Clubul optimistelor (6)
Raspunsuri - Pagina 7
georgi75 spune:
Raportez:
Terminat operatiunea aranjat haine, sortat haine(ca pe cele groase vreau sa le duc la tara.Sper sa nu mai vina iarna )
Dana mersic de ajutor.Dau o bere .Da nu gasesc cheile de la elicopter.Io am mult de lucru la sufrageria mea ca e maaaaaare.Are 5m / 3.5m. Numai covorul de periat si-mi scoate toti dracii din mine.Da pe asta il fac maine ca trebuie intai aspirat.
Trec la pahare si alte alea de prin vitrina.
Revin cu detalii.
Brave nu vezi ca io sunt cea mai energica la ora asta? Iti trimite mama si tie 2-3 kile de energie pentru maine la sala.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
georgi75 spune:
BAU!!!
Tot aici sunt....
Voi dormitzi ha?
Somn ushor, vise placute!!!
Io mai am...Ca m-am gandit ca ar fi bine sa-mi aranjez si cartile si toate hartzoagele.Adica daca tot fac...sa fac cum trebuie,nu?
Hai ca va albesc cu pupatul in noaptea asta.
Avem si POZE
georgi75 spune:
Tanananaaaaaa!!!!
Ora 2.40.Am terminat!Am o biblioteca....Mor de dragul ei.Acum pot spune si io ca stiu unde e una sau alta.Si stralucesteeee...
O singura problema am :Cum scot pixul de pe ea? Ca a tras fi-mea niste autografe in unele locuri.Avetzi idee?
Fac ultimele retusuri si gata.Maine aspir, sterg geamurile, perdeaua la spalat si gataaaa!Luni noaptea urmeaza bucataria.
si noapte buna!
Avem si POZE
georgi75 spune:
Tot io sa dau trezirea?
Hai!Afara e soare deja,se anunta o zi super...
Pupici
Avem si POZE
alexa si mami spune:
esti fantastica georgi! bravo! tot tu ne dai trezirea.
cite camere ai? in cite nopti termini?
weekend placut si miine uram pt floricele.
alexa
diadaniela spune:
Georgi,ai cazut din pat?
Du-te,soro,si mai baga o tura de somn,ca io m-as tara in locul tau.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
SunSmile spune:
Bau!
BRAVO Geo! Esti tare....Am fost p'aici pana pe la 12.30, dar nu am mai scris!
Acush am venit de la "bataie" si am un chef nebun de zapacenii! Si mi-am trezit baietii, bem cafea, laptic, alte cele si o taiem spre socrii! Abia astept gratarelele!
Voi? Ce faceti azi?
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
georgi75 spune:
Saliu'
Alina 2 camere.Dar in dormitor nu pot face noaptea asa ca...imi ramane bucataria pentru luni noaptea
Dana nu mi-e somn.Cred ca intru in febra Pastelui.Urmeaza saptamana minunata...De cand ma stiu in Saptamana Mare am trait la maxim!!!De fiecare data imi aduc aminte de copilarie, de cum ne pregateam, cum mergeam la biserica cu prietenii...Eh! Ce vremuri...
Si apoi si daca as vrea, n-as putea sa dorm ca Stefania a dormit toata noaptea si acum e fresh...
Asa ca saptamana asta... daca mai e si frumos afara... sunt cea mai fericita si optimista persoana....
Sunule io deocamdata ma invart pe aici iar dupa amiaza, cand vine tati tragem o fuga la tara la maman.Ne intoarcem pe seara.Iar maine, la socrella ca au astia si Florin si nume de flori in familie.Deci, gratar si alea alea.Apoi trecem pe la asociatul soatzei(tot Florin), tot la tara.Deci, distractie...
Si de luni... v-am mai zis.O sa va zapacesc cu optimismul meu...
Avem si POZE
addinel spune:
neata la optimiste!
georgi, mai poti? nu esti obosita? eu am dormit o gramada si tot as mai dormi. da' nu se mai poate, trebe sa fac piata si curat.
pupicei
nunta mea
diadaniela spune:
Ma,mai ,mai fetelor!
De unde ma atata energie ,ca eu ma tarasc ca melcul!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana