Tratement balnear - Sovata

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Atat la lacul "Ursu", cat si la lacul "Alunis", care e mai micut sunt podeste din lemn(scuze, dar cred ca am adaptat din lb.germana).Daca mai tineti minte cum era la dusuri in tabere sau si la spitale.Gratarele de lemn.Asa e si langa lacuri doar ca pe pilono mari de lemn.Si trebuie sa platesti intrarea.
Lavinia - depinde cand trebuia sa-ti vina CM.Se face tratamentul din a 5-a zi de CM.Concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetelor, am si eu o intrebare: se face tratament la Sovata si pentru infertilitate la barbati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Vreau si eu sa ma duc la Sovata, dar problema este ca in perioada cand am concediu este exact in a doua jumatate a CM. Nu stiu ce sa fac, daca sa mai ma duc sau nu. Oricum eu nu am cum sa raman insarcinata normal asa ca nu am probleme cu ideea de a incepe tratamntul atunci dar nu stiu daca ei vor sa inceapa. Ideea este ca eu mai am o singura trompa si vreau sa incerc sa fac natural un bb pana la FIV din toamna. Oricum am si probleme cu ovulatia. Chriar nu stiu ce sa fac, daca sa ma duc sau nu. DAca nu fac trataemntul 10 zile, nu are nici un efect?, eu pot sa stau o satptamana si un pic dar am inteles ca sambata si duminica nu se fac tratamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Ioana tratament la barbati nu se face,

Teodoran poti sa faci si numai 5 zile lucratoare tratament, e vreo 130 Euro la baza noua. Ideal e 10 zile lucratoare, eventual cand ajungi acolo si daca poti sa stai mai multe zile decat 5 vb cu dr. ca din 2 in 2 zile sa faci 2 tratamente pe zi. Daca ajungi la mijlocul ciclului nu are nimic.

Va pup!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyMcBeal spune:

Nu s-a mai intors nimeni de la Sovata ca sa-mi raspunda si mie?
Intrebam daca exista pe malul lacului si trepte pe care sa se poata sta cu bebe de 1 an,ca mi-e cam frica s-o duc direct in apa adanca?
Desi...nu stiu daca mai prindem noi vreme de baie din 20 aug...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Buna FETELOR

M-am intors de la sovata...a fost nemaipomenit,pe langa tratament care nu este deloc stresant ne-am si odihnit foarte bine.
mi sa spus sa mai incerc inca o cura de 10 zile peste 6 luni,dar pana atunci o sa fac laparoscopia...doar in octombrie,pentru ca s-ar putea sa am trompele infundate.
HSG NU AM FACUT SI NICI NU CRED CA FAC INAINTE DE LAPAROSCOPIE ...NU CRED CA ARE SENS
daca nu rezolv nimic pana in februarie cred ca o sa fac FIV...nu mai pot astepta prea mult.
o sa fiu plecata 4 zile din tara si vreau sa trec pe la budapesta pe la clinica kaali sa vade care sunt costurile si care ar fi programul....am vazut ca multe fete merg la szeged....o sa mai vad pana atunci.

AllyMcBeal exista un pod de lemn destul de lat pe care stau oamenii la plaja...poti sta linistita cu cel mic acolo.....dar nu cred ca mai poti face baie in 20 aug.
afara era destul de rece saptamana trecuta si a cam plouat...dar poate ai noroc si se incalzeste vremea.
oricum sa iei haine mai groase pt ca e destul de rece seara.

VA PUP PE TOATE
LAVINIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Salutare fetelor! Dar slab sta treaba pe-aici...PUSSI,LaviniaN nu aveti nici un semn de ceva dupa Sovata? Eu sunt imediat la ciclu nr.2 ,dar mai mult de-atat am tras o raceala pe la ovare si cred ca am si ceva micoza ca ceva nu este in regula.Cred ca luna asta nu am avut ovulatie-desi sunt pe drumul cel bun...Hai da-ti un semn bun!!!

Mergi la inceput

Tzuca nu am nici o veste, si eu sunt la la 2 CM, dupa Sovata. Nu stiu daca micoza e candida, dar la mine e candida, incep tratamentul sapt. viitoare cu ovule. Ovarele nu ma dor. Ar trebui sa merg in oct. din nou la Sovata, dar nu stiu ce sa fac fiindca al meu sot vrea bebe repede, si s-ar putea sa fac anul asta Fiv la Szeged. Dupa tratarea candidei vreu sa-mi fac si urocultura(nu mi-am facut-o dupa laproscopie) si cand termin cu astea( pana la urmatorul CM) imi fac programare pt. FIV.

pupici

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

PUSSI imi pare rau de candida,ti se trage de la laparoscopica sau de la Sovata? eu am luat Fasygin cand am mai avut ceva asemanator-nu m-am mai dus la doctor ca deja fac urat la ei!!! Daca nu-mi trece nu o sa am ce face,ma voi duce la ceva analize.Sotul meu este extrem de calm cu copii,dimpotriva zice sa ma calmez si eu cu tot felul de tratamente ca el ma vrea pe mine sanatoasa-nici vorba de vre-un FIV.Asa ca ma chinui cam singurica ca pestele pe uscat cu homeopate si naturiste da' de iese ceva.Nu intelege ca nu s-ar bucura extrem de mult si el dar sa iasa natural daca o fi...Iti tin pumni cu tratamentul si cu programarea la FIV-apropo,unde vei face?

Mergi la inceput

tZUCA dupa Sovata nu o mai aveam, acum iar o am, nu stiu inca ce sa zic. Fiv fac la Sezeged, la Timisoara am facut IA si fara reusita. Inainte hotarasem sa fac FIV in febr. 2007, dar daca el vrea mai repede...

PUSSI

Mergi la inceput