Mamici de mai-iunie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 11
andira spune:
Lya - multumesc frumos!
Vroiam sa va intreb, am vazut ca mai sunt fete care nasc la Municipal: ati vorbit cumva pt rezerva? Ma ingrozesc la gandul ca voi sta cu inca 4 mamici si bebelusi in salon, cred ca nu prind nici 5 min de somn.
La Elias bebelusii sunt luati noaptea, ceea ce a fost bine, ca mi-au prins bine 2 nopti de somn, cat am stat acolo.
La Municipal insa bebe vine si sta cu mama non-stop, ceea ce imi convine, ca nu mai sunt speriata ca la prima sarcina
, dar inca 4-5 pitici....
cypocs spune:
vreau si eu la o nastere , oricum ar fi ea , cezariana sau naturala .
ALIA 35W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
Roxana Claudia spune:
Mai fetelor da' harnice ati fost azi...nici nu mai stiu de cand m-am apucat de citi pt a recupera, dar stiu ca ati scris nu gluma.....
Azi am fost plecata la gym si apoi prin Carrefour ca eram stresata ca nu am gasit pana acum prosope pufoase pt bb. Acu' gata le-am cumparat (si sunt belea de frumoase!), am gasit si solutie de sterilizat de la Chicco, absorbante pt san de la Nuk si 2 Cutiute Muzicale (2 si 4). Dar de cand am ajunsa acasa am data in mintea copiilor: am bagat CD-ul si cant intr-una "Ceata lui Pitigoi" si "Alunelu" ![]()
.
Ama - sa stii ca si eu vreau creme tot din gama Bubchen, iar la Carrefour are orice altceva mai putin Bubchen. Si m-ar cam interesa ce creme de la Bubchen sa iau...sa nu cumpar toata gama
!
Dolcebaby: standul BabyCare este chiar pe aleea principala (cum intri tot inainte) si dupa ce mergi vreo 400 m(???) pe partea stanga este standul A326. Dar mai intrebi si tu...ca noi am tot batut aleile alea pana am gasit!
Virgi- si eu vreau o perna pt Piciulica; la noi am gast doar de la Chicco perna pt nou nascuti, cea care il tine pe laterala si e vreo 80 lei. Insa cred ca as fi mai linistita cu ea....
Roxana Claudia
33 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE
cypocs spune:
ROXANA , pe solutia ta de sterilizat scrie ca trebuie sa clatesti cu apa potabila?E aia de la chicco??
Bravo ca ai buna dispozitie 
ALIA 35W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
cypocs spune:
VIRGI , 

stii tu de ce!!
ALIA 35W
Qamar spune:
fetele, iaca iar ma bag in seama
cred ca imi e dor si de burtica un pic..
camasi de noapte super faine cu gauri pt sani
deci speciale pt alaptat gasiti in Unirea, aripa Calarasi, cum intrati din parcarea de masini...sunt diferite culori, moderne, la 350.000, si au si papucei asortati
eu mi-am luat 2 si le port cu mandrie si prin casa cand nu apuc sa ma schimb
va pup!
Noe si Anne Bianca
ama_kaly spune:
Roxana da, Bubchen cu musetel!
Sunt in Cora, eu ma duc maine si iau.Dar poate ne raspund fetele ce anume trebuie luat sa nu luam toata gama degeaba ca nici prea ieftine nu sunt! andira bine ai revenit!!
Uite ca anuntul meu de pe prima pagina e totusi bun! Sa-ti traiasca fetita grasunica!!Noe multumim, orice sfat experimentat e bine venit! Eu mai trebuie sa imi iau o camasa de noapte, dar deja am planificat sa merg maine in Cora..daca nu gasesc acolo incerc si la Unirii unde zici tu!
io
37+ cu
Seby
Poze cu noi,bebe si burtica Bebe
26octombrie spune:
Noe, foarte bine ca ai luat, nu vreau sa iti stric bucuria, da daca iti vor mai trebui, sunt in Dragonul Rosu, in cladirea mare din spate, la parter, aceleasi, cu 15 RON. Si daca tot mergeti acolo aveti grija, haine de bbe muuuulte si ieftine si frumoase.
am mai pus-o si eu de un subiect, uite aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73662
despre nasterea naturala la cfr, voiam sa pot face comparatia, inca nu sunt hotarata.
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
dolcebaby spune:
LUANA oricit de mult imi place mie la cumparaturi
mai ales in Dragon
voi lua o pauza mica acum...
Dar ca preturi ai dreptate, in oras sunt de doua trei ori mai scumpe
eu am vazut o bluzita de in in Bucur cu 550 mii si apoi am luat-o din Dragon cu 200 mii![]()
Asa ca fetele care mai puteti sa va deplasati cu insotitori mergeti in Dragonul cel nou este super
NOE iti multumim ca mai treci pe la noi
esti o dulcica si Biencuta la fel
te mai asteptam cu incurajari
ROXANA multumesc pentru ghidare... daaaaaa tocmai ce vb de Dragon... cred ca nasc acolo... trebuie sa mai ajung odata sa iau carut![]()
ALIA eu nu pot sa vad nici cind se face o injectie la cineva, dak vad o nastere lesin clar
Dolce
LYLY809 spune:
Abribrinza, chilotii de unica folosinta de la mothercare costa 23 ron 5 perechi. Dar stii si tu ce preturi au acolo... Io n-am gasit altundeva.
Lya, nu mai sunt entuziasmata cu exercitiile de cand am fost amenintata cu cezariana. Voi merge totusi la gym in continuare.
Iata cum se fac exercitiile pentru perineu:
CULCAT DORSAL CU GENUNCHII FLECTATI SE EFECTUEAZA 10 INCORDARI SIMPLE, 5 INCORDARI SIMPLE CU 5 SECUNDE DE MENTINERE, 10 INCORDARI ASCENDENTE: ANUS-VAGIN-MEAT URINAR, 10 INCORDARI DESCENDENTE: MEAT URINAR-VAGIN-ANUS
Succes celor care au posibilitatea si vor sa nasca in mod natural!
Lacri 32+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik