Mamici de mai-iunie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

..eu n-am nici pompa! De aia nu ma agit, ca n-am nici ce steriliza!io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

IOANA, sper ca nu te-ai dus sa nasti Am si eu o problema si am cautat CLEXANE pe google si am gasit un forum in care se zicea ceva de coma, paralizii , comotii cerebrale
Ama , tu iei bataie pana la urma , du-te la bancuri cum zice Adib

ALIA 35W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Gata...am pus-o in solutzie...

Pe mine m-a apucat agitatzia...ca de cand cu raceala asta,de la tuse mi se pare mie ca burtik mea s-a cam lasat,plus ca ma iau in fiecare seara contractziile.Vreau sa termin cu pregatirile pana miercuri cand ma duc la doctor.

Mai am sa-mi iau si eu camasha de noapte...pe aici prin jurul blocului n-am gasit cu nasturi.Si mai am de pregatit mica farmacie .

Bine ...ar mai fi si patutzul si caditza.Maine in sfarsit reorganizam dormitorul si de luni cautam si patutz.

Iar la sfarsit de tot...sa stam si noi...sa respiram putzin ...si sa ne gandim la un nume pt copilashul nostru

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Alia daca ma duc la bancuri si mai rad si pe acolo, nasc si nu vreau. Trebuie sa ajung maine la cumparaturi si sa imi fac macar bagajul de spital..poate prind si Pastele.. Gata, nu mai vreau sa nasc!io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe

Mergi la inceput

Ama, treci la gatit , nu vezi ca fetele sterilizeaza , fac bagaje , lingurite , paharute , pai etc Nici nu mai stiu saracele de ce si cum.Hai ca eu prima data am nascut a doua zi de pasti

ALIA 35W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Alia, nu m-am dus sa nasc, m-am dus sa spal de mana vasele..asa de nervi, ca nu mai am pastile pentru masina de spalat. Si e cea mai de kkt activitate posibila, nu suport sa spal vase dar se adunasera, frateeeee
Nu stiu ce ai gasit dar iti dai seama ca orice medicament are tot felul de efecte...io zic sa stai linistita ca e potrivit pentru tine, este un medicament foarte folosit in sarcina dupa cum poate ai si vazut cautand pe forumuri. Gandeste-te la efectele lui minunate asupra IR-urilor si gata! Si pana la urma stii ceva..daca nu vrei si nu vrei, nu il mai lua si gata! Singurul lucru care se poate intampla este ca IR-urile sa ramana mai mari...

Ioana 36 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

iti cumpar eu fise pt masina de spalat.Sper ca stie Nayel ce face

ALIA 35W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

salut!

Cypocs, multumesc pt rasp, sunt nitel ingrijorata...
Eu as fi vrut sa nasc tot normal, nu prea ma trage ata la cezariana (apropo, azi piticul meu face 1 an ), dar daca bebe ramane cu circulara de cordon nu cred ca risc. Luni ma duc la dr, sa vad ce zice si ea.
In rest, ca sa va zic, am tot o fetita, la 31 sapt are 1700g, ceea ce cred ca e bine.

Ama - multumesc pt PM-uri, am avut o perioada destul de lunga (tot atunci am facut si cerclaj) fara acces la net si n-am mai dat pe forum.

Fug, ca Irina haleste fericita scame!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Fetelor,eu nu intru acum decat sa va urez un we placut si sa va zic ca azi noapte am fost intr-o sala de nasteri.A nascut cea mai buna prietena a mea un baietel,la Caritas,iar dr m-a lasat sa stau cu ea.Am vazut o nastere "pe viu".A fost ceva super emotionant si nu m-am speriat deloc,desi a nascut destul de greu.Intru mai tarziu sa va povestesc de experienta de la la Sp Elias unde trebuia sa nasca si cum a nascut pana la urma la Caritas.Acu ma duc sa dorm o tara ca sunt moarta de somn.Mai vb pe seara.Multi pupici de la mine.

Dana 33+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Andira,Bine ai revenit!

La multi ani printesei IRINA!

Puiudana,eu am asistat la multe nasteri si e pasiunea vietii mele.Te asteptam cu vesti despre prietena ta.

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">29 sapt cu &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput