Tratement balnear - Sovata

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Mi-am facut rezervare la pensiunea Arinul, 1.200.000 /camera/noapte. Asa ca cu rezervarea am rezolvat-o.

Tzuca ne vedem pe 10 dimineata, eu am vb cu DR. Pretorian Suzana, era ff amabila la telefon, chiar mi-a placut de ea. O s-o sunt vineri sa-i zic ca luni sunt acolo.

Lavinia eu am nr. de mobil al dR. Pretorian Suzana, si am sunat-o, i-am explicat clar care e diagnosticul meu si mi-a cerut asa:

- clamidia din sange
- gonococ vaginal
- ureaplasma vaginal
- candida vaginal
- gardnerela vaginal
- trihomonas vaginal

si functia tiroidiana(cele hormonale).

Ce mi-a mai zis e ca nu o sa am rezultate garantate decat dupa 3 sesiuni a cate 2 saptamani, din 3 in 3 luni si sa merg din a 5 zi de CM. Dra asat a fost in cazul meu. Eu sunt cam la faza finala, daca respect tratamentul de la Sovata, adica mai merg si in octombrie si in ianuarie si pana in martie nu se intampla nimic, o sa fac FIV. Daca nu incepeam cu Sovata faceam FIV in septembrie, dar imi place sa cred ca mai am o sansa....

Va pup

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

FETELOR, eu maine pleca la Sovata... va pove cand ma intorc si pana atunci va doresc numai bine.

Tzuca, nu am vb cum ne recunoaste, o sa am un rucsacel rosu pe care scrie YARIS, luni la Danubius.

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

luni o sa vin si eu acolo dar o sa fac tratament la baza veche
poate o sa vin doar la impachetari la danubius
sper sa ne vedem pe acolo
cred ca o sa fim acolo 3-4 fete
elenya_m scuze acum am citit mesajul tau de aici , acum am vazut ca nu mai vii si imi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy_14 spune:

Buna fetelorCare mai sunteti acasa? plec si eu lunea viitoare la sovata,nu am vorbit cu nici un doctor de acolo si nu am programare,sper sa rezolv acolo pe loc.voi sta la hotel Edelweiss,am primit biletul de la servici.stie cineva daca e departe de Danubius sau de baza veche de tratament? nu am masina si sper ca nu voi avea nevoie acolo.va rog mult sa imi spuneti daca stiti ceva! va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smo spune:

Buna Katy_14,

Am fost in vizita la Edelweiss in Mai cind am fost la tratament. Amplasamentul hotelului este foarte frumos - este situat in Stana de Vale si hotelu arata super dar din pacate este la vreo 2-3 km distanta de bazele de tratament si sa faci aprox 6km pe zi pe jos nu este cel mai indicat daca faci tratament. daca ai vreo posibilitate incearca sa schimbi hotelul, Vila Parc dse ex. arata bine si era si mai aproape dee bazele de tratament (cele 2 baze sunt la vreo 50m distanta una de cealalta) sau incearca sa suni la edelweiss si vezi poate ofera ei transport pina in Sovata bai.

multa bafta , mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Buna Katy_14

si eu voi merge la sovata de la 1 august
dar inca nu am rezolvat nimic in ce priveste cazarea sau tratamentul
poate ne intalnim pe acolo daca mergem in aceeasi perioada .
poate vii si tu SMO

SMO NU STIU DACA SE TRATEAZA endometrioza la sovata ...dar de ceea ce sunt sigura este ca multe fete si-au rezolvat problema acolo.
eu zic ,ca merita sa incerci.
si eu am fost programata pt. laparoscopie in luna august,dar am vorbit cu medicul meu si i-am spus ca intentionez sa merg la sovata.
el a zis ca e foarte bun tratamentul de acolo si merita sa-l incerc.

FETELOR care a-ti mai fost la sovata unde trebuie sa sun direct pe medic pt a face programare la baza noua de tratament?
nu am nici un nr de telefon
poate ma ajutati voi.

Va pup LAVINIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Salutari de la Sovata!!! Am sosit conform planului luni ,pe ora 9.00 la Danubius unde m-a primit Dr.Bartha.Un-doi m-a consultat,s-a uitat peste analize(am de tot felul HSG,anal hormonale etc.)m-a urcat pe masa si in final a spus ca imi este recomandat tratamentul cu cele 3 proceduri.Am platit 250 de euro pt.10 zile de tratament.Imediat am si inceput treaba,nu doare deloc nimic si personalul este extrem de amabil.Stand eu prin hol si tanjind la hotelul f.frumos si curat(ma mir ca au numai 3 stele) zic "da' ce eu nu merit sa stau aici? (aveam rezervare la Vila Min.Justitiei) Asa ca m-am interasat la Receptie si costa 59 euro/zi in care se include micul dejun,intrari la bai calde si sarate,sauna ,intrare la Lacul Ursu (separat luate costa 400.000 lei aproape fiecare intrare)Asa ca daca faci un calcul cu cazarea pe alt undeva,cu intrari la bai (ca ce sa faci toata ziua,in plus sunt recomandate),si ce este mai important sa iesi dupa procedurile care sunt calda sa te plimbi pana la hotelul inde ai cazarea....eu zic ca nu merita sa te chinui si asa suntem cam batute de soarta...E super la Danubius ,e o lectie de civilizatie si curatenie. si daca da si roade...Daca vreti ceva informatii am sa mai intru pe net si am sa va raspund.Mai stau pana in 22 iulie cu o pauza de 2 zile cand merg acasa la un chef).Va pupicesc pe toate!!! Nu stiu pe unde umbla PUSSI ca nu a aparut la intalnire,mamaliga ei!
Apropos, am primit 1 steluta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smo spune:

Buna Lavinia,

Eu tocmai am fost la tratament la Sovata in Mai anul acesta deci nu prea are sens inca sa merg in August (se spune ca efectul tratamentului este de 100% in primele 3-4 luni).
Nu vreau sa te dezamagesc dar medicii de la Sovata mi-au confirmat ca endometrioza nu se poate trata acolo, se trateaza insa multe alte afectiuni si mai ales cele legate de infectii.

Cind am fost eu nu trbuia sa-ti faci programare dinainte, era suficient doar sa fii la cabinetul doctorului de la baza noua pe la
8-8:30 dimineata. Daca ai totusi nevoie de nr de tel de la cele doua baze de trat. le poti gasi in paginile anterioare ale acestui subiect (cred ca undeva prin pag 4-6).
Parerea mea este ca, chiar daca mergi sa faci tratamentul la baza noua ar fi foarte bine daca ai putea sa mergi si la o consultatie la dr. Bordi (o gasesti la policlinica la vila Muresul), din proprie experienta iti spun ca nu prea poti avea incredere in medicii de la baza noua (Dr. Bartha de ex a fost medic sportiv la echipa de baieti din Sovata...)

bafta multa,
mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy_14 spune:

Buna MIA ,iti multumesc pt raspunsul tau,chiar daca mi-ai dat vesti proaste.nu mai am cum sa schimb hotelul,vad eu cum fac.chiar nu exista mijloace de transport de la hotel la bazele de tratament? nu sunt taxiuri sau microbuze?toti turistii vin cu masini? eu sunt cea mai saraca? oricum la hotel Edelweiss am bilet numai o saptamana iar eu vreau sa stau doua,asa ca o sa ma orientez la un hotel mai aproape de baza de trat.
LaviniaN Eu plec la sovata pe 17 iulie iar pe 1 aug.trebuie sa fiu acasa,deci nu ne intalnim.imi pare rau,poate te vezi cu altcineva.te pup si multa bafta,katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Apropos de dr.Bartha ,si eu asa am observat ca nu prea este de mare meserie ginecologica,a fost destul de repezit si ce ma dispera cel mai mult la medicii mai in varsta este ca iti repeta aceeasi chestie de vreo 2-3 ori in decurs de 10 minute.Cred ca uita ca ti-ai mai spus odata...oricum eu cam stiam clar ce probleme am si ca imi este recomandata Sovata asa ca cel mai mult ma intereseaza procedurile.Azi a fost a -4 zi si ma simt bine,mai mult de atat ieri,pentru prima data ,in timpul irigatiei cu apa calda si sarata am simtit niste miscari in partea stg. a abdomenului unde trompa str.este clar infundata (confirmat cu 3 HSG-uri).Cine stie poate ,poate ajuta Domnul.Oricum mari sparante nu imi pun,mi-am pus destule in toate tratamentele din ultimi 5 ani.

Mergi la inceput