la 4 sa se trezeasca careva sa dea un semn de viata...De fapt am observat ca numai eu am probleme cu somnul
. Noapte de noapte caut si eu pe cate cineva sa mai treaca timpul...dar ioc! Ma intreb: pana cand atata viata amara???

Roxana Claudia
33 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE
LYLY809 spune:
Roxi, uite, m-am trezit eu.
Nu-mi vine sa cred ca am reusit sa dorm atat de bine, ca-n ultimele nopti am simtit un mare disconfort din cauza burticii, basca disconfortul psihic...
Intrucat am dormit neintorsi, si eu si Samburica, nici n-am mai constientizat casunt gravida, chiar am visat azi noapte ca de fapt nu eram in starea asta
, pana m-am trezit, m-am dat jos din patut si am simtit deodata balastul atarnandu-mi in fata![]()
![]()
![]()
As indrazni sa intreb si eu, nestiutoare fiind, care-i problema unui col tare in cazul operatiei de cezariana... Ma mai intereseaza consistenta lui? Nu-mi taie uterul sa-l scoata? Credeam ca in cazul asta colul iese din discutie
. Cine poate, rog sa ma lamureasca si pe mine
, caci abia acum a devenit si pentru mine interesanta discutia despre cezariana...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
vivighe spune:
Na ca m-am trezit si eu...
Azi o sa am musafiri...socrii,asa mai incolo nu cred ca o sa mai am timp sa intru...abia mai pe seara.
Lyly... e asa:la cezariana te taie pe burta,scoate pe bebe,scoate si placenta,si apoi ar trebui ca lohiile alea sa se scurga pe undeva.Daca nasterea nu s-a declansat natural colul e bine merci,inchis,tare...Din cate stiu io ti se da ceva (ocitocina)ca sa determine niscai contractzii sa se retraga uterul,sa se instaleze lactatzia.Dar daca colul se incapatzaneaza sa ramana inchis n-au pe unde sa se scurga lohiile,si am citit pe undeva ca ti-l deschid ei,manual...ceea ce doare rau
viviana35w
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
LYLY809 spune:
Vivi, bleah
Nu vreau cezariana
De fapt, m-au apucat crizele; vreausa nasc o data, caci mi s-a acrit. Adineauri ma gandeam ca oi avea diabet gestational de e bebe asa de mare!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
vivighe spune:
Aoleu...nu te mai apuca sa citesti d-astea...ca poate totusi nu ne opereaza Ciomu.Asa..si la nasterea naturala poti sa patzesti niste rupturi...nici nu vreau sa citez ce scrie in carticica...
De fapt...riscuri sunt,e bine sa stim care sunt in ambele situatzii,dar nu cred ca e bine sa ne panicam si sa ne gandim ca or sa ni se intample tocmai noua.
Hai...mai optimista te rog...
vivighe spune:
Lasa ca o sa nasti...ce te grabesti asa...macar 3 saptamani tot tre' sa mai stai
.Si ce daca e bebe mare...o sa fie grasutz si dragutz de la inceput...cum am fost io cand eram bebe
(am avut 4 kg).
Uff...ce-i cu tine de te-au apucat toate gandurile astea negre?
crisbar spune:
salutare fetelor,
uite ca am apucat si eu sa mai dau un semn de viata. Dolcebaby, esti tare draguta ca n-ai uitat de mine. Am avut niste saptamani ingrozitoare, multa agitatie...si tot timpul ma gandeam: oare, ce-or mai face fetele pe forum?
Dupa cum stiti, noi ne-am cumparat un apartament si am tot alergat cu actele. Uff, in final sunt la casa mea.
In privinta sanatatii, sunt asa si asa. Eu fac tratament cu clexane din cauza IR-urilor marite. am citit pe forum ca mai sunt fete care fac injectiile astea. sa stiti ca, desi sunt dureroase (mai degraba ustura) chiar au efect. eu ma duc cam la 2 saptamani la fundeni pentru a-mi repeta analizele de sange si asa isi dau doctorii seama ca tratanmentul da randament. prin urmare IR-urile au inceput sa scada si bebelina mea sa creasca. inainte de a incepe tratamentul avea un retard de crestere de 2 saptamani, placenta incepuse sa se matureze si imi scazuse si cantitatea de lichid. acum, bebelina creste bine, cantitatea de lichid s-a refacut iar placenta nu s-a maturat mai mult decat trebuie. mie, Dr. Nayel mi-a recomandat cezariana din cauza problemei pe care o am. si se pare ca trebuie sa fac injectiile astea pana nasc si ceva timp dupa ce nasc. Eu am probleme cu coagularea sangelui iar aceste injectii il mai fluidizeaza. din cauza asta placenta mea, nefiind bine irigata, nu mai hranea bine bebelina.
acum am alta problema: cam in fiecare zi am contractii dureroase si uneori sunt destul de multe pe zi. e adevarat, inca ma duc la serviciu, dar am zis sa termin si eu luna asta. de fapt nu mai am decat o saptamana de job. iar ultima saptamana din aprilie va fi concediu de odihna. chiar voiam sa va intreb: voua cate zile de concediu de odihna v-au calculat? eu credeam ca am dreptul la tot concediul de odihna, dar m-am inselat. mi-au calculat cate luni am lucrat pe anul asta si in functie de asta a iesit nr. de zile de concediu
.
oricum, abia astept concediul. si sper atunci sa incep si eu sa-mi fac cumparaturile. nu ma bateti, dar eu nu mi-am cumparat inca nimic pentru apropiatul eveniment. am vazut ca voi va agitati tot timpul si sunteti chiar cu bagajul facut la usa
. eu zic ca mai am pana nasc...dar de fapt nu stiu exact data nasterii mai ales ca dr. mi-a zis ca sigur nu ajung la termen din cauza placentei.
hai ca m-am intins ca o zi lunga de post. dar chiar mi-era dor de voi si aveam atatea sa va spun. sper de acum incolo sa am timp sa intru mai des pe forum.
pupicei la burticute
crisbar
30+
LYLY809 spune:
ok, Vivi, o sa incerc sa fiu mai optimista. Multumesc
Si las in grija doctorului chestiunea cu operatia, daca trebuie ceza, cand sa fie programata etc. Nu-mi mai bat capul. O sa-mi pregatesc insa lucrurile necesare pentru nastere chiar saptamana asta.
Pupici

Samburica
Album echo si burtik