Clubul optimistelor (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

plec spre casa... in seara asta am sa zac, nu am chef de nimic. maine trebuie sa ma trezesc remontata si gata de treaba. ca am de facut si curat si mai am si de lucru.

pupicei

p.s. zac= stau inerta in fata televizorului, uitandu-ma cel mai probabil la o comedie, fara sa ma mai gandesc la nimic.

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ati plecat toate?

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

buna optimistelor. M-ati uitat, ca eu nu.....dar n-am avut timp sa intru p-aici.
Am fost o harnicuta ca aproape mi-am terminat curatenia, spalat geamuri, perdele, curatat covoare, usi.Dupa ce am spalat geamurile, a inceput ploaia.
Gata m-am laudat destul.Ca daca nu ma laud singura nu ma lauda nimeni.Azi in schimb n-am facut ninik, ca m-a apucat o durere de spate, asa ca am lenevit si stau cu un prosop in jurul gatului ca ma doare si cervicala.
Dar asa sint batranetile, vin cu reume.
Georgi, ce frumos scrii!!!!!!!!

Sarbatori fericite celor care serbeaza maine Pastele si sa va aduca iepurasul tot ce va doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mai dar ce harnicutze avem pe aici! Si eu am facut treaba, am luat grosul din urma muncitorilor, apoi am trecut la semi-finisare! Dar cum spune si Geo, e greu cu un pitic agatzat de tine. L-am trimis io cu ta-su afara, dar intr-o ora (la cat de maniaca sunt) nu am reusit sa fac tot. Si iubi ma cearta...ca-s obosita si ca de ce ma stresez sa fac asa bine, daca tot vine femeia maine!?! Da' asa sunt eu...
Pupi...revin
p.s. foarte frumos scrii Geo!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Pai da...Va ofticatzi?Io am liber pana o bag pe Stefania la culcare si pe urma gata!Intru in priza....
Va pup ca a venit sorella pe la mine.

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Da ma da! Ma oftic de mor!
Distractie cu surioara! Si hai...nu te mai fofila atat, treci la treaba!

quote:
Originally posted by georgi75

Pai da...Va ofticatzi?Io am liber pana o bag pe Stefania la culcare si pe urma gata!Intru in priza....
Va pup ca a venit sorella pe la mine.

Avem si POZE

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Sun-de unde ai atata energie de mai poti sa faci si curat? Baga si la mine o doza de energie, pls

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Am intrat sa va salut.
Noi azi am facut pauza cu pregatirele, maine mai fac cite ceva, apoi sarbatorim. Mersi de urari, din partea mea La Multi Ani! celor care isi sarbatoresc numele de Florii.
la toate,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Si la mine una Sunuleca mi-e o leneeeeee

Avem si POZE

Mergi la inceput

Pai Corina, desi ei m-au facut si desi sunt foarte energici, pana si ai mei se intreaba de unde mai pot??? Ca iubi deja s-a obisnuit sa fac 100 de lucruri pe zi si sa fiu tot cu zambetul pe buze! Ma mai cearta el....k sa nu exagerez, dar e o cearta placuta!
De unde? Nush ma...tot timpul am fost asha! Si tot timpul am fost o slabatura, care oricat si orice ar manca, tot ashchie ramane! Cred ca asa mi-e "soiu"! Partea faina e ca-i angrenez si pe cei din jurul meu in valtoarea asta si apoi se mira ce multe lucruri au facut!
Poate daca ziua ar avea 72 de ore...as fi mai potolita, da' cu 24 nicicum!
Nu stiu....hai ca incerc sa va molipsesc, dar nu chiar tare, ca apoi o sa ma injurati!

quote:
Originally posted by BraveGirl

Sun-de unde ai atata energie de mai poti sa faci si curat? Baga si la mine o doza de energie, pls

==========
Corina
Albumul meu

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput