Tratement balnear - Sovata

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Buna fetelor,

Nici eu nu am nici o veste de cand am venit de la sovata,sunt la primul CM si am facut din nou hormonalele in z5.
m-au cam durut ovarele luna trecuta dupa tratament ,dar vad ca ma lasat durerea acum...oricum vreau sa fac si o urocultura.
pe 11 septembrie mi-am facut programare la cluj la dr.romeo micu pt laparoscopie.
mi-a luat inima in dinti si mi-am facut programare pana la urma....sper sa fie bine.
Tzuca o sa te anunt cum este prolactina...luna trecuta era dublu,sper sa mai fi scazut.

Va pup LAVINIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

LaviniaN iti tin pumni pentru analize.Eu le voi face luna asta in Z 21 ca la mine alea sunt cele mai groaznice.Nici cu Z14 nu ma laud iar cele din Z 3 sunt perfecte.Am inceput din nou cu naturistele pentru nu cred ca am ovulatie singura,de capul meu!!! Azi am vazut o bebitza superbaaa (avea vreo 6-7 luni) si mi-am facut o pofta nebuna de un bebe!!!Oare noi o sa avem vreodata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns himera spune:

Fetele care au fost anul acesta la Sovata ati avut rezultate?
Va simtiti mai bine?
Sunt curioasa deoarece mie mi-a placut f tare la Sovata, nu am facut tratament, dar dupa o cura de bai in Lacul Ursu m-am simtit f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Eu deocamdata si banuiesc ca nici de-acum incolo nu am avut absolut nici un rezultat.Ginecologic m-am ales cu o oarecare sensibilitate la frig+1 bucata micoza.Reumatologic-de vreo 10 zile a fost o vreme nasoala in Cluj si am simtit asta in toate oasele. Asa ca deocamdata am o gaura in buget ...da' ce nu facem noi pentru a avea si noi un puiut!!!! Conditiile de-acolo mi-au placut si mie ,am stat la Danubius 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dragele, mele nici la mine nici un rezultat, m-am programat la Fiv la szeged.

PUSSI

Mergi la inceput