Clubul optimistelor (6)
Raspunsuri - Pagina 6
diadaniela spune:
Vreau si eu un pic de energie!
Sunule ,arunci si aici?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
Sunuleeee, hai mama cu energia ca mie tot lene-mi eeeeee!!!!Ooooffff!!!De ce nu m-a facut mama baiat...
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
Va da mama la toate...ia luati aciulea.......mai vreti???
Eu abia acum am mancarea in cuptor...ca deh, trebi, telefoane, baietii...poate reusim sa mancam AZI!
Hai Geo la munca...te laudashi ca faci noaptea...hai...io stau prin preajma...in caz ca ai nevoie de sustinere!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
georgi75 spune:
Pai fii atenta aci.Soatza mea acu face de papa.Ca ne gandiram noi ca ar fi buni niste cartofi prajitzi cu o salata si cu neshte sos de ton (acu, pe bune io am pofte...O fi cu oki?abia au plecat rusii de la mine...)
Deci ia fa socotela...mancam in jur de 12.00.Pe urma bag soatza langa fi-mea si ma apuc de treaba.Parol!!!
Da pana atunci...trag mata de coada pe-aci.
Avem si POZE
diadaniela spune:
Bey,la culcare cu voi,liliecilor?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
Nu vreau!Ce!!!
N-auzi ca Sun e cu okii pe mine sa fac treaba?
Avem si POZE
georgi75 spune:
Gataaaaa!!!Mi-a intrat si soatza la nani...
Declansam operatiunea CURATENIE!!!
Si ca sa vedetzi ca ma tin de cuvant(sa nu ma certe Sun maine dimineatza), mai intru si pe aici si va tin la curent cu stadiul lucrarilor.
Avem si POZE
diadaniela spune:
Georgi,ai dovedit sufrageria aia? Sau ai nevoie de ajutoare?
Trimite elicopterul dupa mine.Acus vin!
Dana
BraveGirl spune:
Georgy-spor la treaba!
Eu ma bag in pat...poate adorm si eu ca maine ne trezim de dimineata sa mergem la sala...
Noapte buna
==========
Corina
Albumul meu
BraveGirl spune:
Uitasem....Sunulemaine(adica azi, ca e trecut de 12) baga la fata aici 2 doze d eenergie ca al meu sot ma trezeste de dimineata sa mergem la sala.Multam
==========
Corina
Albumul meu