Mamici de mai-iunie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Alia pe mine m-a lamurit astazi terapeuta in legatura cu solutia de la Chicco. Se pare ca toate obiectele sterilizate cu solutia trebuiesc mai apoi clatite cu apa potabila. Si cum apa de la noi de la chiuveta numai potabila nu se poate numi, ramane sa clatim cu apa plata.

Roxana Claudia 33 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Dolce ce inseamna col foarte lung?? Asa ai spus ca ti-a zis Nayel. Vreau sa stiu sa compar si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

lamuriti-ma si pe mine cum e cu cezariana
eu pana acul credeam ca ti-o programeaza doctorul dar vad ca fetele asteapta si cand o sa vrea bebe sa iasa merg la doctor...............
sunt intr-o ceata totala

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

adela atunci cand se poate, se recomanda sa se astepte declansarea travaliului si pentru cezariana ca e mai bine pentru organism, se declanseaza lactatia mai repede si nu exista nici riscul unei operatii pe un col tare, ceea ce poate duce la intarzierea lohiilor si ,eventual, infectii.Mie mi-a fost pofta de Pepsi si am luat azi o sticla de 2l din care inca mai beau .Stiu ca nu e indicat, dar muream de pofta! Sper ca nu e asa rau ce am facut..si nu e prima data, recunosc cand mi-e pofta de pepsi, dar acum am baut mult! Il agita sau ii face rau lu' bebe?io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna fetelor, uitati ce am luat eu de la bubchen:
1. Baby Shampoo - sampon
2. Milk, lotion baby - lapte de corp pt. masajul lui bebe dupa baie
3. Baby Bath - gel de dus
4. Baby Wundschutz Creme - "inainte de apune copilul intr-un nou scutec, ungeti funduletul cu crema Bubchen pt a evita iritarea pielii cauzata de urina si scaun" (citat din prospect)
5. Spezial Wundschutz Creme"- indicata pt. tratarea pielii iritate
6. Baby Soap - sapun solid, asta e optional eu l-am luat sa-l am.

Mai au ulei de corp, pudra talc, o crema de corp dar eu am preferat laptele de corp pt ca se intinde mai bine si bineinteles o gama pt noapte...dar cred ca asta e chiar asa un moft.

Sper sa nu fie prea tarzie informatia mea si sa va ajute la ceva!!!
Va pup si succes!!!

Am pus si o poza cu ele la "poze carmina - patutz, carutz..."

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminabulina/detail?.dir=81c5&.dnm=972b.jpg&.src=ph
uite aici linkul sa ajungeti mai repede

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

ama si mie imi este mereu pofta de pepsi ... si cand iesim in oras m-am obisnuit sa imi iau un pepsi de 0.5. Hmmm bebelina mea se agita tare de la el. Nu stiu in ce masura ii face rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Carminuta ai luat un intreg arsenal....abia astept sa mi le iau si eu!Fetele care nu dormiti indrumati-ma si pe mine: de unde iau un cos sa-l scot pe bb din spital?? Nu stiu daca vreau neaparat din rachita!

Roxana Claudia 33 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

la ce etaj gasim camasile de noapte
fetelooooorrr foarte multe emotii p,aici

quote:
Originally posted by Noe

fetele, iaca iar ma bag in seamacred ca imi e dor si de burtica un pic..

camasi de noapte super faine cu gauri pt sani deci speciale pt alaptat gasiti in Unirea, aripa Calarasi, cum intrati din parcarea de masini...sunt diferite culori, moderne, la 350.000, si au si papucei asortatieu mi-am luat 2 si le port cu mandrie si prin casa cand nu apuc sa ma schimb

va pup!

Noe si Anne Bianca

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaaa lohiii????????
astea ce mai sunt?
mersi pt detalii ama
si eu care credeam ca am habar
si dr ajunge in timp util pt cezariana???? sunt socata
25+

quote:
Originally posted by ama_kaly

adela atunci cand se poate, se recomanda sa se astepte declansarea travaliului si pentru cezariana ca e mai bine pentru organism, se declanseaza lactatia mai repede si nu exista nici riscul unei operatii pe un col tare, ceea ce poate duce la intarzierea lohiilor si ,eventual, infectii.

Mie mi-a fost pofta de Pepsi si am luat azi o sticla de 2l din care inca mai beau .Stiu ca nu e indicat, dar muream de pofta! Sper ca nu e asa rau ce am facut..si nu e prima data, recunosc cand mi-e pofta de pepsi, dar acum am baut mult! Il agita sau ii face rau lu' bebe?

io 37+ cu Seby

Poze cu noi,bebe si burtica

Bebe

Mergi la inceput