Tratement balnear - Sovata
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
laviniaN spune:
FETELOR
atunci la ce medic sa ma duc ?care mi-l recomandati mai mult?
TZUCA74 INTREABA TE ROG LA BAZA DE TRATAMENT DACA NU TREBUIE SA-MI FAC PROGRAMARE PT. TRATAMENT INAINTE DE AMERGE EU.(poate o sa fie aglomerat tare in august).
chiar sunt foarte gandita am fost luni la medicul meu si i-am spus ca vreau sa merg la sovata,dar tot ma operat pt laparoscopie pe luna septembrie dupa ce ma inttorc de la sovata.
totusi nu vi se pare ca e cam repede?
poate ar trebui sa astept vreo 2 luni sa vad daac nu a dat rezultate tratamentul.
SMO MULTUMESC PT INFORMATII O SA CAUT IN PAGINILE ANTERIOARE....si-mi pare rau ca nu vine nimeni in august.
Va pup LAVINIA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
katy_14 spune:
Buna tzuca74 ,mai intai felicitari pt steluta! apoi iti multumesc ca esti atat de draguta si ne povestesti ce faci la sovata.eu sosesc pe 17 iulie dupa-amiaza si as vrea sa ne intalnim.poate iti vine o idee despre cum sa ne recunoastem.cred ca o sa fac si eu procedurile la Danubius.crezi ca in saptamana 24-30 iulie gasesc cazare acolo?poate ma hotarasc,sa verificam mai intai bugetul.am inteles ca nu se fac proceduri in week-end,asa e ? daca ajung spre seara la hotel ,ar trebui sa anunt la receptie? spune-mi,te rog,nu sunt taxiuri care merg de la bazele de trat.spre alte hoteluri(eu am cazare la Edelweiss)?cum e vremea acolo? sa-mi iau haine mai groase? care crezi tu ca sunt cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa le iau cu mine? mai povesteste-mi ce faci acolo,daca ai timp si daca vrei.iti multumesc mult si te pup,katy
tzuca74 spune:
Fetelor,iertare ca nu am apucat sa va raspund dar promit solemn ca maine ,dupa ce ajung inapoi la Sovata,ma cazez,imi fac tratamentul si ma pun pe scris.Oricum stati lnistite,aici nu este mare stress cu programarile si cazarile -sunt de toate pentru toti!
tzuca74 spune:
Buna fetelor!
Incerc sa va mai spun cate ceva de aici.Tratamentul se poate face zilnic intre orele 8-16 exceptand week-endul cand se pot face doar bai calda sau reci(ceea ce noua nu ni se recomanda).Programare pentru medic si tratament se poate face telefonic prin receptia hotelului(sunt toti f.amabili).
Vremea deocamdata este nasoala dar promite ca se va face frumoasa.
La tratament nu etse f.aglomerat,se poate rezolva totul si pe loc ,fara mari programari,la fel si cu cazarea.
LaviniaNvoi intreba totusi maine pentru luna august daca trebuie programare.
Katy 14daca ai sosit trimite un mail privat cu un nr. de tel sau adresa unde stai.
Salutari la toate!!!
laviniaN spune:
FETELOR mi-am facut rezervare la vila sisi(800 000 camera) din 30 iulie,iar acum ma tot chinui sa dau telefon la baza noua de tratament pt a lua legatura cu vreun medic....si nu reusesc sa prin linia libera.
TZUCA cum e vremea pe acolo?
trebuie sa-mi pun si haine mai groase?
va pup pe toate LAVINIA.
laviniaN spune:
am reusit sa iau legatura cu baza de tratament de la danubius mi sa spus la telefon ca nu-mi trebuie programare si nu mi-a facut legatura cu nici un medic(mi-a spus doar sa duc toate analizele care le am)...dar am uitat sa intreb ora la care trebuie sa fiu acolo.
TZUCA POATE IMI SPUI TU LA CE ORA TRE SA FIU DIMINEATA ACOLO....si apropo sau scumpit tarifele de cazare din august sunt 92 euro camera pe zi cu demipensiune.Nu cred ca mai fac nici o analiza ma duc cu ce am.
asa ca eu o sa stau la vila sisi cum mi-am programat.
LAVINIA
pussi spune:
Buna fetelor,
ieri m-am intors de la Sovata, a fost Superb. Am sa incerc sa va spun tot ce stiu si sper sa va fiu folositoare.
In ceea ce priveste statiunea, e ff linistita si poti sa te odihnesti fara probleme, eu am stat la pensiunea Arinul(1.000.000/noapte /camera) - cu toate conditiile,curat si nou totul, baiei separata, apa calda nonstop si terarasa cu vedere la padure, e la 2 km de baza de tratament si am circulat mai mult cu masina, dar e retrasa si ff linistita, iti face si mancare daca vrei dar aproape de ea e un restaurant cu mancare super buna si cu preturi bune, mult mai buna mancarea si preturi mult mai bune decat in staiune. Sa va luati haine groase la voi, multe ca seara e frig, si pijamale groase.
La baza de tratament Danubius, e mai mult decat OK, totul nou, frumos, te simti ca la un salon de infrumusetare nu ca la o baza de tratament. Fetele sunt super amabile si procedurile nu sunt deloc dureroase, chiar iti face placere sa mergi si te relaxeaza. In prima zi iti e jena, dar dupa te obisnuiesti si iti place. Eu mi-am facut programul de tratament la prinz ca sa pot dormi dimineata
Ce vreau sa va mai zic: sa aveti tampoane externe la voi cand mergeti la tratament, nu vi le cere numeni, dar dupa namol si ultima irigatie sa vi-l puneti ca sa nu aveti surprize, si sa nu faceti baie in lac decat daca temperatura apei are minim 34 de grade. Tratamentul se face cu apa si namol la 41 de grade si daca treceti la apa de 30 de grade s-ar putea sa aveti probleme : gen cistita, si mare atentie sa nu raciti, haine groase si partea cu probleme bine imbracata.
In cazul meu dr. mi-a zis ca ma toate sansele sa mi se desfunde trompa stanga, daca in 3 luni nu raman gravi, merg din nou.
Tzuca eu nu aveam cum sa te recunosc, rucsacelul l-am avut la mine, si in prima zi m-am tot uitat dupa tine si m-am tot "fatatit" pe langa o tipa bruneta cu parul scurt, dar se pare ca nu erai tu........imi pare rau.
Pupici si daca aveti intrebari, va astept cu drag..
PUSSI
Alé spune:
Autor: floria_doina
Subiect: tratament balnear sovata
Trimis la: 22/07/2006 09:29:50
buna fetelor poate sa ma ajute careva? merg la sovata pe cont propriu ,a mai fost cineva ? cum ati ajuns [tren alt transport] astept sfaturi
----@@@@
Raspunsuri:
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: himera
Raspuns la: 22/07/2006 21:13:55
Din Pitesti, nu stiu exact ce tren poti lua, dar pot sa-ti spun ca indiferent de conditiile de caletorie, merita sa urmezi o cura de bai la Sovata. Eu am fost de curand la Sovata si mi-a parut tare rau ca a trebuit sa plec de acolo. Nu stiu ce are aceasta statiune, dar ma simt f bine acolo.
Daca te intereseaza ceva anume, poti sa ma intrebi.
iris
--------------------------------------------------------------------------------
Raspuns la: 23/07/2006 12:36:14
buna fetelor .sunt o noua aspiranta.va rog sa mi dati si mie sfaturi si anume ,m ar interesa cum ajung la sovata mai usor nu am masina .multumesc
Raspuns la: 23/07/2006 12:42:17
spune mi te rog vremea era la fel de caniculara cum era apa in lac, era aglomerat la tratament ? nu prea ma descurc cu calculatorul,
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
AllyMcBeal spune:
Am fost in urma cu vreo trei ani la Sovata si mi-a placut tare mult,asa ca am decis sa mergem in vara asta acolo.(n-am facut decat baie in lac,dar mi-a facut bine).
Imi cer scuze ca postez aici (pe topic de aspirante),dar n-am vrut sa mai deschid un subiect separat pentru intrebarile mele.
Voiam sa va intreb daca se poate face baie in Lacul Ursu si cu copii mici (2 ani jumate si 1 an),ca nu-mi mai aduc aminte cum era amenajat malul,dar stiu ca nu se ajunge cu picioarele pe jos.
Si,cum stam o saptamana,mai spuneti-mi ce se mai poate face pe-acolo,ca de tratament n-o sa am timp.
laviniaN spune:
Buna FETELOR!
Eu duminica plec la sovata ,am totul aranjat sa dea domnul sa fie totul bine.....am doar o singura problema inca nu mi-a venit CM doar asa cateva pete maronii sper sa vina si sa termin pana luni cand tre sa incep tratamentul.
AllyMcBeal nu pot sa-ti dau detalii despre statiune pana ma duc,am mai fost dar cu foarte multi ani in urma si nu-mi aduc aminte nimic.
Va pup pe toate LAVINIA.